PDA

مشاهده نسخه کامل : نقشه ی جویستیک k310

mahdi-6407
Wednesday 13 December 2006, 15:52
سلام. جناب مهندس قنات یک k310 دارم که پایه های جویستیکش کنده شده .حالا میخوام سیم کشی کنم ولی نقشه شو ندارم.ممنون میشم اگه نقشه شو بهم بفرستین یا راهنمائیم کنین. فوری لطفا":ate: [Only registered and activated users can see links]

R.Rezazadeh
Sunday 4 May 2008, 18:42
سلام. جناب مهندس قنات یک k310 دارم که پایه های جویستیکش کنده شده .حالا میخوام سیم کشی کنم ولی نقشه شو ندارم.ممنون میشم اگه نقشه شو بهم بفرستین یا راهنمائیم کنین. فوری لطفا":ate: [Only registered and activated users can see links]

دنبال یه مسیر سیم كشی از جوی استیك K310 تا كانكتور كی پد می گشتم( دیود ها با متالیزها كنده شده). سرچ زدم از آخر اومدم تا به این پست و مطلب بدرد بخوری ندیدم فقط مدیران و پیش كسوتان جواب داده بودند كه این موضوع قبلا مطرح شده و پاسخ داده شده و بالاخره بهاین اولین حالا یا آخرین پست كه رسیدم دیدم این هم بدون پاسخه .... ممنون از راهنمایی همه عزیزان!!!!

hamid 81
Sunday 4 May 2008, 21:10
دنبال یه مسیر سیم كشی از جوی استیك K310 تا كانكتور كی پد می گشتم( دیود ها با متالیزها كنده شده). سرچ زدم از آخر اومدم تا به این پست و مطلب بدرد بخوری ندیدم فقط مدیران و پیش كسوتان جواب داده بودند كه این موضوع قبلا مطرح شده و پاسخ داده شده و بالاخره بهاین اولین حالا یا آخرین پست كه رسیدم دیدم این هم بدون پاسخه .... ممنون از راهنمایی همه عزیزان!!!!

ببین كمكت میكنه؟

R.Rezazadeh
Monday 5 May 2008, 09:23
ممنون دیشب خودم میسر رو پیدا كردم البته گفتم تا كانكتور كی پد. چون جوی استیك و كانكتور هر دو تو یه طرف برد قرار دارن در نتیجه سیم كشی هم راحتره.

سپيد
Monday 23 February 2009, 09:53
[Cسلام میشه بهمنم كمك كنید ممنون میشم جویستیك k310 دو تا از متاليزهاش كنده شده ديودهام از متاليزه نيست كه سيم بكشم اگه كمكم كنيد خيلي ممنون ميشم::pillowfight:

R.Rezazadeh
Monday 23 February 2009, 10:56
کدوم پایه ها کنده شده ؟

به کانکتور کی پد سیم کشی نمائید.

سپيد
Monday 23 February 2009, 13:30
پایه اول سمت راست .و سمت چپ پایه دوم و سوم .

-----------------------
نوكرتم بش دفعه.

R.Rezazadeh
Monday 23 February 2009, 14:12
مشکلتون حل شد؟