PDA

مشاهده نسخه کامل : بزرگترین غوغای Infinity-box

armancoroser
Sunday 4 May 2008, 11:22
بار دیگر Infinity-box درزمینه گوشیهای چینی طوفانی بپا کرده و
باکسی مخصوص گوشی های چینی درست کرده بعنوان پک فایندر که از روز شنبه شروع به توزیع میکند
این باکس در 3مدل میباشد که دیگر نیاز به باکس اصلی Infinity-box نمی باشد
دومین فقط پین فایندر وباکس است
سومی که غوغای Infinity-box هست شامل لنگویچ ادیت وباکس وپین فایندر هست
هرکس میخواهد از روز دوشنبه با این شماره 09122481989تماس بگیره براش ارسال کنم به تمام نقاط کشور

Orjans_mobil
Sunday 4 May 2008, 13:06
فی چند؟؟؟؟

3272

armancoroser
Sunday 4 May 2008, 13:44
با شماره تماس بگیر

saeid1360
Sunday 4 May 2008, 22:54
بار دیگر Infinity-box درزمینه گوشیهای چینی طوفانی بپا کرده و
باکسی مخصوص گوشی های چینی درست کرده بعنوان پک فایندر که از روز شنبه شروع به توزیع میکند
این باکس در 3مدل میباشد که دیگر نیاز به باکس اصلی Infinity-box نمی باشد
دومین فقط پین فایندر وباکس است
سومی که غوغای Infinity-box هست شامل لنگویچ ادیت وباکس وپین فایندر هست
هرکس میخواهد از روز دوشنبه با این شماره 09122481989تماس بگیره براش ارسال کنم به تمام نقاط کشور

1 - اینجا محل مربوط به مشکلات و اخبارهای باکس اینفینیتی مباشد نه محل فروش محل ان جداس پس توجه کنید
2 - فکر نمی کنم کسی تو سایت به اندازه من با این نوع گوشی سر و کله زده باشه ( البته من شاگرد تک تک دوستان هستم کسی فکر نکنه دارم قیافه میگیرم ) پس به شما میگم که !!! باکس اینفینیتی بدرد نمیخوره یک چیزی تو مایه های شتر گاو پلنگ هست ( نه بار میبره نه شیر میده و فقط هزینه بر میداره ) میتونی تو همین سایت از چند نفر از دوستانی که دارند سوال کنی بهت میگن که چه باکسی هست البته من منکر این نیستم که هر باکسی یک قلقهایی داره ولی این باکس قلق را رد کرده شده معما !!!
خیلی ها با ust pro مشکل دارند ولی برای من شده اب خوردن خوب چون قلق اون کامل اومده دستم ولی این لینفینیتی انقدر نافورم بود که فروختمش رفت
3 - بهتر نیست به جای این باکس MC TOOL بخری البته من خودم چون دیدم چه کار میکنه دارم میگم و اینو میدونم که چه ساپورت قوی پشت اون هست
خیلی از cpu ها را mctool ساپورت میکنه که تیم اینفینیتی هنوز تو خواب شب ندیده چه برسه به روز
سوالی بود در خدمتم

saeid1360
Sunday 4 May 2008, 22:55
1 - اینجا محل مربوط به مشکلات و اخبارهای باکس اینفینیتی مباشد نه محل فروش محل ان جداس پس توجه کنید
2 - فکر نمی کنم کسی تو سایت به اندازه من با این نوع گوشی سر و کله زده باشه ( البته من شاگرد تک تک دوستان هستم کسی فکر نکنه دارم قیافه میگیرم ) پس به شما میگم که !!! باکس اینفینیتی بدرد نمیخوره یک چیزی تو مایه های شتر گاو پلنگ هست ( نه بار میبره نه شیر میده و فقط هزینه بر میداره ) میتونی تو همین سایت از چند نفر از دوستانی که دارند سوال کنی بهت میگن که چه باکسی هست البته من منکر این نیستم که هر باکسی یک قلقهایی داره ولی این باکس قلق را رد کرده شده معما !!!
خیلی ها با ust pro مشکل دارند ولی برای من شده اب خوردن خوب چون قلق اون کامل اومده دستم ولی این لینفینیتی انقدر نافورم بود که فروختمش رفت
3 - بهتر نیست به جای این باکس MC TOOL بخری البته من خودم چون دیدم چه کار میکنه دارم میگم و اینو میدونم که چه ساپورت قوی پشت اون هست
خیلی از cpu ها را mctool ساپورت میکنه که تیم اینفینیتی هنوز تو خواب شب ندیده چه برسه به روز
سوالی بود در خدمتم

منتظر ابدیت جدید mctool باشید که چه قوقایی میکنه

Farshid-jan
Friday 9 May 2008, 14:58
واااااااااااااااااااااااا اااااااااااای

چه میشنوم؟؟؟؟؟؟؟/؟/

سعید جان شماییییییییییییییی؟؟؟

بعیده

دوستان تا با اینفینیتی کار نکرده باشید نمیتونید قضاوت کنید.
مطمئنآ سعید عزیز هم با این باکس کار نکردن وگرنه نظر 100% متفاوت با نظر فوقشون داشتند.
اینفینیتی در 2 سال گذشته از بین دیگر باکسهای موجود برای دیگر برند ها عنوان برترین باکس را از دیدگاه کاربران غول فورومها ( جی اس ام هاستینگ ) کسب کرده است. حتی بالاتر از سیتول و یونی و جف

بنده بعنوان کسی که سعی کردم تمامی اطلاعات این باکس قدرتمند رو تقریبآ کامل داشته باشم به همه دوستان میگم که چنانچه این بکس را تهیه کردین و به مشکلی برخوردین بنده حاضر به راهنمایی بدون چشمداشت شما هستم.
اگر هم بخواین قاطعیت گفته هام رو ثابت کنم میتونم حتی خسارت شمارو پرداخت کنم.
از هر کسی هم که میخواین خریده باشید اما ایراد با دلیل بیاورید.
این تنها بدلیل ایمانیست که به قدرت این باکس دارم.

ساپورت بیش از 2000 گوشی از بسیاری از برندهای گوناگون خصوصآ گوشیهای چینی
سایت ساپورت کاملآ بروز و زنده با سرعت عالی
ساپورتر های واقعآ فعال جهت رفع ایرادات کاربران باکس
دقت و تخصص در پشتیبانی از گوشیهای تحت ساپورت

خلاصه با اینفینیتی مطمئن میرانید.

در آخر میتونم در مورد محصولات مشابه برای گوشیهای چینی این قول رو به شما بدم که برنامه های رایگان قادر به انجام کار آنها خواهند بود. اینرو از روی تجربه خودم میگم و نه از روی شنیده ها.
و باز هم میتونم در مورد اختلاف بالای قدرت اینفینیتی نسبت به دیگر باکسها با هر دوستی بحث کنم.

حال اگر هر عزیزی بتونه چند مشکل از مشکلاتی که میگه را از بنده پاسخ نگیره همین جا گفته هایم را کامل پس خواهم گرفت.
پس برای گوشیهای چینی و غیره فقط و فقط INFINITY بجای هر باکس موجود در بازار . حتی mctool,spiderman

alakdolak
Friday 9 May 2008, 20:03
من دو تا mc tool برای دوستانم خریدم هر دو به مشكل برخورده اصلا" ساپورت خوبی نداره

در سایت جی اس ام هاستینگ اینفینیتی بهترین شناخته شد

ولی متاسفانه بدترین ساپورت را در ایران داره كه اسمش رو لوگوی اول میاد

باكس من بر اثر اشتباه خودم سوخت رفتم ازش برد خریدم اونم كار نمیكرد و پس نگرفت و زیر بار هم نرفت

آی سی اونو عوض كردم درست شد

با نظر فرشید موافقم 100%

skymobile
Friday 9 May 2008, 23:18
اساتید محترم نظر همه ی شما كاملا صحیحه ولی باید اینو بگم كه هیچ چیز به تنهایی كامل نیست مگر خدا

saeid1360
Saturday 10 May 2008, 23:23
اساتید محترم نظر همه ی شما كاملا صحیحه ولی باید اینو بگم كه هیچ چیز به تنهایی كامل نیست مگر خدا
با نظر شما کاملا موافقم

ولی mc tool خیلی کار های جالب میکنه که حتی خیلی از باکسها قادر به انجام اون نیستن از جمله برای اولین بار تغییر سریال گوشی 6000 ( سی پی یو spd ) و همچنین ساپورت نسل جدید گوشی های چینی که تازه داره وارد بازار میشه و....
ولی هر باکسی هم خوبی داره و هم بدی من خودم از کار کردن با باکس اینفینیتی راحت نیستم ولی با سایر باکسها خیلی راحتم و خوب ممکنه برای سایر دوستان راحت باشه و یا برای مثال خیلی از دوستان از کار کردن با باکس ust pro خیلی مشکل دارند با اینکه گوشی سامسونگ جزئ ساده ترین برندهای موجود در بازار هست ولی من با این باکس خیلی راحت کار میکنم چون خیلی از قلق های اون دستم اومده شما هم همینطور فرشید عزیز مطمئنن راه حلهای باکس اینفینیتی بدست اوردی و این باکس برایت مثل موم نرم و راحت شده

Farshid-jan
Sunday 11 May 2008, 02:14
بله اما بنده باز هم برای گوشیهای چینی تنها یکمورد را پیشنهاد میکنم.

و آنهم فقط اینفینیتی بهمراه یک نسخه از نرم افزار کرک شده اسپایدرمن برای سری SPD یا همون فوتبالی

این نسخه کرک هم تا تکمیل ساپورت چیپ SPD برای اینفینیتی بکار میاد.بنده الان با همین کرک C6000 را براحتی فلش میزنم.

و همین باکس قدرت کارم رو نسبت به همکارهای با محصولات مشابه بالا برده.

البته میدونیم که مقایسه دو محصول در operation هایی که بطور مشترک انجام میدن بلامانع است و میتونم به همه دوستان قول بدم که اینفینیتی در عملیات های مشابه بسیار سر تر هست و در بسیاری از موارد دیگر همچون پشتیبانی از برندهای دیگری مثل ال جی و موتورولا و سامسونگ و پاناسونیک یا پنتک و برد یا فلای و ..... هزاران بار جلوتر و غیر قابل مقایسه تر از محصولاتی چون mc-tool که از نظر پشتیبانی حداقل خوده آقا سعید میدونن که صفر هست میباشد.
پشتیبانی mc-tool هم مانند ust-pro حتمآ خاطرات خوشایندی را برای کاربرانش نخواهد داشت.
این مورد آخر رو هم با کمال احترام و دست مریضاد به طراح هموطنمون عرض کردم اما از حقیقت براحتی نمیگذرم.

در مورد اینفینیتی هم بنده با اینکه ساپورتر یا حتی ریسلر این باکس نیستم عرض میکنم که هر دوستی در هر جایی مشکلی احیانآ باهاش داشت درحد توانم درخدمتشون هستم.

به به چه پسر خوبی هستم من !!!!!!!!!!!!!!!!!!

من باب مزاح