PDA

مشاهده نسخه کامل : بهترین راه تعویض آی سی هایی که به فیبر چسبیده است

baroot
Tuesday 19 December 2006, 00:57
با سلام

البته در ولومهای پاناتل در مورد تعویض آی سی های چسبیده به فیبر اشاره به مراجعه به سایت شده ولی من در این مورد چیزی ندیدم

لطفآ بهترین روش تعویض این ای سی ها رو بیان کنید و روش از بین بردن چسب
موردی که دقیقآ برای من پیش اومده اینه که موقع تعویض آی سی پاور D600 چند تا خازن و مقاومت Smd که زیر چسب هستند با حرارت دیدن چسب از جای خودشون بالا اومدن و برای جا زدنشون باید چسب رو از بین ببرم تا به پایه ها دسترسی پیدا کنم

البته قبلا با حرارت دادن و با کمک پنس این کارو کردم ولی میخواستم بدونم راه مطمئن تری هم هست یا نه

چون اگر روی این گوشی این کارو بکنم امکان کنده شدن پایه های فیبر پایه قطعات هست

(تقاضای پاسخ حرفه ای از دوستان پاناتل در مورد بلند کردن آی سی های چسبی دارم )

panatel
Saturday 30 December 2006, 00:38
چیزی را که شما می خواهید به همراه ولوم جدید پاناتل بصورت یک cd ارائه شده است و مطمئنا جواب خواهید گرفت فط با تهیه ولوم جدید پاناتل .

mohammad_ab
Tuesday 10 July 2007, 15:20
لطفا مشخصه كامل ولوم را توضیح دهید كه اشتباه نشود

panatel
Tuesday 24 July 2007, 22:56
ممنون از توجهتون اگه به تاریخ پست توجه کنید مال پارساله و منظورم در آن زمان ولوم 1b (کتاب آبی) بوده است .

Farshid-jan
Wednesday 25 July 2007, 13:41
البته الان هم دوستان میتونن با خرید ولومهای طلایی و نقره ای پاناتل از سی دی كه بهمراه این مجموعه هست برای این منظور استفاده كنید.:::
1- آموزش تعویض گوشیهای سونی اریكسون
2- آموزش باز و بسته كردن گوشیهای سونی اریكسون
3- آموزش كار با هیتر اینفرارد(مادون قرمز)

30A
Wednesday 20 January 2010, 00:33
چیزی را که شما می خواهید به همراه ولوم جدید پاناتل بصورت یک cd ارائه شده است و مطمئنا جواب خواهید گرفت فط با تهیه ولوم جدید پاناتل .

سلام من این فیلمو دیدم ولی به نظرم با اون روش تمیز کردنش که هیتر رو روی ای سی و پایه ها می کشید تا پایه ها تمیز بشه هیچ چیزی ازش نمی موند! می موند؟؟؟:2mo5pow:
یه ماده ای هست که دقیقا نمی دونم چی هست فقط میدونم شدیدا سمی هست که حلال چسبه اگر کسی میدونه توضیح بده این روشو؟؟؟

masuod51
Wednesday 3 February 2010, 23:34
البته الان هم دوستان میتونن با خرید ولومهای طلایی و نقره ای پاناتل از سی دی كه بهمراه این مجموعه هست برای این منظور استفاده كنید.:::
1- آموزش تعویض گوشیهای سونی اریكسون
2- آموزش باز و بسته كردن گوشیهای سونی اریكسون
3- آموزش كار با هیتر اینفرارد(مادون قرمز)

لطفابه پيامبردروغ نبنديدهميشه باحديث ومنطق حرف بزنيداقاي پارسسسسس

Nader-g
Thursday 4 February 2010, 07:51
لطفابه پيامبردروغ نبنديدهميشه باحديث ومنطق حرف بزنيداقاي پارسسسسس

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ehsan-mobail
Thursday 4 February 2010, 09:37
چی شد؟!!!