شما عضو سایت انجمن گفتگوی پاناتل نیستید و یا با
نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام
اینجا کلیک کنید.

| آپلود سنتر | سرویس اس ام اس پاناتل | فروشگاه پاناتل |

|
|||||||
| جدیدترین مباحث | |
![]() |
|
|
امکانات |
|
|
#1 |
|
عضو فعال
|
سلام به دوستان یه گوشی motocam n115 آوردند که ریست میشود من فلش زدم حالا گوشی سیم کارت رو نمی شناسد تو سایت جستجو کردم نتونستم دانلود کنم لینک خراب هست ممنون میشم که برام یکبار دیگه اپ کنید |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
|
#2 |
|
عضو فعال
|
کسی نیست جواب بده؟
|
|
|
|
|
|
#3 |
ساپورت سایت
|
|
|
|
|
| کاربران زیر از hamed_karamouz برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#4 |
|
عضو فعال
|
دوست خوبم لینک خراب هست
|
|
|
|
|
|
#5 |
ساپورت سایت
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
عضو ارشد
|
بله لينك خرابه لطفا چك كنيد يا جاي ديگه آپ كنيد
|
|
|
#7 |
|
عضو ارشد
|
|
| مجموع 3 کاربر از اورژانس موبایل برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#8 |
|
عضو تازه نفس
|
با تشكر از استاد عزيز من گوشي موتوكوم را كه فقط روي منو گير ميكرد را با فايل شما وچند تا فايل ديگه كه از سايت هاي ديگه گرفتم را با اسپايدرمن فلش كردم كه تا 98 درصدميره وبعد ارور ادرس ميزنه (003f000) البته با فايل ريد گرفته خودش هم اين ارور ميده ممنون
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
عضو ارشد
|
نقل قول:
متاسفانه ضعف اصلی باکس اسپایدرمن در فلش گوشی های با cpu اینفینیون می باشد که شما میتونید با استفاده ازدانگل مکمل cpf این گوشی ها را به راحتی فلش نمایید
|
|
| کاربران زیر از اورژانس موبایل برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#10 |
|
عضو تازه نفس
|
با تشكر قيمت دانگل چنده وبه تنهايي كار ميكنه يا با باكس وايا ارزش داره كه بخرم ممنون
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
عضو ارشد
|
دوست عزیز
قسمت دانگل حدودا 35 تا 40 هزار تومان هست که البته بهتون توصیه می کنم که حتما بخرید چون دارای کارایی بسیار زیاد هست البته نرم افزار این دانگل بایستی توسط یکی از باکس های چینی اجرا شود یعنی از طریق اتصال گوشی به باکس . شناسایی وبوت گوشی توسط باکس انجام می شود بعد از آن شما با اجرای برنامه این دانگل می توانید کلیه عملیات های فلش فرمت و چنج سریال و حتی خواندن یوزر کد گوشی از طریق فایل read گرفته شده هم انجام پذیر است این دانگل قدرت بسیار زیادی در فلش گوشی ها با cpu اینفینیون دارد و همچنن کارایی زیادی در حل مشکلات گوشی های جدید چینی دارد
|
| تبلیغات | |
|
|
|
| کاربران زیر از اورژانس موبایل برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
(View-All)
کاربرانی که به این تاپیک سر زده اند: 16 |
|
| 09112163105, Arsham-1, diode, doktor-omid, hamed_karamouz, hamzeshakiba, m.ostevari, Man_Utd_4Ever, masoudnokia, matan_gsm, morteza_matin, mrmnbb, planet75, Saeid-GSM, shirzad3423, اورژانس موبایل |
| امکانات | |
|
|