مشاهده نسخه کامل : tavize ic chasbi?
hamid-panjepoor
Saturday 8 July 2006, 14:36
ba salam.che goone mishe uem 6600 ke chesb dare ro avaz kard? :think:
esmaeili
Saturday 8 July 2006, 16:13
درود بر شما روش تعویض uemمن اینطور است اول یک دستمال کاغذی مرطوب روی مدار بولوتوث میگزارم یه دستمال دیگه روی cpu بعد با هیتر یک حرارت ملایم به توری که فقط چسبها حالت خرابی پیدا کنه هیتر را برداشته و بایک سوزن چسب ها را از مدار جدا میکنم اینکار رو چند بار تکرار میکنم البته باید طوری حرارت داد که مدا نسوزه بعد که چسبها دور uemکاملا پاک شد با یک شی نوک تیز یک سمت uem را به ارامی بالا میارم و با هیتر حرارت میدهم کمی که بالا امد هیتر را بر میدارم تا برد نسوزد بعد که uem سرد شد دوباره این کار را تکرار میکنم البته نباید با فشار زیاد uem را بالا بیاری چون پایهای مدار را جدا میکنه بعد که uem کاملا جدا شد چسبهای زیر uemرا کاملا با حرارت و یک قلم پاک میکنم بعد uemجدید را با شابلون پایه میزنم وروی مدار قرار میدهم .....وبعد فلش میکنم البته گاهی احتیاج به تعوض cpuهم داره... در زمن اگر کسی راه بهتری سراغ داره ممنون میشم راهنمایی کنه
mobile_iman
Friday 14 July 2006, 10:49
در مورد استفاده از شابلون اگر میشود توضیح دهید واز اینکه از خمیر قلع یا از ساچمه قلع استفاده شود
panatel
Friday 14 July 2006, 12:30
آی سی های bga که سر کلمه ( ball grid array) و هر پایه در واقع یک توپ قلع می باشد وهمه این پایه ها می بایست به یک اندازه قلع داشته باشد چون اگر غیر از این باشد در موقع نصب ممکن است پایه هایی که قلع کم دارند خوب به برد اتصال ندهند و خود تصور کنید که چه خواهد شد در صورتی که این آرایش یا مقدار قلع روی پایه ها کم یا زیاد شود نیاز به دوباره سازی پایه ها خواهیم داشت شابلون ابزلریست که کمک میکند ما بتوانیم به یک اندازه روی پایه های آی سی قلع اضافه کنیم و این قلع بصورت خمیر می باشد تا راحتتر بتوانیم کار پایه سازی را انجام دهیم و برای استفاده خمیر خیلی بهتر یا راحتتر از ساچمه می باشد و ساچمه را بهتر است زمانی استفاده کنیم که یک یا چند پایه قلع نگرفته باشد به هر صورت این کار یک کار عملی است و صرفا با توضیح نمی توان نحوه کار را انتقال داد ولی در صورت امکان این روش را سعی خواهیم کرد که به صورت تصویری همینجا آپلود کنم .البته گر سرمان یه خورده خلوت شد .:evil:
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.