مشاهده نسخه کامل : test pointe k750 va flash file
aydin0005
Monday 13 November 2006, 01:32
salam be hame tset point k750 kojast va ba che vrsion felash beshe onhayi ke khamosh mishan va agar test point khast chetor bayad testpointesh ro bezanam
کیمیا
Monday 13 November 2006, 11:49
salam be hame tset point k750 kojast va ba che vrsion felash beshe onhayi ke khamosh mishan va agar test point khast chetor bayad testpointesh ro bezanam
1- تست پوینت در K750 و W800 یکی است و در نرم افزارهای انواع باکسها دقیقا نشان داده شده است. فایل عکسش رو هم دارم ولی برای اینکه خودت هم بگردی و پیداش کنی بهت نمیدم.
2- اگه گوشی روشن است و میتونی ورژن اون رو ببینی خوب باید با همون ورژن فلشش کنی و اگه خاموشه باید تک تک ورژنها رو چک کنی تا ببینی کدوم جواب میده ( یه راهنمایی برای گوشیهای خاموش : به شماره سریال گوشی نگاه کن اگه شماره سریال جدیده با ورژنهای بالا و اگه قدیمیه با ورژنهای قدیمی فلش کن :icon_wink )
3- نحوه انجام عمل تست پونیت هم بسته به باکسی که داری متغیره. مثلا در یونیورسال در دو مرحله انجام میشود و دو پیغام میدهد که باید منفی را وصل و قطع کنی ، در کرویزر هم با مد تست پوینت باید Attach کنی و به پیغامهایی که نرم افزار میده باید توجه کنی.
حله ؟
aydin0005
Tuesday 14 November 2006, 11:37
tashakor be khatere rahnamayiton :icon_idea :icon_wink 1- تست پوینت در K750 و W800 یکی است و در نرم افزارهای انواع باکسها دقیقا نشان داده شده است. فایل عکسش رو هم دارم ولی برای اینکه خودت هم بگردی و پیداش کنی بهت نمیدم.
2- اگه گوشی روشن است و میتونی ورژن اون رو ببینی خوب باید با همون ورژن فلشش کنی و اگه خاموشه باید تک تک ورژنها رو چک کنی تا ببینی کدوم جواب میده ( یه راهنمایی برای گوشیهای خاموش : به شماره سریال گوشی نگاه کن اگه شماره سریال جدیده با ورژنهای بالا و اگه قدیمیه با ورژنهای قدیمی فلش کن :icon_wink )
3- نحوه انجام عمل تست پونیت هم بسته به باکسی که داری متغیره. مثلا در یونیورسال در دو مرحله انجام میشود و دو پیغام میدهد که باید منفی را وصل و قطع کنی ، در کرویزر هم با مد تست پوینت باید Attach کنی و به پیغامهایی که نرم افزار میده باید توجه کنی.
حله ؟
کیمیا
Tuesday 14 November 2006, 19:06
قابل نداشت.
shahram
Wednesday 15 November 2006, 20:34
دوستان تا اونجایی که من کار میکنم k750 وtest point نداره
panatel
Thursday 16 November 2006, 00:02
test point فقط در نرمافزارهای ورژن قدیمی استفاده می شد والان نیازی نیست .
کیمیا
Thursday 16 November 2006, 21:23
من خودم یه K750 البته Cid49 بود به روش معمولی با کرویزر و یونی فلش نگرفت ولی با یونی با تست پونیت فلشش کردم و راه افتاد.
kernel32
Friday 13 July 2007, 18:25
بله كیمیا جان
برای من هم پیش اومده
معمولا گوشی های broun تست پوینت لازم دارند
shahram
Saturday 14 July 2007, 16:29
اين هم
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.