مشاهده نسخه کامل : کسی نمی تونه بگه من با چه کابلی این j100 رو با موتوفون فلش کنم؟
amir mosllem
Tuesday 15 April 2008, 20:02
کسی نمی تونه بگه من با چه کابلی این j100 رو با موتوفون فلش کنم؟ البته موقعی که می خوام با کانکت کردن به یو اف اس ارجینالی که دارم این کار رو انجام بدم، یه اروری می ده ولی توی پایین صفحه کاری موتوفون نوشته می شه که دانگل به باکس وصل شده، ولی موقعی که گوشی رو به کابل وصل می کنم، اول حالت شارژ نشون می ده، و موقعی که می گه گوشی رو پاور کنید، با پاور کردن، گوشی خودش روشن می شه و هیچ شناسایی انجام نمی شه.
حالا می خواستم بدونم آیا کاریش می شه کرد، یکی هم می گفت با اینفینیتی، اما من یو اف اس میکرو، جف ، امتی، اسی تول ، ان اس پرو، یواستی و سوپر داکتر دارم، که از بین اینا، فقط یو اف اس مثل اینکه این قابلیت رو داره که با این دانگل مچ بشه، حالا به هر حال اگه به هر طریقی می شه این کار رو کرد، می شه یه راهنمایی کاملی کنید؟
amir mosllem
Wednesday 16 April 2008, 12:57
یعنی واقعا ممنون از سرعت پاسخگویی شما اساتید و دوستان عزیز، واقعا شرمنده شدم.
راستی موقعی که می خوام به باکس یو اف اس میکرو اتصال برقرار کنم این پیغام ارور رو می ده، مشکل چی می شه؟:(
ببینم اصلا بدون کابلی که باید بخرم، ویا بدون اینفینیتی میشه این کار رو کرد، اگر می شه نقشه کابل رو هم بدین ممنون میشم تا لااقل بتونم کابلش رو بسازم، چون آبروم داره می ره.
ولی خداییش اگه با این موتوفون نشه این گوشی رو فلش کرد، اصلا این دانگل ناقصه دیگه.:icon_fork:
MotoFon.ORG
Thursday 17 April 2008, 09:58
سلام
كاربر گرامی
به وسیله كابل دوسر موتوفون و كابل و باكس یو اف اس می توانید این كار را انجام دهید
توجه : فرمودید كابل را وصل می كنید گوشی روی شارژ قرار می گیرد
بر نامه را باز کنید و به باکس یو اف اس وصل شوید
دکمه زرد رنگ را فشار دهید و زمانی که بر نامه از شما می خواهد گوشی را روشن کنید
کابل را به گوشی وصل کنید
با این روش گوشی روی شارژ نمی رود و یا موتوفون شناسایی خواهد شد
از کابل دو سر موتوفون هم می تواند با کام پورت یک سیستم همین کار را انجام دهید
موفق باشید.
amir mosllem
Thursday 17 April 2008, 10:54
سلام
كاربر گرامی
به وسیله كابل دوسر موتوفون و كابل و باكس یو اف اس می توانید این كار را انجام دهید
توجه : فرمودید كابل را وصل می كنید گوشی روی شارژ قرار می گیرد
بر نامه را باز کنید و به باکس یو اف اس وصل شوید
دکمه زرد رنگ را فشار دهید و زمانی که بر نامه از شما می خواهد گوشی را روشن کنید
کابل را به گوشی وصل کنید
با این روش گوشی روی شارژ نمی رود و یا موتوفون شناسایی خواهد شد
از کابل دو سر موتوفون هم می تواند با کام پورت یک سیستم همین کار را انجام دهید
موفق باشید.
در این قسمت یعنی موقع اتصال به باکس یو اف اس، این اروری که در بالا توی فایل ضمیمه شده گزاشتم رو نشون می ده، ولی بعد از زدن روی دکمه ok ، دکمه اتصال به یو اف اس به disconect تبدیل می شه که این نشونه این هستش که به باکس متصل شده ولی موقعی که طبق دستورات شما گوشی رو به کابل وصل می کنم، هیچ عملیاتی انجام نمی شه مگه همون شارژ قبلی و وقتی پاور می کنم، باز هم گوشی روشن می شه. موندم به خدا.
در ضمن برای خرید این کابل چکار باید بکنم، من این دانگل رو یک ماه پیش گرفتم و این کابل در اصل باید روش باشه ولی به من ندادن.
البته خوندم که با ورژن جدید یعنی 5.44 این مشکل حل شده، ولی هر کار کردم نتونستم توی سایت [Only registered and activated users can see links] عضو بشم و کد اکتیویشن من رو نمی ده، آی دی باکسم هم 1543906816 هست، حالا این ورژن رو چجوری بگیرم دیگه شده موضوعی!!!
MotoFon.ORG
Thursday 17 April 2008, 13:02
در این قسمت یعنی موقع اتصال به باکس یو اف اس، این اروری که در بالا توی فایل ضمیمه شده گزاشتم رو نشون می ده، ولی بعد از زدن روی دکمه ok ، دکمه اتصال به یو اف اس به disconect تبدیل می شه که این نشونه این هستش که به باکس متصل شده ولی موقعی که طبق دستورات شما گوشی رو به کابل وصل می کنم، هیچ عملیاتی انجام نمی شه مگه همون شارژ قبلی و وقتی پاور می کنم، باز هم گوشی روشن می شه. موندم به خدا.
در ضمن برای خرید این کابل چکار باید بکنم، من این دانگل رو یک ماه پیش گرفتم و این کابل در اصل باید روش باشه ولی به من ندادن.
البته خوندم که با ورژن جدید یعنی 5.44 این مشکل حل شده، ولی هر کار کردم نتونستم توی سایت [Only registered and activated users can see links] عضو بشم و کد اکتیویشن من رو نمی ده، آی دی باکسم هم ×××××× هست، حالا این ورژن رو چجوری بگیرم دیگه شده موضوعی!!!
سلام
كاربر گرامی
اگر باكس دیگری به سیستم وصل دارید آن را جدا كنید و فقط باكس یواف اس تری را اتصال دهید
و اگر باز موفق نشدید به قسمت پشتیبانی بروید و راه انداز باكس یو اف اس را به روز كنید
برای اتصال به قسمت پشتیبانی و در یافت نسخه های جدید فقط لازم است برنامه را باز كنید و دكمه محل در یافت فایل را فشار دهید و نسخه جدید را دانلود فرمایید
و در صورت نیاز به كابل دو سر با قسمت پشتیبانی موتوفون تماس بگیرید
موفق باشید.
amir mosllem
Thursday 17 April 2008, 18:01
سلام
كاربر گرامی
اگر باكس دیگری به سیستم وصل دارید آن را جدا كنید و فقط باكس یواف اس تری را اتصال دهید
و اگر باز موفق نشدید به قسمت پشتیبانی بروید و راه انداز باكس یو اف اس را به روز كنید
برای اتصال به قسمت پشتیبانی و در یافت نسخه های جدید فقط لازم است برنامه را باز كنید و دكمه محل در یافت فایل را فشار دهید و نسخه جدید را دانلود فرمایید
و در صورت نیاز به كابل دو سر با قسمت پشتیبانی موتوفون تماس بگیرید
موفق باشید.
باکسها رو که جدا کردم، اتصال به باکس یو اف اس انجام شد، البته با ورژن آخری
فرمودید راه انداز یواف اس را بروز کنید، اول اینکه باکس من میکرو با اچ دبلیوکی ارجینال هستش، دوم اینکه این کار رو هم کردم ولی باز هم موقع اتصال به گوشی ، گوشی روشن می شه، و باکس هم می ده که Cont'Open Port!.
در صورتی که کار دیگه ای هم می دونید که می تونم انجام بدم، ممنون می شم.
در مورد پشتیبانی هم کمال تشکر رو دارم، ممنون
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.