PDA

مشاهده نسخه کامل : P-key خرابی

apadana
Thursday 3 April 2008, 18:43
با سلام و با تبریك سال نو
من باكس جف دارم تا قبل از اینكه ویندوز عوض كنم به خوبی كار میكرد ولی وقتی ویندوز را عوض كرم و تمامی درایورهای جف نصب كردم و برنامه را باز كردم فقط پنل P-key باز میشه و پنل های دیگری مثل (bb5,dct3,..) باز نمیشود و وقتی هم P-key آپدیت میكنم فقط تا 58% پر میشه و دوباره آپدیت می كنم 0% میشه می خواستم بدونم مشكل P-key میشه حل كرد یا باید 1 P-key دیگه ای بخرم (میشه مشكل از Usb كامپیوتر باشه) ممنون

Farshid-jan
Thursday 3 April 2008, 19:51
سلام.

پیشنهاد من به شما JAFSetup_1.98.47

با این نسخه یا بالاتر Update کنید مشکلتون حل میشه.

MOSHIR GSM
Thursday 3 April 2008, 23:34
با سلام و با تبریك سال نو
من باكس جف دارم تا قبل از اینكه ویندوز عوض كنم به خوبی كار میكرد ولی وقتی ویندوز را عوض كرم و تمامی درایورهای جف نصب كردم و برنامه را باز كردم فقط پنل P-key باز میشه و پنل های دیگری مثل (bb5,dct3,..) باز نمیشود و وقتی هم P-key آپدیت میكنم فقط تا 58% پر میشه و دوباره آپدیت می كنم 0% میشه می خواستم بدونم مشكل P-key میشه حل كرد یا باید 1 P-key دیگه ای بخرم (میشه مشكل از Usb كامپیوتر باشه) ممنون

منم این مشکل رو داشتم که حتی دو بارم ویندوز رو از سر نصب کردم ولی حل نمیشد ....چون ویندوز نصب شده مشکل داشت چرا که ویندوز قبلی رو توی SETUP فرمت میکردم......باید فرمت پارتیشنت FAT32 باشه و تو داس یه بار فرمت کنی بعد ریاستارت و بعد نصب ویندوز ودر آخر راهی که آفای FARSHID-JAN فرمودند رو پیاده کنی............
مشکل من که اینجوری حل شد........
موفق باشید.....

apadana
Friday 4 April 2008, 20:01
از راهنمای شما دوستان متشكرم
با ورژن 1.98.47 كار كرد

shirin_2000
Wednesday 16 April 2008, 02:21
كمك كمك من باكس جف را ابدیت كردم .سری bb5را سابورت نمی كنه نمیزنه