مشاهده نسخه کامل : hang X600
Farshid-jan
Thursday 6 July 2006, 03:39
ممنون ميشم بهترين راه برطرف كردن هنگ X600 رو بگين. فوري هستش.
با تشكر
Mehran
Wednesday 19 July 2006, 19:59
سلام. این راه رو تست کن!
Mehran
Wednesday 19 July 2006, 20:01
اگر به نقشه گوشی هم نیاز پیدا کردی از [Only registered and activated users can see links] بگیر! :p امیدوارم موفق باشی
shahram
Saturday 5 August 2006, 05:30
سلام دوستان من این کاره رو انجام دادم 100% جواب گرفتم
1)وریستو رهای کنار led هارو بکن
2)دور مدار آنتن رو قلع کاری کن
Farshid-jan
Sunday 6 August 2006, 04:15
از هر دو دوست ممنونم وللي بازم نشد. البته راه آقا شهرام رو چندتا X600 جواب داده ولي رو اين يكي خير
mehdi_mobail007
Wednesday 9 August 2006, 18:38
salam doste aziz. ic drivere zang ra ke moraba shekl ast bardar vali sedaye zang zaeif mishavad.hamchenin mitoni ba zare varagh sigar madare balaye bord ra beposhoni va pichhaye vibre ra niz bardar chon ba in kara az noyiz jelogiri mikoni.agar hal shod mamnon misham be manam etela bedi.bye
Farshid-jan
Friday 11 August 2006, 15:38
با عرض معذرت اينم نشد
panatel
Wednesday 16 August 2006, 22:07
دوست عزیز علت اصلی هنگ کردن این مدل ر اصل ضعف طراحی Pcb می باشد بطوری که تگر دقت کنید همیشه این حالت هنگ در موقع زنگ خوردن یا بالا آمدن گوشی با سیم کارت اتفاق می افتد و بدون سیم کارت تا زمانیکه تماس اضطراری Sos یا همان 112 انجام نشود گوشی هنگ نمی کند یا بطور کاملا واضح تا زمانیکه پاور آمپلی فایر فرستنده کار نکند اتفاقی نمی افتد . حال از خود می پرسید Pa چه ربطی به هنگ کردن دارد ربطش هم این است که به هنگام خروج توان به دلیل ضعف ایزولاسیون مدار تغذیه از آنتن نویز می گیرد که در برخی مواقع این اعوجاج در تغذیه باعث اختلال در عملکرد مدار کنترل می شود و توقف چرخه نرم افزار را خواهیم داشت و تا زمانیکه باطری از سیستم جدا نشود برنامه گوشی در یک Loop قرار می گیرد و برای حل این مشکل کافیست که مدار آنتن را ایزوله کنیم که قلع گرفتن دور مدار آنتن یا به اشاره دوستمان ورق آلومینیومی سیگاراستفاده کردن یکی از راه های به حاداقل رساندن این مشکل می باشد که البته قلع گرفتن بهتر جواب می دهد .
mardanimohsen
Tuesday 22 August 2006, 11:08
با تشکر از استاد قنات و با اجازه از ایشان به نظر من این مشکل با تعویض قاب پشت گوشی کاملا رفع میشود البته اگر اصلی باشد .
این کار را من یک سال امتحان کردم و همگی جواب داده .موفق باشید
shahram
Tuesday 22 August 2006, 12:51
دوست عزیز آسی 8 بایه بالای cpu رو از برد جدا کن نتجه رو اعلام کن :think:
parsanon
Friday 25 August 2006, 10:24
1- E61 و وریستورهای بالا و بایین E61 کنار ولوم صدارو بردار. اگر نشد
2- میکروفن را عوض کن حتما جواب میگیری :)
saeid1360
Tuesday 29 August 2006, 15:28
:luf: همانطوری که دوستما اشاره کردن میتوانید قطعات اضافی در کنا led ها وبعد از ان یک سری قطعات اضافی پشت LCD را برداری و در نهایت قطعاتی که در نقشه از طرف دوستمان ارسال شده و در نهایت قلع ریختن دور مدار انتن
:luf: :ate:
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.