شما عضو سایت انجمن گفتگوی پاناتل نیستید و یا با
نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام
اینجا کلیک کنید.

| آپلود سنتر | سرویس اس ام اس پاناتل | فروشگاه پاناتل |
|
|||||||
| جدیدترین مباحث | |
![]() |
|
|
امکانات |
|
|
#1 |
|
كاربر سايت
|
چگونه با موبایل به اینترنت وصل شویم؟
با سلام خدمت دوستان پاناتلی. چطور میشه یه گوشی رو با کابل USB به اینترنت خانگی وصل کرد و با گوشی تو اینترنت بریم.دقیقاً مثل wirles.مثلاً اگه بخوام یه نرم افزاری که تو گوشیN73 نصب کردم رو با اینترنت ADSL که دارم آپدیت کنم به چه طریقی میشه این کار رو انجام داد؟ یا همین N73 رو به چه طریقی میشه با اینترنت پر سرعت آپدیت کرد؟ یا گوشی سونی اریکسون ویا سامسونگ و یا هر گوشی دیگه ای رو؟ با تشکر از همه شما دوستان. ![]() |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
#2 | |
مدیر ارشد
![]() ![]() ![]() |
نقل قول:
دوست عزیز بیشتر مواقع با قابلیت بی سیم wifi امکان دارد که گوشی باید قابلیت را داشته باشد.
|
|
|
| مجموع 3 کاربر از masoudnokia برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#3 |
|
كاربر سايت
|
با تشکر از دوست عزیز.
منم گفته بودم که با فناوری wifi میشه.اما من می خوام به وسیله کابل به اینترنت وصل بشم.گوشی مثل n73 و ... که این فناوری رو ندارند. من این مطلب رو یک سال پیش در یک مجله خونده بودم اما یادم نیست که چگونه بود.اگه دوستان می دونند ،بفرمایند تا همه استفاده کنند چون این سوال رو خیلی از دوستانم از من می پرسند و من نمی دونم بهشون چی بگم. |
|
|
|
|
|
#4 | |
مدیر نرم افزار موبایل
![]() ![]() |
نقل قول:
فکر کنم منظور شما در این پست قرار داشته باشد [] |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
كاربر سايت
|
فکر کنم آقای میری مطلب رو خوب نخونده.من یه بار دیگه می گم :یه گوشی رو با اینترنت خانگی یا ADSL می خوام به اینترنت وصل کنم دقیقاً مثل سیستم wifi با این تفاوت که گوشی این فناوری رو ندارد و با کابل USB می خوام این کار را انجام بدم .
از اعضای ارشد و بزرگان سایت می خوام که راهنمایی کنند. |
|
|
|
|
|
#6 | |
مدیر نرم افزار موبایل
![]() ![]() |
نقل قول:
من خودم این روشو امتحان نکردم و این روش بر روی گوشی سونی اریکسون M600 تست شده است اول از همه گوشی UIQ 3 رو به کامپیوتر pair کنید خب حالا اول بریم سراغ کامپیوتر 1-برید به network connections و مطمین بشید که Bluetooth Network رو فعال کردین طبق شکل زیر: ![]() 2-برید به my Bluetooth Places و روی view devices in range کلیک کنید طبق شکل زیر: ![]() 3- دستگاهتون رو از لیست انتخاب کنید: ![]() 4-روی Personal Ad-Hoc User Service دبل کلیک کنید ....باید سبز بشه وقتی وصل شد ![]() 5- حالا نوبت رفتن سراغ گوشی هست. برید به Internet connections روی زبانه Groups روی edit Internet بزنید بعد روی add new account کلیک کنید: ![]() حالا کنار Ad-Hoc Bluetooth PAN تیک بزنید: ![]() سپس روی همون کلیک کنید و مقدار priority رو عدد 1 قرار بدین: ![]() حالا کار تمومه.برید سراغ browser گوشی و یه ادرس وارد کنید منویی ظاهر میشه و از طریق اون میتونید دستگاه بلوتوثی که میخواین بهش کانکت بشید برای دیدن اینترنت رو انتخاب کنید که همون اسم کامپیوتر شماست |
|
|
|
|
| مجموع 4 کاربر از miri برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#7 |
کاندید مدیریت
![]() |
با تشکر از شما دوست عزیز میشه واسه نوکیا هم توضیح بدین و این قسمتم نگرفتم منظورتون چیه!
اول از همه گوشی UIQ 3 رو به کامپیوتر pair کنید اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدین |
|
|
|
| کاربران زیر از chakavak برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#8 |
|
كاربر سايت
|
با تشکر از آقای میری.
اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدید. راجع به گوشی های نوکیا هم بگید. من می خوام بدونم با کابل usb چه طور میشه به اینترنت وصل شد.چون سرعتش بیشتره. از مدیران و دوستان ارشد و عزیز هم می خوام که تو این بحث شرکت کنند و اگه اطلاعاتی دارند به ما هم بگویند. ممنون. آخرین ویرایش توسط kardo در تاریخ Monday 20 December 2010 انجام شده است. |
|
|
|
|
|
#9 | ||
مدیر نرم افزار موبایل
![]() ![]() |
نقل قول:
ولی در مورد pair کردن اصطلاحی است که به معنی اتصال کامل گوشی به کامپیوتر است نقل قول:
|
||
|
|
|
|
|
#10 |
|
كاربر سايت
|
ممنون ولی من با سرعتش کار ندارم .شما فکر کنید اینترنت پر سرعت است.
باز هم از تمام دوستان و مدیران درخواست کمک دارم اگه می دونید بفرمایید. خیلی برام این مساله مهم است. بفرمایید از کجا در این مورد مطلبی پیدا کنم؟ |
|
|
|
|
|
#11 |
|
كاربر سايت
|
سلام دوستان.خسته نباشيد و تشكر از شما.
هيچ كس از اين اعضاي محترم نمي خواد جواب من رو بده؟ |
|
|
|
|
|
#12 |
|
عضو تازه نفس
|
سلام من هم اندروید دارم میخوام مثل این اقا با بلوتوث به اینترنت وصل بشم میشه
|
|
|
|
|
|
#13 | |
مدیر بخش نرم افزار
![]() ![]() |
نقل قول:
مشکل خود را در یک پست جدید ایجاد کنید
|
|
|
|
|
#14 |
|
عضو تازه نفس
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
عضو تازه نفس
|
با سلام.
لطفا برای اندرویدم بگید چطور میشه از طریق کابل یا بلوتوث به اینترنت کامپیوتر وصل شد. من از هر جا پرسیدم بلد نبودن. منتظر جوابتون هستم.خیلی ممنون |
|
|
|
| تبلیغات | |
| کاربران زیر از aminict برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 2 (0 عضو و 2 مهمان) | |
| امکانات | |
|
|