مشاهده نسخه کامل : آموزش شابلون زدن آی سی
savis.ir
Tuesday 12 August 2008, 18:21
سلام
تویه این فایل زیر آموزش تصویری شابلون زدن آیسی رو براتون گذاشتم بر
[Only registered and activated users can see links]
فقط توجه داشته باشید که از خمیر مرغوب استفاده کنید و در جه هیتر را زیاد نکنید مثلا اگر دمای 7 را برای برداشتن ای سی است برای اینکار از در 4.5 الی 5 استفاده کنید این نکته خیلی مهمه
skymobile
Tuesday 12 August 2008, 20:51
با تشکر از شما دوست عزیز بابت زحمتی که کشیدید
لطفا منبع رو اعلام کنید
ممنون
mehdi-k
Tuesday 12 August 2008, 23:59
اولا از دوستمون به خاطر گذاشتن این مطلب تشكر میكنم ثانیا از ایشون معذرت می خوام ولی باید بگم هم كیفیت فیلم گذاشته شده و هم نوع آموزشش افتزاح بود دوستان وقت را صرف دانلودش نكنند(نظر شخص بنده)
savis.ir
Wednesday 13 August 2008, 09:23
با تشکر از شما دوست عزیز بابت زحمتی که کشیدید
لطفا منبع رو اعلام کنید
ممنون
سلام
دوست عزیز این فیلم رو خودم تهیه کردم و در پارس هم گذاشتم
savis.ir
Wednesday 13 August 2008, 09:37
اولا از دوستمون به خاطر گذاشتن این مطلب تشكر میكنم ثانیا از ایشون معذرت می خوام ولی باید بگم هم كیفیت فیلم گذاشته شده و هم نوع آموزشش افتزاح بود دوستان وقت را صرف دانلودش نكنند(نظر شخص بنده)
سلام
دوست عزیز
اولا تهیه این فیلم کلی وقت منو گرفت
دوما فیلم با کیفیتش موجود ولی حجمش بالاست من خودم تبدیلش کردم تا حجمش کم بشه چون با توجه به اینکه اکثر کاربران ازجمله خودم ار اینترنت نفتی استفاده میکنیم بتونن دانلود کنن
سوما اینکه بنده بعد از یکسال متوجه شدم درجه حرارت باید کم باشه و از خیر مرغوب استفاده کنیم تا پایه سازی خوبی داشته باشیم گفتم شاید این مطلب به در بقیه دوستان هم بخوره
باتشکر از نظرات شما
arieak1980
Wednesday 13 August 2008, 11:48
دوست عزیز از زحماتی كه كشیدید تشكر میكنم
امیدوارم شاهد حضور پررنگتر شما در این فوروم باشیم
کاردان
Friday 28 November 2008, 16:35
طريقه شابلون زدن: ( پايه سازي آي سي bga )
بايد توجه داشت تا حد امكان هنگام برداشتن آي سي از برد اوراقي سعي شود تا حرارت هيتر به تمام سطح آي سي يكنواخت داده شده و پايه هاي آي سي يكنواخت و يكسان برداشته شود ولي چنانچه ناهماهنگ برداشته شد بدين صورت عمل كنيد:
ابتدا براي اينكه لحيم اضافي روي پايه هاي آي سي برداشته شود مقداري محلول فلكس بوسيله سرنگ بر روي پايه هاي آي سي ريخته سپس با استفاده از هويهsmd اين مشكل را رفع مي كنيم.
در ادامه آي سي را بر داخل شابلون مخصوص خود گذاشته و آنرا ثابت مي كنيم
با استفاده از كاردك مقداري خمير قلع بر روي سطح سوراخهاي شابلون كه آي سي در پشت آن قرار دارد مي كشيم البته مقداري محلول فلكس نيز به آن اضافه مي كنيم سپس با استفاد از هيتر به آرامي روي خمير قلع گرفته تا آي سي در شابلون پايه سازي شود.
در نهايت بعد از پايه سازي آي سي ، براي جايگذاري آن ابتدا سطح روي برد و محل پايه هاي آي سي (متاليزه ها) را با تينر و مسواك نرم شستشو مي دهيم سپس اقدام به جايگذاري مي كنيم. (كمي محلول فلكس بر روي متاليزه هاي آي سي ريخته و آي سي را با هيتر حرارت مي دهيم تا در محل خود ثابت شود.)
ali_kh
Tuesday 30 December 2008, 11:39
سلام لطفا کمممممك
وقتی متالیزه زیر آی سی های بی جی ای كنده میشه باید چیكارش كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Orjans_mobil
Tuesday 30 December 2008, 18:03
سلام لطفا کمممممك
وقتی متالیزه زیر آی سی های بی جی ای كنده میشه باید چیكارش كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زیر لوپ جایی كه پایه كنده شده رو بخراش یه سیم مسی رنگ مشخص میشه با رنج تست دیود تست كن اگه gnd بود ولش كن اگه نبود یه خورده بهش قلع اضافه كن وبعد...
amin222
Sunday 19 April 2009, 21:30
لینك دانلود مشكل داره لطفا بررسی كنید......
ehsan-mobail
Monday 20 April 2009, 16:52
من در تعجبم یه نفر زحمت میكشه این فایل با ارزشو میزاره بعد دوستان اینقد قرقر میكنن.
یه تشكر كنید و بس.
تشكر نسبت به پست های مفید ( پست مفید پستی است كه حتی یه نفر و كمك كنه) نشانگر شخصیت و ادبه .
در نتیجه اگه یه پست برای شخص خودمون مفید نبود ولی حس كردیم كه یه نفر ممكنه راهنمایی بشه وظیفمونه كه ازش تشكر كنیم.
كوچیكه همتون احسان
gavad700
Monday 20 April 2009, 21:10
بی خیال خودت رو ناراحت نكن آقا احسان بعضی ها همین طوری هستند كاریشون نمیشه كرد !
majidc
Tuesday 21 April 2009, 13:40
منم به نوبع خود از دوست عزیزمون تشكر می كنم برای پستی كه ارسال نمودن
sniper cia
Monday 13 September 2010, 22:57
savis.ir ازت ممنونم كه برامون اين اطلاعات باارزشوگذاشتي ولي حيف هيچ كس قدرنمي دونه!!
nakhl.rayane
Tuesday 22 February 2011, 11:19
فيلم دانلود نميشه چرا
mohsen351
Tuesday 22 February 2011, 16:10
فيلم دانلود نميشه چرا
لطفا به تاریخ پستها دقت کنید
R.Rezazadeh
Tuesday 22 February 2011, 16:48
بعلت قدیمی بودن تاپیک ، موضوع بسته شد.
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.