PDA

مشاهده نسخه کامل : شابلون

davoodstudent
Friday 29 February 2008, 14:39
سلام وخسته نباشید خدمت همه عزیزان زحمت کش در سایت اقا دستون دردنکنه

من از اساتید وبچه ها یک در خواست دارم می خواستم ببینم ایا شابلون های خاص در بازار وجود دارند مثلا شابلون مخصوص sony ericson یا nokia یا motorola و... .
(چون من از پاساژ امجد یکسری شابلون خریداری کردم ولی اولا کیفیت شابلوناش اشغاله دوما خیلی از ایسی های گوشی هارو نمی شه شابلون کرد در ضمن یک دونه شابلون همه کاره به قول خودشان هم گرفتم ولی بعضی از ایسی ها رو که خیلی پایه دارن و در بین پایهاشون جای خالی وجود داره رو نمی شه شابلون کرد چون قلع هنگام هیت کیری از داخل را می ره و کل پایه ها اطرافو بهم می چسبونه)
حال می خام ببینم کسی از شما عزیزان می دونه کجا می شه شابلون های مخصوص گوشی رو گیر اورد بجز امجد علائدین
مرسی همگی خسته نباشید

khodadadi
Friday 29 February 2008, 22:47
مشكل از كار خودتون هست شابلون كه خوب و بد نداره.

ali282
Saturday 1 March 2008, 02:04
جناب خدادی شابلون خوب و بد هم داره بضی شابلونها انقدر نازكن كه چند بار آیسی شابلون میكنی شابلون خراب میشه
اما این دوستمون شما مشكلتون اینه كه یا شابلونتون تمیز نیست یا چربه و باد هات آیرتون زیاده كه قلع راه میره
دوما شابلونهاییی كه امجد ست كامل میگیری كامله فقط بعضی آی سیها پایهاشون زیادو كمه كه باید دوبار شابلون كونیشون

davoodstudent
Saturday 1 March 2008, 15:46
مچکرم عزیزان که منو راهنمایی کردین من مشکلی که تا حالا با شابلون داشتم در رابطه با cpu گوشی های چینی بود که کلی وقت گرفت تا پا یه زدم و در انتها نیز پایه گذاریم زیاد چنگی به دل نمی زد چون همان گونه که در پست قبلی بیان کردم با شابلون همه کاره پایه می خواستم بزنم و چون ایسی طوری طراحی شده بو که درمیان پایه ها جاهای خالی نیز وجود داشت و طوری نمی شد خمیر قلع بزنم که وارد اون جاهای خالی نشه هر بار که هیت می گرفتم قلع پایه خالی جاری می شد وپایه های اطراف خودشو خراب می کرد .
به هر حال مرسی که پاسخ دادین در ضمن دوستانی که تجربه خ.بی در این مورد دارن لطفا بیان کنند .
مرسی