PDA

مشاهده نسخه کامل : درخواست ولوم

hellboy_hp
Sunday 25 February 2007, 11:10
ما آخر نفهميديم اين ولوم ها رو از كجاي سايت بايد دانلود كرد تو بيشتر قسمتهاي سايت كه قربونش برم يه 30 -40 روزيه كسي افتابي نشده همش بايد بريم آرشيو .ارشيو هم بجز 10 - 20 تا سوال چيزي نميبينيم.

mola
Sunday 11 March 2007, 21:06
ما آخر نفهميديم اين ولوم ها رو از كجاي سايت بايد دانلود كرد تو بيشتر قسمتهاي سايت كه قربونش برم يه 30 -40 روزيه كسي افتابي نشده همش بايد بريم آرشيو .ارشيو هم بجز 10 - 20 تا سوال چيزي نميبينيم.
نقشه برد motorolla l7 slvr را برام بفرستيد.گوشيم تو اب افتاده و خاموش شده.كمكم كنيد لطفا.

esat5
Wednesday 4 April 2007, 17:43
با سلام به دوستان محترم
صاحبان این سایت وشخص مهندس قنات فقط برای فروش بهتر کتاب خود و تبلیغات تهی این سایت را طراحی و دوستانی که کتابهای ایشان را میخرند در وسط کار در بلا تکلیفی میگزارند .
اگر اینطور نبود خدمات بهتر (همکنون هیچ خدماتی وجود ندارد ) در سایت جهت برطف کردن مشکلات دوستان (حداقل کسانی که کتابهای ناقص ایشان را خریداری کرده اند ) ارائه مینمودند .
نکته اینکه اگراین مطالب واقعیت ندارن لطفا مسئولان سایت جوابگو باشند واگر جنبه گفتگوی آزاد و حق مصرف کننده را دارید این مطلب را حذف نفرمائید.
باتشکر یکی از خریداران تمامی کتابهای ولوم

ahmad496
Friday 6 April 2007, 06:57
سلام دوست من به ادرس [Only registered and activated users can see links] برويد

panatel
Wednesday 11 April 2007, 18:55
با سلام به دوستان محترم
صاحبان این سایت وشخص مهندس قنات فقط برای فروش بهتر کتاب خود و تبلیغات تهی این سایت را طراحی و دوستانی که کتابهای ایشان را میخرند در وسط کار در بلا تکلیفی میگزارند .
اگر اینطور نبود خدمات بهتر (همکنون هیچ خدماتی وجود ندارد ) در سایت جهت برطف کردن مشکلات دوستان (حداقل کسانی که کتابهای ناقص ایشان را خریداری کرده اند ) ارائه مینمودند .
نکته اینکه اگراین مطالب واقعیت ندارن لطفا مسئولان سایت جوابگو باشند واگر جنبه گفتگوی آزاد و حق مصرف کننده را دارید این مطلب را حذف نفرمائید.
با تشکر از ریز بینی و نکته سنجی شما !
نظر شخص شما برای ما کاملاً محترم است و تصور شما از مجموعه کارهای ما فقط یک برداشت شخصی و یک طرفه است و قضاوتی نا عادلانه . در پاسخ به پست شما می بایست به عرض برسانم افراد دارای سلیقه های متفاوتی می باشند و به طبع ممکن است کسانی مثل شما از ما راضی نباشند ولی در مقابل افراد زیادی نیز هستند که با نیت و کار ما کاملاً آشنا بوده و کاملاً از ما راضی هستند و گواه این مسئله Email های متعددی است که ارسال می کنند . این فوروم به خاطر فروش بیشتر محصولات نیست و قصد درآمد زایی هم نداریم چراکه هیچ هزینه ای برای ثبت نام در این فوروم دریافت نمی شود و نیت فقط کمک و راهنمایی اعضا به همدیگر است و به هر وسیله ای هم که بشود سعی در بسط و گسترش این فوروم داریم.
دوست عزیز نمی دانم منظور شما از بلاتکلیفی چیست. ممکن است منظور شما استفاده از نقشه ها باشد. اگر این طور است که ما نهایت سعی خود را در بالا بردن سطح دانش استفاده کنندگان از محصولات خود نموده ایم . به عنوان مثال در جلد دوم ولوم نوکیا در مقدمه آموزش نقشه خوانی آمده است که می تواند بسیار مفید باشد. و در آینده نزدیک هم محصولات جدیدتر را ارائه خواهیم نمود که کمک بیشتری به عزیزان بنماید. به عنوان مثال می توان به آموزش الکترونیک و کاربرد آن در موبایل اشاره کرد که در قالب یک فایل مولتی مدیا بزودی ارائه می گردد.
همانطور که اشاره شد این فوروم یک مکان تبادل اطلاعات به صورت دو طرفه است و نباید فقط انتظار استفاده کردن از اطلاعات دیگران را داشت و همانقدری باید انتظار داشت که خود به دیگران کمک می نمایید.
در آخر از تمام دوستانی که این پست را می خوانند می خواهیم که نظر خود را در باره این فوروم و همچنین شرکت پاناتل و محصولاتش در ادامه تاپیک بیان کنند تا هم جایگاه نظر این دوست گرامی مشخص شود و هم ما را در پیمودن بهتر راهی که در پیش داریم یاری نماید. هرچند جای این پست در این تاپیک نیست و می بایست در انتقادات و پیشنهادات مطرح می شد.!!!!
با تشکر

hamidgsm
Thursday 12 April 2007, 21:07
با سلام خدمت مهندس قنات عزیز:
ازاینکه به نظر کاربرمحترمeast5 توجه نمودید وآن رابیان نمودید خود گویای این مطلب است که هدف شما چیست؟بنده درزمینه تعمیرات 7 سال متوالی است که مشغول کار هستم با توجه به این موضوع نظر شخصی بنده در مورد شما این است که شما شرکت موفقی هستید .ولوم های شما تا حال حاظر بهترین است واگر شخصی می تونست زودتر از شما اقدام می کرد.به امید موفقیت شما درولوم های بعد یتان.

ALOO mobile
Tuesday 17 April 2007, 14:36
با سلام به دوستان محترم
باسلام خدمت تمام دوستان
بايد خدمت دوست عزيزمان عرض كنم كه نظر شما كاملاٌ قابل احترام است ولي اين بي انصافي كامل ميباشد كه اين همه زحمات را نديده بگيريم
شما اگر در حال حاضر بخواهيد ولوم فارسي تهيه كنيد آيا تكميلتر از پاناتل راهم سراغ داريد {حتما نه ****** چون حتي آن معدود ولومهايي كه در بازار ميبينيد نه كيفيت ونه توضيحات پاناتل راندارند وفقط با يك عكس از برد نام آي سي ها را نوشته اند

zahra
Sunday 6 May 2007, 17:38
:::mad:
حضرت علی (ع)
هر کس حتی جمله ای به من بیاموزد مرا بنده خود ساخته است
به نظر من هم کتابها وهم سایت ایشان بسیار کمک موثری بوده
من یکی از اعضای تازه کار این سایت ودنبال کننده اکثر موارد بوده ام
به نوبه خود از استاد بزرگوارم ممنون واز دوستان دیگرم:icon_razz

khmsd
Tuesday 8 May 2007, 20:49
باتشکر فراوان از جناب مهندس وهمکاران گرامی
khmsd
]

MADJID
Wednesday 9 May 2007, 15:32
درسته که سایت ناقصه ولی از هیچی بهتره

fereshte-f
Wednesday 9 May 2007, 16:37
جناب east5 آیا شما فوروم بهتری از پاناتل سراغ دارید که رایگان این اطلاعات ارزشمندرو داشته باشه.
مجدد از جناب مهندس قنات سپاسگذارم.

PERSEPOLIS
Sunday 13 May 2007, 21:39
من توی یکی آموزشگاه های شهر مون یه دوره تعمیرات که زیر نظر فنی و حرفه ای هم بود رو گذروندم ولی متأسفانه چیزی یاد نگرفتم . تصمیم گرفتم به تهران بیام یکی از دوستان آموزشگاه پل رو معرفی کرد
حالا از اساتید خواهش می کنم راهنماییم کنند که ایا اموزشگاه پل خوبه یا بده ؟ بلایی که توی شهر خودمون سرم اومد تکرار نشه
آیا دوستان پیشنهاد بهتری دارند ؟
توی یکی از این سایت ها با یه نفر از کرج آشنا شدم که می گفت 400 تومان می گیرم تخصصی همه چیز و یاد میدم نظر شما در این باره چیه ؟ خواهش می کنم هر چه سریعتر کمک کنید .

AHMAD605
Saturday 19 May 2007, 01:53
باتشکر از مهندس قنات انشاءالله سایت هم تکمیل شود و شاهد اینگونه انتقادات نباشیم و همه دوستانه با هم همکاری کنیم دوستان هرکه هرچی بلد باشد باید بگوید تا رشد و پیش رفت را خودمان بالا ببریم انشاء الله فردای بهتری داشته باشیم.

saeid1360
Sunday 20 May 2007, 08:35
با سلام به دوستان محترم
:think:
در هر جامه ای نارضایتی وجود داره که ریشه در نداشتن قدرت میباشد ؟؟؟؟!!!!:evil:
دوست عزیز ما با این سایت بسیار راحتیم اگه کم و کاستی وجود داره از خود ماست :smiles:
شما هم اگه مشکل داری میتونی از سایت های دیگه استفاده کنی و اگه قرار بر این باشه که همه اطلاعات تعمیراتی به صورت وفور و رایگان در اختیار همه قرار بگیره پس تکلیف اونهای که ذحمت کشیده وتلاش می کنن تا نکته جدید پیدا کنن چی میشه ؟؟؟؟؟
اینجا فقط سرنخ تعمیرات را بهت میدن باید خودت بری دنبالش که اصل کار هم سرنخ تعمیرات است
اگه غیر این باشه اصلا هیچ کس تلاش برای پیشرفت خود نمی کنه
این سایت عاملی است برای پیشرفت که عده ای بیجنبه ( عناصر معلوم الحال ) قصد سوء استفاده از ان را دارند
امید است پیشرفت روز افزون جناب مهندس قنات و همه دوستان را شاهد باشیم
با تشکر شاگرد استاد قنات
saeid1360

mobilvahid
Tuesday 4 September 2007, 12:54
basalam.khedmate.jenabe.ghanat..kareton.harf.nadar e.mikhastam azhameye.dast.andarkarane. panatel.tashakor.konam..

NANO_BUSHEHR
Tuesday 4 September 2007, 14:21
به همه دوستان عزیز توصیه میكنم كه مصرف كننده صفر نباشید.دلیل عقب ماندگی جامعه ما (جهان سوم) وبه دنبال آن مشكلات متعدد همین طرز تفكر غلط مصرف گرایی صفر است .وگرنه دلیل پیشرفت آقایان اروپایی و آمریكایی چی میتونه باشه.متاسفانه دیدگاه و طرز تفكر ما نسبت به هر علمی فقط و فقط بازده مقطعی مادی آن است كه این جنبه نیز زیاد عمری ندارد .ولی اگر هدف از اموزش و یادگیری را ارتقا’ اطلاعات ناچیز خود در قبال دریای بیكران علم بدانیم ، بازده دراز مدت آن، هم از نظر مادی وهم از نظر فنی كاملتر ،پایدارتر و هم علمی تر است.یك مثال ساده از ما و آقای اروپایی: دلیل لزوم كامپیوتر در منزل یا محل دیگر از نظر عموم مردم ما 1) میتونیم باش فیلم نگاه كنیم!!!!!!( برو mp4 بگیر) 2) میتونیم باش بازی كنیم.( این بد نیست ولی پلی اسیشن كه هست) 3) دیگه .....راستی میشه باش عكس دید آهنگ گوش كرد( بابا برو mp4 بگیر) دیگه هیچی.... حالا خارجیه رو: 1) یه سیستم میگیرم چندتا برنامه توپ میگیرم حالا میشینم گوشی نوكیا آیفن .. هك میكنم بجاش یه ماشین برنده میشم یا یه شركت بزرگ از كارم خوشش میاد منو استخدام میكنه 2) با سیستمم به اینترنت وصل میشم یه عالمه چیز یاد میگیرم بعد با این یادگیریم پول در میارم ( مثلا آموزش میدم) 3) با سیستمم یه سایت میسازم هم آموزش رایگان میدم هم تولیداتم رو به تمام دنیا عرضه میكنم(همون تجارت الكترونیك كه خارجیها حالشو میبرند ) دركنار تولیدات خدمات عرضه كردیم.اینهه شركت خارجی دارن این كارو میكنند.اگه اطلاع رسانی نكنند كه ما از این محصول خوب خبردار نمیشیم......... سرتونو درد نیارم بیایید علمی كار كنیم علمی تجارت كنیم تا فنی آموزش دهیم تا تو مادیاتمون هم ماندگار و پایدار بمونیم. :think:

Farshid-jan
Tuesday 4 September 2007, 16:47
عرض سلام و خسته نباشید به تمامی دوستان عزیز.
در جواب این کاربر عزیز فقط میتونم بگم اگر الان تنها یك ولوم از هر برندی هم كه باشه فرق نداره(نوكیا . سامسونگ و ... ) شما یا هر شخص دیگر به بنده نشان بدین كه بهتر یا حتی در حد ولومهای پاناتل بزبان فارسی بود تا بندهدر حضور کلیه اعضا هر كدام از آنها را 100 هزار تومان از شما خریداری كنم.
ضمنا" هویت بنده برای تمامی اعضا مشخص هست و بر سره حرف خود هم هستم.
مرد مومن حتمآ شما ولومهای خارجی را هم دیدین دیگه , كدامیك از آنها به كاملی و با كیفیتیه ولومهای پاناتل میرسه؟
دوستان هم اگر به مشخصات كاربریه این عزیز نگاه كنن میبینن كه این قبیل افراد در هر سایت موفقی پیدا میشن و از روی تنگ نظری با یك ID مجهول الهویه و ارسال فقط یک پست سعی در کارشکنی دارند.
اما باید بازم به ایشون بگم که در بسیاری از آموزشگاههای کل کشور از روی همین ولومهای پاناتل دارن تدریس میکنن و جالب اینجاست که حتی خوده مدرسین برخی از این آموزشگاهها با خیلی از راهکارها و اطلاعات موجود در کتابهای پاناتل تازه آشنا شدن و برایشان اینها تازه گی داشته.
پس این ره که شما میروید هم راهی جز به ترکستان نیست , عزیزه دل برادر , آره فداتشم.
ضمنا" برای اطلاع ایشون اگر امکانش هست آقای مهندس قنات لطفا" بفرمایید پاناتل تجدید چاپ چندم را طی میکند.
و در آخر هم خطاب به ایشان در مورد ولومها و فوروم:
گر تو بهتر میزنی بستان بزن.
ولی افسوس که زهی خیال باطل....
و ممنون از کلیه اعضای محترم که با حمایتهای همیشه خود به این تیم دلگرمی خاصی اهدا میکنند.
در آینده نزدیک منتظر محصولات جدید پاناتل باشید تا فصلی تازه از این تکنولوژیه روز را تجربه کنید.
موفق باشید.

hossein5511
Wednesday 5 September 2007, 12:26
باتشکر از مهندس قنات انشاءالله سایت هم تکمیل شود و شاهد اینگونه انتقادات نباشیم و همه دوستانه با هم همکاری کنیم دوستان هرکه هرچی بلد باشد باید بگوید تا رشد و پیش رفت را خودمان بالا ببریم انشاء الله فردای بهتری داشته باشیم.

با تشكر از دوستان عزيز
به شكر خدا سايت كامله و هيچ كم و كسري نسبت به ديگر سايتها نداره
ولوم هاي مهندس قنات هم كه به جرءت ميشه گفت تو جهان تكه
كاربرهايي مثلesat5 زيادهستند كه ميخواستند از سايت جهت تبليغات كارشون(البته كارهاي دودره بازي)استفاده كنند اما دستشون رو شده
حالام با يه كاربري جديد اومدن كه مثلا انتقاد كنند و قول ميدم فردام با يه كاربري ديگه ميان

majid-ahanj
Tuesday 2 October 2007, 15:04
من هم به نوبه خودم میتونم بگم كه این كاربر نهایت بی انصافی را در بر گرفته . چون كه من واقعا از طریق این سایت بود كه تا به الان برای خودم یك پا تعمیر كار مجرب شدم.
من هم از جناب آقای مهندس قنات و تمامی همكاران گرامی ایشان نهایت تشكر را دارم.

mehrdad86
Monday 15 October 2007, 01:04
ما که داریم استفاده می بریم خیلی سایت توپیه

toti
Monday 15 October 2007, 17:10
بنده از مدیران این سایت تشکر میکنم تا همین جا هم بسیاری از اطلاعاتی که در اینجا هست در جایی دیگه پیدا نمیشه...
واقعا از همه اعضا بخصوص مدیران وکاربران فعال تشکر میکنم.

hamid 81
Monday 5 November 2007, 10:19
بنده هم از زحمات كلیه اعضا بخصوص آقای قنات كمال تشكر را دارم .در پناه خدا موفق باشید

R.Rezazadeh
Thursday 3 January 2008, 13:23
من تقریبا 10 سال در كار تعمیرات فعالیت میكنم و چند سال اخیر سراغ تعمیر موبایل اومدم و وقتی شروع به تعمیرات موبایل نمودم تقریبا هیچ مرجعی نداشتم از وقتی كه كتابهای آقای قنات را مطالعه كردم- دیدم نسبت به تعمیرات باز تر شد و از ایشان در اینجا تشكر و قدردانی میكنم.

setoop9
Thursday 3 January 2008, 13:39
درسته که سایت ناقصه ولی از هیچی بهتره

اولا سایت ناقص نیست شما تعمیرات بلد نیستی مقصر سایت نیست دوما از هیچی بهتر یعنی چی مگه سایت بهتری از این سایت سراغ داری من خیلی از سایتهای دنیا را هر روز دارم نگاه میكنم ولی باور كنید پاناتل هیچ كم و كسری از سایتهای دیگه نداره

4567005
Sunday 2 August 2009, 19:53
من توی یکی آموزشگاه های شهر مون یه دوره تعمیرات که زیر نظر فنی و حرفه ای هم بود رو گذروندم ولی متأسفانه چیزی یاد نگرفتم . تصمیم گرفتم به تهران بیام یکی از دوستان آموزشگاه پل رو معرفی کرد
حالا از اساتید خواهش می کنم راهنماییم کنند که ایا اموزشگاه پل خوبه یا بده ؟ بلایی که توی شهر خودمون سرم اومد تکرار نشه
آیا دوستان پیشنهاد بهتری دارند ؟
توی یکی از این سایت ها با یه نفر از کرج آشنا شدم که می گفت 400 تومان می گیرم تخصصی همه چیز و یاد میدم نظر شما در این باره چیه ؟ خواهش می کنم هر چه سریعتر کمک کنید .

در شركت پاناتل شخصی بنام اقای اشوری هست كه من بعد از مهندس خیلی قبولش دارم با پاناتل تماس بگیری میتونی پیداش كنی (البته اگه وقت داشته باشه)

:acigar::acigar::acigar:

kamranw810i
Monday 12 October 2009, 04:44
اين سايت يكي از بهترين محلهاي يادگيري و تكميل اطلاعات است و خدا را شكر رايگان هم هست. احتمالا اين بنده خدا فكر ميكرده فقط با خريد كتابها ديگه همه چيز تمومه و از فرداش استاد ميشه. يادگيري تعميرات علاقه و صبر و پشتكار ميخواد. به جاي نااميدي سعي كن هر روز هر قدر كه ميتوني اطلاعات و روشهاي كار خودت رو تكميل كني. قدر كوچكترين چيزهايي رو كه يادميگيري بدون.

kiaelectronic
Monday 27 June 2011, 04:08
سلام
منم به نوبه ی خودم از جناب آقای مهندس قنات تشکر و قدر دانی میکنم به دلیل مدیریت این سایت، واقعاً که نعمت خوبی هستش ونهایت استفاده را از این سایت میبرم ومشکلی نبوده که تاحالا تو این سایت رفع نشه و واقعا ممنون ایشان وتمامی کاربران این سایت هستم وبنده هم تا جایی که در توانم هست تجربیات خودم را در اختیار کاربران محترم در این سایت قرار میدم

farshidx17
Thursday 11 August 2011, 14:36
کتاب ها فوق العاده عالی هستن.