مشاهده نسخه کامل : فيلتر های کيبورد 6600
hani_modern
Sunday 31 December 2006, 17:28
سلام دوستان
من مثله شما حرفه ای نيستم ويه جورايی تازه کارم يه گوشی 6600 واسم اوردن که صاحبش موقع باز کردنه قابه گوشی هم vif گوشی رو پاره ميکنه هم ای سی فيلتر کيبورد همونی که پايين تره ((گوشه ای سی شکسته)):shok: حالا سؤاله من اینه من بايد 2 تا ای سی رو باهم عوض کنم يا احتياج نيست ؟؟ آيا این 2 تا ای سی باهم فرق ميکنن
:confused: :confused: ممنون
panatel
Saturday 6 January 2007, 00:22
آی سی ها با هم فرقی ندارند ولی هر کدام مربوط به مسیر مجزایی می شوند و در صورت خرابی هر یک کلید هایی که مسیر شان قطع شده کار نخواهند کرد و نیاز نیست که حتما هر دو آی سی را با هم تعویض نمایی .
hani_modern
Sunday 7 January 2007, 03:11
من ای سی گوشی رو که گفتم شکسته بود عوض کردم اما بازم 4 5 تا از دکمه های کیبورد کار نمی کنه مشکل از چی میتونه باسه ؟؟؟:conf:
ELEC TECH
Monday 15 January 2007, 17:00
سلام ما يه گوشي داشتيم كه موقع برداشتن آي سي كي بورد چند تا از پايه ها هم كنده شده بودن ما مونديم كه چي كار كنيم يكي از همكارا مون اومد آي سي كي بورد(فيلتر كي بورد)و انداخت كنار و يه كاري كرد كه به ما نگفت همه دكمه ها كا ركردند.شما مي دونيد دوستان چي كار كرده بوده كه بدون آي سي درست شده و كار مي كنه.
Hossein
Tuesday 16 January 2007, 22:00
من ای سی گوشی رو که گفتم شکسته بود عوض کردم اما بازم 4 5 تا از دکمه های کیبورد کار نمی کنه مشکل از چی میتونه باسه ؟؟؟:conf:
حتما خوب تعویض نکردی یا IC شما مشکل داره
hani_modern
Monday 22 January 2007, 02:33
حتما خوب تعویض نکردی یا IC شما مشکل داره
اگه دوباره بکنم و وصل کنم مشکلی پیش نمی یاد ؟ ای سی خراب نمیشه ؟ از بابت سالم بودن ای سی مطمینم :icon_redf
shahram
Tuesday 23 January 2007, 00:15
نه نمیشه فقط سعی کن ic رو درست سر جاش بگذاری واز لبه بردگ icها مطمعن شو
omidbam
Tuesday 20 February 2007, 03:23
:p سلام ما يه گوشي داشتيم كه موقع برداشتن آي سي كي بورد چند تا از پايه ها هم كنده شده بودن ما مونديم كه چي كار كنيم يكي از همكارا مون اومد آي سي كي بورد(فيلتر كي بورد)و انداخت كنار و يه كاري كرد كه به ما نگفت همه دكمه ها كا ركردند.شما مي دونيد دوستان چي كار كرده بوده كه بدون آي سي درست شده و كار مي كنه.
نمیگم:love:
farzam
Saturday 3 March 2007, 15:49
mitoni filter ro dar biari va jaie an sim keshi koni ke kare sakhti hast vali az nasb shodane filter be bord motmaen sho
siamak x
Tuesday 27 March 2007, 19:53
نمونه سیم کشی را صفحه 10 ولوم 1 نوکیا ارائه شده
skymobile
Monday 3 September 2007, 22:17
سلام
خوبی
skymobile
Monday 3 September 2007, 22:23
23قص3ق2
فغتفغت
skymobile
Monday 3 September 2007, 22:24
ضصقضصقضصقثضضصقبصثبثصب
صبصبصثب
صبصب
skymobile
Monday 3 September 2007, 22:31
فغتفغتفت
فغعتفغ
فغتفغت
فغت
فغتفغ
تفغت
فغتغ
تعفغعت
فغت
فغت
فغتفغ
تفغت
فغت
فغتف
غت
Farshid-jan
Monday 3 September 2007, 23:47
سلام.
كاربر عزیز فضای سایت را با اینگونه پستهای بیهوده اشغال نكنید.
ELEC TECH
Wednesday 9 January 2008, 06:04
بعد یك سال نگفتید بدون آی سی فیلتر چطوری اون یارو كی بورد رو راه انداخت؟
ELEC TECH
Wednesday 9 January 2008, 06:06
این پست های بالا ارو پاك می كردین دیگه.
اومدین گفتین فضا اشغال نكن.
دسترسی ندارین؟
skymobile
Wednesday 9 January 2008, 10:05
این پست های بالا ارو پاك می كردین دیگه.
اومدین گفتین فضا اشغال نكن.
دسترسی ندارین؟
با سلام این پستها مال اولین روزیه كه توی پاناتل عضو شدم و داشتم تست میكردم واقعا معذرت میخوام از مدیران اگه این پست ها رو حذف كنن ممنون میشم
ELEC TECH
Thursday 10 January 2008, 02:37
خواهش می كنم دوست عزیز
منظورم به شما نبود.
قصدی هم نداشتم.
ELEC TECH
Thursday 10 January 2008, 02:38
خواهش می كنم دوست عزیز
منظورم به شما نبود.
قصدی هم نداشتم.
لطفا به پست قبلی من هم جواب بدید.
متشكر
NARESTAN
Thursday 10 January 2008, 10:55
این عکس ها را داشته باش شاید کمک کند
NARESTAN
Thursday 10 January 2008, 11:10
Jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
DOCTOR MOBILE
Thursday 10 January 2008, 19:17
6600 كی پد
[Only registered and activated users can see links]
skymobile
Thursday 10 January 2008, 19:37
خواهش می كنم دوست عزیز
منظورم به شما نبود.
قصدی هم نداشتم.
لطفا به پست قبلی من هم جواب بدید.
متشكر
با سلام خدمت دوست عزیز تا اونجایی كه من میدونم فیلتر های esd در واقع تشكیل شده از چند دیود هستن كه وظیفه ی اصلی شون محافظت قسمت كنترل مدار(فلش و سی پی یو ) از تاثیر نویز و الكتریسیته ی ساكن بدن هست و در واقع تنها راه حذف اونها از مدار سیم كشی میباشد كه اونهم به صرفه نیست (قیمتش دو تومنه ) و كار استانداردی هم نیست در واقع سیم كشی اونها مال وقتی بود كه تو بازار گیر نمیومدن ولی الان به وفور پیدا میشه و در مورد اینكه اونها رو از بشه از مدار حذف كرد بدونه سیم كشی متاسفانه اطلاعی ندارم $$$ موفق باشید $$$
ELEC TECH
Friday 11 January 2008, 05:07
ما به یه موردی بر خورده بودیم كه مجبور به سیم كشی شدیم.
یكی از تعمیر كاران پایه های روی مدار رو كنده بود.
sa.id
Tuesday 25 March 2008, 09:36
دوست عزیز شما ابتدا سوكت كی پد را چك كنید (از لحاظ موازی بودن پایه ها ) سپس خود كیپدچك كنید كه معمولا جنسهای نو فقط موس میتواند خراب باشد ولی كلیدها همیشه سالمند...در مرحله اخر همون فیلتری كه تعویض كردید یكبار دیگر هیت گرفته و فیلتررا حركت ارتعاشی دهید (فیلتر دیگر رانیز به همین صورت حرارت دهید)% حله
NARESTAN
Wednesday 26 March 2008, 04:34
با سلام
آقای سعید خان ( به خارجی ) به تاریخ تایپك یك نگاهی می انداختی لااقل . 21 دی ماه 86 ...؟
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.