مشاهده نسخه کامل : در خواست توضیح برای هیتر مادون قرمز
MASOUDMR
Thursday 5 June 2008, 20:19
سلام
دوستان می خواستم بدونم با هیتر های مادون قرمز میشه ای سی هایی مثل cpu و uem رو عوض کرد یا فقط سوکت ال سی دی و امثال اینها رو میشه عوض کرد دوستان اگر کسی قیمت مارک خوبش رو هم داره بزاره ممنون میشم
samada
Thursday 5 June 2008, 23:39
برای خیلی كارهابدردمیخوره ازجمله آی سی های چسبی . ولی دیرترازهیترهای هوای گرم عمل میكنه
مارك خوبش فعلاً Tornado كه متشكل ازیك هدالمنتی ویك پلت مادون قرمزه فكركنم حدود 560 هزارتومن زنگ بزن پاناتل دقیقش روسوال كن
MASOUDMR
Friday 6 June 2008, 18:59
من یک هیتر خوب برای تعویض آی سی هایی مثل cpu و uem می خوام لیستر بهتره یا مادون قرمز من هیتر gordak 952-a دارم چند دقیقه که کار میکنه خود به خود سرد میشه دوستان اگر قیمت لیستر رو هم بزارند و راهنمایی کنند که از کجا میشه تهیه کرد ممنون میشم تو تهران تو علا الدین و امجد پیدا نکردم
setoop9
Friday 6 June 2008, 20:20
[QUOTE=MASOUDMR;37755]من یک هیتر خوب برای تعویض آی سی هایی مثل cpu و uem می خوام لیستر بهتره یا مادون قرمز من هیتر gordak 952-a دارم چند دقیقه که کار میکنه خود به خود سرد میشه دوستان اگر قیمت لیستر رو هم بزارند و راهنمایی کنند که از کجا میشه تهیه کرد ممنون میشم تو تهران تو علا الدین و امجد پیدا نکردم[
سلام دوست عزيز من تا انجايي كه ميدونم مادون قرمز فقط روي قلع اثر ميزاره فكر نكم بدرد اي سي هاي چسبي بخوره به نظر من ليستر بهتره شايد توي حسن اباد بتوني پيدا كني قيمتش 360 هزار تومان است
panatel
Friday 6 June 2008, 23:25
دوست عزیز اگر دنبال هیتر هوای گرم خوب می گردی فقط لیستر بدرد می خوره و هیترهای استیشن چینی هر مارکی که باشه هیچ موقع نمی تونند مثل لیستر عمل کنند معمولا هم زمانیکه از مغازه ها سراغ لیستر را می گیرید چون ندارند یا اینکه میخواهند جنس خودشان را بفروشند از لیستر بد تعریف می کنند ولی یاد جمله معروف باید افتاد که " مشک آنست که ببوید نه آنکه عطار بگوید "لیستر در ایران نمایندگی دارد و به راحتی می توانید آنرا تهیه کنید و در ضمن قبلا در پست دیگری که در مورد لیستر بود همین موارد را توضیح داده بودم و نیز به درخواست دوستان شماره یکی از مغازه های که این دستگاه را با قیمت خوب ارائه می دهد را هم قرار داده بودم که می توانید با جستجو پیدا کنید ..... اما در مورد هیترهای مادون قرمز .. این دسته هیتر ها برد را با استفاده از تابش طیف حرارتی نور که همان مادون قرمز می باشد گرم می کنند و چون هوا تولید نمی کنند برای بعضی از کارها مثل قطعات پلاستیکی و یا نصب آی سی های بزرگ و نیز آنهایی که از تکنولوژی lead free استفاده می کنند مناسب می باشد کار کردن با این هیترها مقداری سخت می باشد و در خیلی جاها مناسب نمی باشند برای اینکه تکمیل باشید هم هیتر هوای گرم و نیز هیتر مادون قرمز را می بایست با هم داشته باشید در مورد مارک مادون قرمز هم تورنادو بدک نیست ولی می بایست به عرض برسانم که تورنادو مادون قرمز نیست و روشی ابتکاری می باشد ولی کار هیتر مادون قرمز را انجام میدهد و اگر تنظیماتش را برای هر کاری که انجام می دهید درست انتخاب کنید فوق العاده می باشد .

vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.