شما عضو سایت انجمن گفتگوی پاناتل نیستید و یا با
نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام
اینجا کلیک کنید.

| آپلود سنتر | سرویس اس ام اس پاناتل | فروشگاه پاناتل |

|
|||||||
| جدیدترین مباحث | |
![]() |
|
|
امکانات |
|
|
#1 |
|
عضو فعال
|
سلام به دوستان
من يه گوشي motocom n115 دارم كه مشكلش اين بود كه وقتي سيم كارت رو گوشي مي گذاشتي گوشي ريست ميشود بدون سيم كارت گوشي براحتي كار مي كرد من هم باكس اسپايدرمن و هم دانگل cpf دارم من گوشي رو از فايل فلش ريد گرفتم و با چندين فايل فلش زدم گوشي وقتي سيم كارت مي اندازم اين پغام رو ميدهsim lock cause phone lock مي دهد كمك كنيد كه چي كار كنم ورزن جديد cpf رو هم گرفتم اما كار نمي كنه اين فايل نصبي نيست ؟ آيا بايد در مسير خاصي كپي كنم ؟ در اين موردئ هم راهنمايي كنيد ممنونم |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
|
#2 |
|
عضو فعال
|
دوستان كمك كنيد ممنون
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
عضو تازه نفس
|
دوست عزیز این برند از گوشی مربوط به سی پی یو اینفنیون می باشد که باکس اسپایدرمن به راحتی برخی از مدل های آن را فلش می زند.
اگر شما cpf دارید فکر نکنم مشکلی باشد. به هرحال اگر مشکل شما حل نشد بگویید تا برایتان فیلم آموزشی کار با اسپایدرمن و cpf را قرار دهم. |
|
|
|
| کاربران زیر از plus team برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#4 |
|
عضو فعال
|
دوست عزيزم من فلش زدم اما phon lock مي باشد يهني بايد گوشي رو آنلاك كنم تا آنتن بده؟
دوستان يه راهنمايي كنيد بااسپايدرمن آنلاك نمي شه كمك كنيد ممنونم |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
![]() |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
(View-All)
کاربرانی که به این تاپیک سر زده اند: 14 |
|
| alisalari18, diode, ehsan-mobail, hamzeshakiba, khadempir, m.ostevari, mncncn, mohammad2008, plus team, rojtel1333, shirzad3423, taher, اورژانس موبایل, شریفی |
| امکانات | |
|
|