PDA

مشاهده نسخه کامل : درخواست برنامه فلشر وفایل فلش سامسونگf500

mahan gsm
Sunday 31 August 2008, 01:51
با سلام خدمت اساتید. باكس NSpro& Ust pro هیچكدوم این مدل F500 رو ساپورت نمیكنند. در صورت امكان فایل فلش وبرنامه فلشر این مدل رو برام آپلود كنید.با تشكر

mgg_back
Monday 8 September 2008, 22:40
دوستان من خیلی گشتم اما چیزی پیدا نكردم. اگه كسی داره لطف كنه آپلود كنه همه استفاده كنیم.

saeid1360
Tuesday 9 September 2008, 00:02
با سلام خدمت اساتید. باكس nspro& ust pro هیچكدوم این مدل f500 رو ساپورت نمیكنند. در صورت امكان فایل فلش وبرنامه فلشر این مدل رو برام آپلود كنید.با تشكر

با سلام خیلی از دوستان با این مدل مشکل دارند و هنوز هم حل نشده هست اما دلیل اون عدم رایت قسمت دوم فایل فلش هست برای هممین خیلی از ساپورتر ها و نویسنده های برنامه های سامسونگ از ارائه اون در باکسهای خودشون ترس دارند
اگر گوشی شما خاموشه یا بر روی ارم سامسونگ هنگ میکنه میتونید با من تماس بگیرید تا اون را برای شما تعمیر کنم
خوب حالا ممکنه بعضی از دوستان بگویند که چرا به صورت عمومی ارایه نمیکنم دلیل داره چون برنامه به صورت تست هست وکلی دردسر داره و ممکنه خیلی از دوستان نتونند با این برنامه کار کنند انشا الله بعد از رفع ایراد های اون به صورت عمومی در اختیار همگان قرار خواهد گرفت ;)

respina2086
Tuesday 6 January 2009, 13:13
سلام و خسته نباشید و با تشكر از شما
من گوشی ّ اف500 سامسونگ دارم و چند روزه كه روشن میشه و تا میاد سیستمش لود بشه یعنی روشن نشده خاموش میشه و خودش دوباره روشن میشه ولی كامل روشن نمیشه هیج جا هم نتونستن درستش كنن.
میشه راهنماییم كنین
ممنونم