شما عضو سایت انجمن گفتگوی پاناتل نیستید و یا با
نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام
اینجا کلیک کنید.

| آپلود سنتر | سرویس اس ام اس پاناتل | فروشگاه پاناتل |

|
|||||||
| جدیدترین مباحث | |
![]() |
|
|
امکانات |
|
|
#1 |
|
كاربر موقت
|
با سلام خدمت دوستان عزیز
یک گوشی c3000 دارم که صفحه لمسی اش شکسته و دارای قفل گوشی می باشد لطفا راهنمایی کنید با (box spiderman)با تشکر |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
|
#3 |
|
عضو ارشد
|
دوست عزیز
یک read از فایل اصلی گوشی بگیرید و در اینجا قرار دهید تا کد آن را برایتان پیدا کنم
|
| کاربران زیر از اورژانس موبایل برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#4 |
|
كاربر موقت
|
آقای استواری عزیز تاچش تو شهرستانا پیدا نمیشه
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
كاربر موقت
|
عزیز من اورژانس موبایل من نمیدونم چه جوری باید read گوشیمو تو سایت قرار بدم (فکر میکنم فایلش حدود 32 mg باشه
راستی اسم مغازه منم کلینیک موبایله یه جورایی با هم بیشتر از بقیه همکاریم با تشکر |
|
|
|
|
|
#6 |
|
عضو ارشد
|
دوست عزیز
شما می تونید فایل رید گرفته شده رو به صورت فشرده در بیارید و سپس در یکی از آپلود سنتر ها مثل : 4shered . یا rapidsher آپلود نمایید و سپس آدرس لینکی که فایل در آن قرار دارد را در سایت قرار دهید
|
| تبلیغات | |
|
|
|
| کاربران زیر از اورژانس موبایل برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
(View-All)
کاربرانی که به این تاپیک سر زده اند: 41 |
|
| 0385629265, 0761, 5224525, A333, adroit163, alibahrami, Austin, boys_boot, cabootar, doktor-omid, erol1, farhadtt, ghasemi, ghasemi 0917, hafez1, hamed_karamouz, hamzeshakiba, hemati, khadempir, khalil ahmad, m.ostevari, mahdi.1, malek8531, masoudnokia, mbn_emadi, mehdi_kia, milant24, mohsen351, mojtabatak, night, nokia3250mrh, orginal, part.m.a, poyan2, rap3g, shahabm2000, shahraki, sohrab55, فرید کارگر, اورژانس موبایل |
| امکانات | |
|
|