مشاهده نسخه کامل : خود شارژی c2000
موبایل حسین
Sunday 2 March 2008, 09:50
سلام
گوشی c2000 كه به گفته مشتری به وسیله كابل usb به كامپیوتر وصل كرده و بعد از صدای اتصالی در گوشی گوشی خامش شده و بعد از روشن كردن خود به خود شارژ میكند و باطری نیز داغ میكند اینجانب بعد از تست جریان كشی متوجه شدم 38 آمپر جریان میكشد و وقتی باز كردم دیدم اولین دیود در مسیر شارژ از بین رفته و ان را تعویض كردم اما هیچ فرقی نكرد اگر لطف كنید راهنمایی كنید متشكر میشم
farhaduni
Thursday 31 July 2008, 14:48
برای من هم چند تا از این مدل گوشی آمد همه كار كردم حتی خواستم 2 تا یكی كنم وتمام قطعاتی كه فكر میكردم مربوط به مدار شارژ باشد رو عوض كردم ولی نشد من چون نقشه مداری از آن را نداشتم دست به آی سی های آن نزدم من فكر میكنم یك جورایی ایراد از آی سی تغذیه یا چیزی شبیه اون باشه
ahmadjafarpo
Thursday 31 July 2008, 23:27
یك قطعه 8 پایه مشكی رنگ پشت كانكتر شارژ وسطهای برد قرار دارد كه سوخته باید از روی یك برد دیگر برداشته وتعویض شود در بازار نمی شه پیدا كنید
mobilecheshmak
Friday 26 December 2008, 21:28
گوشی سی1000 دارم ایكون باطری نداره سوكت شارژ هم تعویض شده
miladseaf
Thursday 29 April 2010, 17:53
سلام
گوشی c2000 كه به گفته مشتری به وسیله كابل usb به كامپیوتر وصل كرده و بعد از صدای اتصالی در گوشی گوشی خامش شده و بعد از روشن كردن خود به خود شارژ میكند و باطری نیز داغ میكند اینجانب بعد از تست جریان كشی متوجه شدم 38 آمپر جریان میكشد و وقتی باز كردم دیدم اولین دیود در مسیر شارژ از بین رفته و ان را تعویض كردم اما هیچ فرقی نكرد اگر لطف كنید راهنمایی كنید متشكر میشم
امروز دقیقا یه گوشی z90 واسم اوردم همین کارو کرد همین مشکل پیش اومد.
لطف کنید و کمک کنید.
persian_shop2008
Thursday 29 April 2010, 19:02
وقتی چنین جریان بالایی میکشه اون قطعه ای که سوخته باید داغ کنه
گوشی رو روشن چک کنید و دنبال قطعه مورد نظر بگردید
موبایل حسین
Friday 30 April 2010, 11:17
سلام
من تا الان چندین نمونه از این مدل برام آمده یکی که سی پی یو از بس داغ کرده بود سوراخ شده بود و با تعویض سی پی یو مشکل حل شد ولی بقیه با ریبال و در نهایت تعویض سوکت شارژ مشکلشون حل شده
دوستان اگر سی پی یو سالمه کانکتور شارژ رو از مدار خارج کنید :grouphug:
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.