PDA

مشاهده نسخه کامل : کمک در مورد پین اوت n95 چینی

ya ali
Saturday 9 February 2008, 12:45
سلام خدمت اساتید وهمکاران محترم گوشی n95 رو با mtk فرمت مکنم نمیشه مشکلشم اینه که وقتی سیم کارت میزاری ریستارت میشه تصویر سوکتش رو میزارم پین اوتش رو برام مشخص کنید

DOCTOR MOBILE
Sunday 10 February 2008, 03:52
سلام خدمت اساتید وهمکاران محترم گوشی n95 رو با mtk فرمت مکنم نمیشه مشکلشم اینه که وقتی سیم کارت میزاری ریستارت میشه تصویر سوکتش رو میزارم پین اوتش رو برام مشخص کنید

خدمت شما

ya ali
Sunday 10 February 2008, 12:27
با سلام خدمت مدیر محترم انجمن وتشکر از راهنمایی ارزنده شما من بازم نتونستم گوشی رو فرمت کنم توی کابلای باکسم یک کابل لخت هست من سیم قرمز رو tx وسیم سفید رو rx وسیم زرد یا مشکی را gnd رو وصل کردم روی 6300 جواب میده اما روی 95 جواب نداد اگه امکانش هست در مورد رنگ سیمها منو راهنمایی کنید ممنون میشم در ضمن سوکت 6300 هم مثل همین 95 بود

ya ali
Sunday 10 February 2008, 12:38
در ضمن دوست عزیز وقتی فرمت میکنم با پین اوتهایی که شما فرمودید باکس چراغ زرد چشمکزنش چن تا چشمک میزنه و بعد چراغ سبز روشن میشود اما روی نرم افزار هیچ عملی انجام نمیشه

tanin84
Thursday 14 February 2008, 02:20
اساتيد گرامي من يك n95 مشكي رنگ 6226 رو با اسپايدر من ريد گرفتم سپس فلش فارسي را روش ريختم وگوشي خاموش شد الان هم هر چقدر بك اپ ذخيره شده رو روش فلش ميكنم گوشي بال نميايد وفقط بعد از پاور كردن لايت كيبرد و دگمه هاي بقل روشن ميشود پشت گوشي نوشته n95 rm:17

با تشكر

Farshid-jan
Thursday 14 February 2008, 05:13
در ضمن دوست عزیز وقتی فرمت میکنم با پین اوتهایی که شما فرمودید باکس چراغ زرد چشمکزنش چن تا چشمک میزنه و بعد چراغ سبز روشن میشود اما روی نرم افزار هیچ عملی انجام نمیشه

سلام.
سیم های rx و tx را باهم روی برد عوض کن.