شما عضو سایت انجمن گفتگوی پاناتل نیستید و یا با
نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام
اینجا کلیک کنید.

| آپلود سنتر | سرویس اس ام اس پاناتل | فروشگاه پاناتل |

|
|||||||
| جدیدترین مباحث | |
![]() |
|
|
امکانات |
|
|
#1 |
|
كاربر سايت
|
سلام: گوشی Gtc P111 با قرار دادن هر سیمکارتی پس از روشن شدن 8 ثانیه به 8 ثانیه هنگ می کنه و صفحه اسکرین خاموش و روشن میشه . باکس Mtk هم برای فلش ارور میده با ریست فکتوری هم درست نشد اما بدون سیمکارت هیچ مشکلی نداره. لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر
|
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
|
#2 |
|
اشخاص مهم
![]() |
دوست من گوشی را باز کن ببین مدل cpu چیه تا بهتر بشه شما را راهنمایی کرد در ضمن مشکل شما نرم افزاری هست و کافی گوشی یک بار فورمت بشه با یکی از این باکس های موجود در بازار ;)
|
| کاربران زیر از saeid1360 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#3 |
|
كاربر سايت
|
ممنون از راهنمایی شما من گوشی را باز كردم اما متاسفانه طراحی داخلی گوشی های چینی خیلی بد هست و برای ارنباط از روش سیم كشی استفاده كرده و همه قطعات را با چسب و پیچ سوار كرده و حقیقتش با وجودی كه تا حالا خیلی گوشی دیس اسمبل و اسمبل كردم برای دیدن نوع cpu این گوشی ترسیدم . منبع اطلاعاتی هم در موردش نیست. امابرای فرمت من خودم فقط باکس ufs3 دارم که نمیشه شما بفرمایید چه باکسی فرمتش می کنه تا انجام بدم با mtk که نشد. البته شاید منظور شما از فرمت کردن با باکس همان erase باشه. ممنونم
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
عضو تازه نفس
|
با سلام
دوست عزیز تلفن دفتر مركزی فروش و خدمات پس از فروش جی تی سی را برات مینویسم لطفا بیخودی گوشیتو به هم نریز تو كه بلد نیستی ببر بده خودشون درستش كنن لطفا ما رو از دعای خیر خودت دریغ نكن تهران - خیابان شهید بهشتی خیابان پاكستان كوچه دوم پلاك 15 شماره 6 تلفن : 88750730 - 88750731 - 88510387 شركت پارسا پیام |
|
|
|
| کاربران زیر از farshad_m20 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#5 |
|
كاربر سايت
|
دوست عزیز فرشاد جان ضمن اینكه برات دعا میكنم ار آدرست هم ممنونم اما من شیراز هستم خودم هم تغریبا بیشتر گوشی های نوكیا و سونی اریكسون و گوشی های چینی را فلش كردم و تا حالا زیاد مشكل نداشتم این مورد را به چند مرجع معتبر در شیراز هم دادم و نشد اما اگر به تهران گذری داشتم سری به آدرسی كه دادی میزنم و از لطف شما ممنونم.شما هم برای گوشی باد كرده روی دستم دعا كنید.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
عضو تازه نفس
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
عضو تازه نفس
|
سلام من گوشی pda مدلp82دارم صدای بلند گوی داخلی قطع شده؟یه راهنمایی کوچیک می خواستم اگه امکانش هست؟اگه نقشه ای ازش هست می خواستم.خیلی ممنون
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
عضو ارشد
|
نقل قول:
ضمن عرض خیر مقدم به شما بهتزه که مشکل خودتون رو در تایپک جداگانه عنوان کنید
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
![]() |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
(View-All)
کاربرانی که به این تاپیک سر زده اند: 14 |
|
| ali1803, doktor-omid, drmobilpayam, hamrahsorat, hamzeshakiba, jenykey, m.ostevari, mehdiladan1, meisamgsm, mrrs94, nanomobile, romeo1359, takhti, اورژانس موبایل |
| امکانات | |
|
|