شما عضو سایت انجمن گفتگوی پاناتل نیستید و یا با
نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام
اینجا کلیک کنید.

|
|
#1 |
|
عضو ارشد
|
با سلام
موندم کدوم لوپ رو بخرم زیاد هم گرون نباشه ولی یه چیز خوب باشه نظرتون در مورد تورنادو با قیمت 90 تومن چیه تورنادو چند مدل داره قیمتشون چنده؟ راستی باکس ufs micro چطوره؟ |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
#2 |
عضو ارشد
|
منم دنبال یه لوپ خوب می گردم تعریف صا ایران را خیلی شنیدم ولی در مورد تورنادو چیزی نشنیدم
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
عضو فعال
|
عزیزانی كه در این مورد اطلاعات دارن لطفا ما رو راهنمایی كنند ماركهای خوب با قیمتهای مناسب ومزایا ومعایب رو بیان كنند.
البته []یه چیزایی گفتن ولی بالاخره ما نفهمیدیم صا ایران خوبه یا بده یا اصلا صا ایران وجود داره یا قلابیه آخرین ویرایش توسط Orjans_mobil در تاریخ Thursday 13 November 2008 انجام شده است. |
|
|
|
| کاربران زیر از Orjans_mobil برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#4 |
|
عضو ارشد
|
قیمت صا ایران چنده و کدوم مدل خوبه ؟
این مدل yaxun 2x 4x میگن در دو حالت زوم دارن درسته اینجوری که نمیشه قیمتش چنده ؟ یکی گفت طرح صاایران دارن و چینیه قیمتش چنده260 تومنه این چطوره؟ |
|
|
|
|
|
#5 |
|
عضو دائم
|
با سلام بهناز خانم چند شرکت چینی هستند که برای شرکت صا ایران لوپ تولید میکنن که مارک اونا هم مثل صا ایران خوبه البته شما که حدود 260 میخواهی بگیری یک دفعه صا ایران بگیر که 100 درصد زوم داره و کامل ترین و بهترین لوپ تعمیرات موبایل میباشد در کل این یا صا ایران یا مارک چینیش رو بگیری بهتره البته این مارکی که من نوشتم رو هم میتونی بگیری کارش خوبه البته بازم بهتره بپرسی البته نظر من همون صا ایران است موفق باشی درضمن باکس ufs micro حدود 100 تومنه یا 110 تومنه البته مواظب باش چون تقلبی زیاد داره شما اگر تهران هستی از ساپورت کاوش طبقه چهارم پاساز علائدین بگیر البته فکر کنم کاوش تو شهرستان هم نمایندگی داشه باشه البته قیمت کابلهای ufs micro هم 70 تومنه که به قیمتش اضافه میشه موفق باشی
لوپ صا ایران قیمت حدود 300 هزار تومن لوپ چینی xtj-440 قیمت حدود 150 هزار تومن
|
| مجموع 2 کاربر از Mobil dariush برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#6 |
|
عضو تازه نفس
|
منم با دوست عزیزم موافقم هست لوپ صا ایران بهترین هست جنس خوب بخری بهتر
|
|
|
|
|
|
#7 |
عضو ارشد
|
با سلام دوست عزیز من خودم لوپ xtj 2200 دارم که ازش خیلی راضی هستم.یه مدل بالاتر هم هست xtl 2400 که اون دیگه حرف نداه قیمتش حدود 295تومنه که زوم تو زومه یعنی بغیر از زومی که بالا و پایین میشه یه زوم دقیق توی خود لنز ها داره . میتونید از پاساژ امجد طبقه زیر زمین مغازه اول دست راست خرید کنید لوپ های خوبی داره از صا ایران اطلاعات زیادی ندارم.
____________________________ تعمیرات بدون نقشه خوانی معنا ندارد پاناتل |
|
|
|
| مجموع 2 کاربر از mehdi_jazayeri برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#8 |
|
عضو دائم
|
من ya xun مدل ak05 استفاده میکنم بدک نیست خوبه قیمت الانشو نمیدونم چنده ولی باید دور وبر 150 باشه یکی از همکارام گفت این قیمت خریده من 215 گرفتم قبلا
|
|
|
#9 |
|
عضو تازه نفس
|
Yaxan 09-10-12 عالیه
|
|
|
|
|
|
#10 |
مدیر نرم افزار موبایل
![]() ![]() |
دوستان توجه دارید که این تاپیک برای 2 سال پیشه!!!!
|
|
|
|
| مجموع 2 کاربر از miri برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#11 |
|
عضو دائم
|
باور کن نگاه انداختم به تاریخ ولی تاریخ کامنت نفر قبلی!
اشتباه شد ببخشید گفتم مشکوکه عجب سوتی خفنی! ![]() تاپیک قدیمی رو اووردن بالا ![]() بی خیال ![]()
|
| کاربران زیر از mostafa65 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#12 |
|
كاربر سايت
|
سلام.ببخشید من هم دیدم که تاریخ این تاپیک برای خیلی وقته ولی خواستم کاملش کنم .من با آقای مهدی جزایری موافق هستم لوپی که گفته در سطح خودش محشر است.آدرس مغازه اش هم اینه:پاساژ امجد -زیر همکف-پلاک 20-بانک الکترونیک.شماره تماسشم 66733585 است.
باز هم معذرت می خوام بابت تاریخ تاپیک. |
|
|
|
| کاربران زیر از kardo برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#13 |
|
عضو تازه نفس
|
سلام بهترین لوپی که من باهاش کار کردم لوپ nikon بوده و برای کاربردهای آزمایشگاهی هست ولی در مورد موبایل هم میشه ازش استفاده کرد ولی این هم بگم یکم گرونه دست دومش در حدوده 800 هزار تومنه. موفق باشین.
|
|
|
|
|
|
#14 | |
ناظم سایت
![]() ![]() ![]() ![]() |
نقل قول:
لطفا به تاريخ ژست هاي ارسالي توجه كنيد با تشكر |
|