PDA

مشاهده نسخه کامل : دستگاه شسوار صنعتی به نام شرکت makita

mohsen110
Sunday 4 February 2007, 00:49
شسوار صنعتي يه جور هيتر است اين دستكاه به دليل ساختار گرمایشی بسيار عالي براي برداشتن و يا تكان دادن ای سی های (uem.cpu.fp.&.....) بسیار عالی و مورد رضایت ایجانب و بسیاری از تعمیرکاران مچرب می باشد.
محل خرید: روبروی درب جنوبی پارک شهر روبروی اداره پست میدان امام خمینی.نمایندگی Makita
(با ارزوی موفقیت شما عزیزان)(mohsen110)

ja3m
Tuesday 27 February 2007, 22:36
سشوار بوش هم بدك نيست ظرف 10 ثانيه حرارتي معادل 300 درجه سانتيگراد توليد ميكنه كه ميتونيد باهاش ميل لنگ ماشينم عوض كنين !!!!! (ولي مواظب باشيد 300 درجه دماي بالايي است برا كار روي برد يه باد ميگيري رو برد همه مقاومتها و خازنها رو پر ميدي ميره )

نكته بهداشتي در هنگام كار: موقع كار با سشوار و هيتر مواظب مقاومتها و خازنهاي اطراف آي سي ها باشيد !!

Farshid-jan
Wednesday 28 February 2007, 12:34
ولی این تولیدکننده های سشوار باید به این سایت هزینه تبلیغات بدنا یادشون نره.
مارک Metabo مدل He2300 Control فعلا عالیترین هستش.
1-حرارت قابل تنظیم تا 640 درجه سانتیگراد.
2-سرعت باد قابل تنظیم در 3 سرعت متفاوت.
3-صفحه نمایشگر دیجیتالی مخصوص دمای حرارت و سرعت باد خروجی.
4-شش ماه گارانتی تعویض اصلی شرکت Metabo آلمان.
5-یکدستگاه تویوتا کمری 2007 پر از شمش طلا وهزاران جوایز نقدی و غیر نقدی دیگر (اینم باشه واسه مزش)
6-پایان

lovely
Wednesday 5 September 2007, 00:57
من سشوار صنعتی ندارم . می خواستم بدونم برای تعویض آی سی ها از هیتر مطمئن تره یا نه با هیتر هم میشه همون كار و كرد؟
اگر هم با هیتر میشه همین كار ها رو كرد میشه بگید باید با چه درجه ای واسه آی سی هایی مثل سی پی یو و تغذیه و فلش و.... كار كرد تا آی سی ایراد پیدا نكنه؟

ممنون.

MELODY MOBILE - BOSHEHR
Wednesday 5 September 2007, 02:59
lovely جان آره میشه اما سشوار صنعتی چون طول موج گرمایی بخصوصی داره بهتره یعنی اینکه شما اگر بخواهید یک سوکت سیم کارت عوض کنی مثله مادون قرمز عمل می کنه حرارت روی پلاستیک تأثیری نمی زاره و راحت لحیم را ذوب می کنه چون درجه حرارت و طول موجش با هیت معمولی فرق داره .
برای اینکه شما هم بتونی با هیت CPU و ... رو عوض کنی بهتره که بین 400 نهایتن تت 420 درجه بیشتر نشه و مقدار هم تا انجایی باشه که قطعه دیگر پرت نشه از برد . و مهم تر اینکه بصورت داریره ای بزرگ به کوچگ یعنی مثله زولبیا یا حلزون حرارت بگیری که هم زمان به تمام قسمت ها حرارت برسه .

NOricsson
Wednesday 5 September 2007, 08:30
من تا حالا سشوار استفاده نكردم ولی اینی كه دوستمون گفتند طول موجش فرق میكنه فكر نكنم درست باشه چون به هر حال باد میزنه و مثل دستگاه اینفرارد كه نیست فقط حرارت باشه كه بشه طول موجشو تنظیم كرد . بعدش اینكه این سشوارها قیمتش چنده اگه حدود 300 - 400 تومن باشه من پیشنهاد میكنم بجای اون یك هیتر Leister بگیری كه هم كار هیتر رو بكنه و هم مطمئن باش كه اونقدر حرارت و بادش زیاده كه كار سشوار رو هم انجام میده.
وقتی سر Leister رو در میاری واقعا غوغا میكنه. درجه حرارت قابل تنظیم از 20 تا 650 درجه . من با Leister آی سی های بزرگ مادر بورد كامپیوتر رو به راحتی تعویض میكنم . اینم یك عكس خوشگل ازش
859
اینهم مدلهای خیلی قدیمی كه فكر كنم برای لحیم كاری در پیت حلبی استفاده میشده . آخه اونموقع كه موبایل نبوده
860

Farshid-jan
Wednesday 5 September 2007, 14:08
مدیر Noricsson میشه قیمن و مارك اون مدلبالایی را بگین؟

panatel
Wednesday 5 September 2007, 17:38
هیتری که آقای فروزنده معرفی کردند مارک LEISTER می باشد و قیمت آن در حدود 350 هزار تومانه و بدون شک می گویم که تعمیرات سخت افزاری بدون لیستر معنی ندارد البته لیستر مدلهای بزرگتری هم دارد که کاربردهای صنعتی دارند و قیمتشان هم از این نوع که در کارهای الکترونیکی استفاده می شود هم خیلی ارزانتر هستش و نوع صنعتی لیستر را می توانید از حسن آباد پیدا کنید ولی برای نوع الکترونیکی بهتره برید سراغ پاساژ امجد البته شرکت اصلیش زیاد دورتر از جمهوری نیست ولی از لحاظ قیمت توی امجد هم کسی هست که هم قیمت شرکت را بده در هر صورت اگه خواسته باشید می توانم آدرس و شماره تلفن هم در اختیارتون قرار بدم .

Farshid-jan
Wednesday 5 September 2007, 23:33
ممنون آقای مهندس اگر لطف كنید كه عالیه.
البته من یه سشوار دارم كه مارك Metabo هست و درجه خرارت را بصورت دیجیتالی نشون میده و تا 700 درجه سانتیگراد هم حرارت میده.
باهاش مشکل خاصی ندارم اما بعضی جاها بادش چون زیاده اذیت میکنه.
حالا این Liester بادش چجوریه میشه کامل باد را بست یا به حداقل رساند؟؟
ضمنا" اون موردی که گفته بودید را دارم به یه جاهایی میرسونمش تا ببینیم چطور جواب میده. البته به لطف و راهنمایی شما.
ممنون.

mustafa taheri
Thursday 6 September 2007, 00:07
باعرض پوزش از اساتید محترم:
این سشوار با این درجه هرارت به برد وایسی مورد نظر لطمه ای وارد نمی كند .

NOricsson
Thursday 6 September 2007, 08:56
LEISTER دو تا پتانسیومتر پشتش داره عین ولوم رادیو میتونی حرارت و باد رو از كمترین میزان تابیشترین میزان در n حالت مختلف تنظیم كنی . خوب دیگه بستگی به خودتون داره كه آسیب برسونه یا نه

فرهاد ديجيتالي
Tuesday 25 September 2007, 16:15
گرونه ولي بدرد ميخره خيلي حتا در کامپيوتر تعمير کردن .از کجا گيرمياد؟

khodadadi
Monday 7 January 2008, 10:07
میشه ادرس و شماره تلفن فروشگاهشو بزارین ممنون میشم. با leister میشه ای سی cpu یا فلش رو عوض کرد که صدمه نبینه؟

alakdolak
Monday 7 January 2008, 10:29
هیتری که آقای فروزنده معرفی کردند مارک LEISTER می باشد و قیمت آن در حدود 350 هزار تومانه و بدون شک می گویم که تعمیرات سخت افزاری بدون لیستر معنی ندارد البته لیستر مدلهای بزرگتری هم دارد که کاربردهای صنعتی دارند و قیمتشان هم از این نوع که در کارهای الکترونیکی استفاده می شود هم خیلی ارزانتر هستش و نوع صنعتی لیستر را می توانید از حسن آباد پیدا کنید ولی برای نوع الکترونیکی بهتره برید سراغ پاساژ امجد البته شرکت اصلیش زیاد دورتر از جمهوری نیست ولی از لحاظ قیمت توی امجد هم کسی هست که هم قیمت شرکت را بده در هر صورت اگه خواسته باشید می توانم آدرس و شماره تلفن هم در اختیارتون قرار بدم .

اگه ممكنه آدرس را محبت كنید

setoop9
Monday 7 January 2008, 11:16
leister بهتره یا اینفرارد

khodadadi
Monday 14 January 2008, 22:45

اگه میشه ادرس و شماره تلفنشو بدین ممنون میشم.اگه میشه زودتر.

ali282
Thursday 17 January 2008, 17:57
دوست عزیز اینفراد برای آی سیهایی كه چسب ندارند خوبه انقدر هم میگین leisterقولی نیست (من خودمleisterهم دارم)اگر میخواهین listerبخرین پساژ امجد طبقه اول سمت چپ اولین مغازه ابزار فروشی فكر كنم پلاكش 1باشه
انصافن ابزاراش تكه قیمتاش گرون تر از همه جا هست ولی مطمئنی دیگه بر فرز مثال خمیر فلكس اصل آمیریكایی داره قیمتش 10تومنه ولی وقتی استفاده كنی تازه متوجه میشی چیه سشوارهای صنعتی با مارك اشتاینل هم داره
اما اگر میخواهیید اینفراد بخرید یا دستگاهای اندازه گیری مثل اسكوپ منبع تغذیه همون پاساژ امجد طبقه پایین اون وسطا یك مغازه هست كه تو ویرینش اسكوپو این چیزا گذاشته(بنام آذر پرتو) از اون اینفراد بخرید ولی اینو بدونید یك هوا گرم در كنار اینفراد كامل میشه

mojy_1
Thursday 17 January 2008, 18:57
علی اقا سلام
میشه یه مقدار بیشتر راجع اینفرارد و كاربرداش و همچنین مدل و قیمت اون بیشتر توضیح بدین

ali282
Thursday 17 January 2008, 21:12
دوست عزیز اگر یه سرچ كنید دوستان قبلا زحمتشو كشیدن توضیح مفصلی دادن ولی در كل اینفراد دیگه از باد گرم استفاده نمیكنه واز مادن قرمز استفاده میكنه و احتمال صدمه زدن به آی سی خیلی كمتر از هوا گرم هستش قبلا آلمنیاش فقط بود تو بازار كه قیمتش خیلی بالا بود ولی الان قربونش برم چین زده خوبم كار میكنه دو مدل هستش یك مدل كه پایه داره حدود 600هزارتومنه یك مدلم هست بدونه پایه بصورت دستی فكر كنم حدود 400هزار باشه شما با اینفراد خیلی راحت میتونی پك آنتن سونی اریكسونها رو عوض كنی یا سوكتها رو بدونه اینكه پلاستیكش آب شه در بیاری و جا بزنی

DOCTOR MOBILE
Thursday 17 January 2008, 22:26
میشه ادرس و شماره تلفن فروشگاهشو بزارین ممنون میشم. با leister میشه ای سی cpu یا فلش رو عوض کرد که صدمه نبینه؟

آدرس امجد را كه ali282 گفتن فروشگاه محسنی و شماره 66726524- 66726364

باز هم توی پاساژ امجد شهرام پاكدل هست كه از دوستان است و شماره اش 66722455 پلاك47 همكف است.

بله با لیستر میتوانی تعویض كنی و بشرط كنترل حرارت دهی روی آنها

vahid_usb
Tuesday 22 January 2008, 02:11
از توضیحات دوستان كمال تشكرو دارم

b_naam
Tuesday 22 January 2008, 03:31
ببخشید دوستان یكی از رفقا قراره یه هیتر اینفرارد از دوبی برام بیاره به قیمت360000تومن برا خریدنش به چه چیزایی باید توجه كنی

ashkan154
Sunday 27 January 2008, 21:07
دوستان یه هیتر خوب توی 160 هزار تومان (حالا یه خورده این ور اون ور عیب نداره) معرفی كنید درضمن هنگام حرید باید به چه چیزهای توجه كرد تا سرت كلاه نره ....... در ضمن هیتر گارانتی داره

skymobile
Sunday 27 January 2008, 22:21
دوستان یه هیتر خوب توی 160 هزار تومان (حالا یه خورده این ور اون ور عیب نداره) معرفی كنید درضمن هنگام حرید باید به چه چیزهای توجه كرد تا سرت كلاه نره ....... در ضمن هیتر گارانتی داره

دوست عزیز در واقع دستگاه هیتر چیز خاصی نداره ( ای سی و .... ) که بخواد گارانتی داشته باشه و ساختمان ساده ای داره ( فقط یه المنتر و یه موتور کوچیک برای باد و چند تا ولوم برای کنترل ولی در کل مارکهایQUICK و ATTEN مارکهای خوبی هستن من خودم ATTEN دارم و خیلی هم راضیم

NOricsson
Monday 28 January 2008, 08:56
دست عزیز اگه هیتر چینی میخوای بگیری فقط Quick700 اصل از همون مغازه محسنی تو پاساژ امجد. قیمتش 180 تومنه.

mohammadtaheri
Thursday 10 April 2008, 23:25
با سلام خدمت همه ی دوستان . می خواستم بدونم برای برداشتن ای سی ها و یا سیپی یو از همین هیتر معمولی (گرداک 925 ) استفاده کنیم مطمئن تره یا از سشوار صنعتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی اگه امکانش هست یه توضیحات اجمالی در مورد بهترین روش برای برداشتن و گذاشتن ای سی ها و سیپی یو برام بدین . واقعا از لطفتون پیشاپیش تشکر می کنم . . .
و همین طور تفاوت های هیتر (گرداک 925 ) و Leister رو از لحاظ کارکرد اگه کسی میدونه بگه واسه راهنمایی می خوام . چون می خوام یه دونه Leister بخرم اگه خدا بخواد .