مشاهده نسخه کامل : زمان مراجعه من ؟
0130
Friday 3 February 2012, 23:34
سلام خدمت مدیران زحمت کش سایت میخوام بدونم میشه با ورود به سایت کنار اطلاعات کاربریم اخرین زمان مراجعه خودم به سایت رو هم مشاهده کنم یا راهنمایی کنید اگه میشه ایکونشو فعال کنم
sedigh.918
Saturday 4 February 2012, 00:10
با اجازه اساتید محترم کنار اطلاعات کاربری رو نمی دونم ولی در زیر قسمت نام کاربری و رمز عبو ر مثلا (آخرین بازدید شما: دیروز) درج میشه
Mehdi-omidiyan
Saturday 4 February 2012, 01:16
سلام باید ببخشید که من در ادامه پست دوستمون سوال کردم چطور میتونم نام کاربری خودمو عوض کنم مرسی
Nader-g
Saturday 4 February 2012, 07:31
سلام باید ببخشید که من در ادامه پست دوستمون سوال کردم چطور میتونم نام کاربری خودمو عوض کنم مرسی
سلام
براي اين مورد پوشه اي با همين نام داريم
[Only registered and activated users can see links]
0130
Saturday 4 February 2012, 12:05
ممنون من منظورم ساعت ودقیقه اش بود
R.Rezazadeh
Saturday 4 February 2012, 12:23
سلام
با وارد شدن به پروفايلتون ، بالا زمان آخرين فعاليت درج شده :
[Only registered and activated users can see links]
0130
Saturday 4 February 2012, 15:53
خیلی ممنون و تشکر از لطفتون
jamal65
Sunday 11 March 2012, 02:17
سلام.
میخواستم عکس کاربری خودم رو عوض کنم نمیدونم چی شد یدفه تمام عکسهای سایت باک شد عکس هیچ کاربری نیست فونتهای ارسال بست ها ریز شده تشکر ویرایش ارسال وجود نداره
دیگه مجبور شدم اینجا بست بدم ببخشید راهنمایی کنید مشکلم حل بشه.تشکر.
R.Rezazadeh
Sunday 11 March 2012, 08:38
سلام.
میخواستم عکس کاربری خودم رو عوض کنم نمیدونم چی شد یدفه تمام عکسهای سایت باک شد عکس هیچ کاربری نیست فونتهای ارسال بست ها ریز شده تشکر ویرایش ارسال وجود نداره
سلام
همه چيز كه سرجاشه ، با مرورگر ديگه اي تست كنيد .:155fs505059:
لطفا اگه كس ديگه اي هم همچين مشكلي رو ديده حتما گزارش كنه .
يكي از مهم ترين دلايل حذف عكسها ، استفاده از لينك سايت هاي ديگه است ، دوستان حتما سعي كنند از آپلود سنتر خود سايت استفاده كنند.
sedigh.918
Sunday 11 March 2012, 23:46
سلام.
با سلام و با اجازه اساتید محترم
دوست عزیز با جستجوگر google chorom استفاده کن چون با کمترین سرعت هم می تونی عکس ها و ویرایش کردن ها رو داشته باشی چون خودم با کمترین سرعت دانلود یعنی 400 بایت بر ثانیه دارم همین کار رو انجام می دم و اگه با جستجوگر های دیگه هم نتونستی بالا بیاری احتمال اینکه سیستمتون ویروسی شده باشه زیاده که با تعویض ویندوز و با ویروس یابی این مشکلتون برطرف میشه .....
jamal65
Monday 12 March 2012, 00:44
سلام دوباره. نه مشکل از مرورگر و سایت نیست من خواستم عکس کاربریمو عوض کنم که اینطور شد بدون نام کاربری همه چی ردیفه اما وقتی معرفی میشم همه چی یجور دیگه میشه.مثلا الان نمیتونم تشکر کنم نقل قول ندارم فقط باسخ سریع دارم عکس کاربری و تبلیغات سایت هم ندارم دقیقا وقتی رو عکس آی دیم رفتم و دستکاری کردم اینطور شد.کککککککمککککک باناتل رو اینجوری با این شمایل دوس نداااااااااااااارم.
R.Rezazadeh
Monday 12 March 2012, 08:59
سلام دوباره. نه مشکل از مرورگر و سایت نیست من خواستم عکس کاربریمو عوض کنم که اینطور شد بدون نام کاربری همه چی ردیفه اما وقتی معرفی میشم همه چی یجور دیگه میشه.مثلا الان نمیتونم تشکر کنم نقل قول ندارم فقط باسخ سریع دارم عکس کاربری و تبلیغات سایت هم ندارم دقیقا وقتی رو عکس آی دیم رفتم و دستکاری کردم اینطور شد.کککککککمککککک باناتل رو اینجوری با این شمایل دوس نداااااااااااااارم.
سلام
فعلا من يه آواتار براتون انتخاب كردم ، ببينيد مشكلتون حل شده؟
jamal65
Monday 12 March 2012, 14:47
سلام
فعلا من يه آواتار براتون انتخاب كردم ، ببينيد مشكلتون حل شده؟
مرسی استاد حل شد تشکررررر.
فقط یه سوال آواتار رو فقط شما میتونید تغییر بدید؟؟ اگر مجازه که بفرمایید چطوری میشه.بازم تشکر
R.Rezazadeh
Monday 12 March 2012, 17:35
فقط یه سوال آواتار رو فقط شما میتونید تغییر بدید؟؟ اگر مجازه که بفرمایید چطوری میشه.بازم تشکر
سلام
خودتون هم مي تونيد عوض كنيد .
از بالاي صفحه ، كنترل پنل كاربري رو بزنيد و از قسمت تنظيمات ، عكس شخصي رو كليك كنيد ، حالا مي تونيد يا از آواتارهاي آماده استفاده كنيد يا از كامپيوتر خودتون اپلود كنيد ( به سايز عكس دقت شود ) يا لينك عكس اپلود شده رو از وب بذاريد.
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.