PDA

مشاهده نسخه کامل : راهنمايي براي قطعه شناسي

m.mehran2011
Friday 13 January 2012, 20:53
با سلام بچه ها انجمن خواهشمند است اگر فردی مطلب کمکی برای امتحان عملی دارید بگذارید من فردا امتحان دارم
مخصوصا اگر قطعه شناسی باشه.

IRAN DATA
Friday 13 January 2012, 21:17
توضيحات شما كامل نيست ؟
در چه زمينه اي باشد؟

mlotos
Friday 13 January 2012, 21:45
خدمت شما دوست عزيز

مقاومت (Resistor)
مقاومت را در نقشه‌ها باعلامت و يا مشخص نموده و كنار آن حرف R را كه معرف رزيستانس (مقاومت) مي‌باشد مي‌نويسند.
اين قطعه در مدار سر راه الكترون‌ها قرار مي‌گيرد و باعث مي‌شود الكترونهاي كمتري عبور كند به عبارتي در مقابل عبور الكترون‌ها از خود مقاومت نشان مي‌دهد به همين خاطر به نام مقاومت موسوم شده است.
به طور كلي وظيفة مقاومت‌ها كم كردن ولتاژ و جريان مي‌باشد البته بعضي از مقاومت‌ها به عنوان فيوز در مدار مورد استفاده قرار مي‌گيرند كه به مقاومت فيوزي معروفند.
مقاومت‌ها در موبايل به رنگ‌هاي مشكي آبي و سبز يافت مي‌شوند. مقاومت‌هاي فيوزي موبايل نيز به رنگ مشكي و كمي بزرگتر از سري مقاومت‌هاي معمولي و به لحاظ ارتفاع كمي پائين‌تر از بقيه مقاومت‌ها هستند اين نوع مقاومت از يك سيم بسيار باريك كه در صورت عبور جريان زياد مي‌سوزد تشكيل شده است رنج مقاومت فيوزي معمولاً پائين است.
مثلاً مقاومت فيوزي مدار شارژ در نوكيا R22 است كه 22/0 اهم مي‌باشد.
شكل ظاهري انواع ديود در برد

تست مقاومت
جهت تست مقاومت‌ها از مولتي‌متر ديجيتال استفاده مي‌شود. سلكتور مولتي‌متر ديجيتال را بر روي رنج 200 تا k 200 اهم تنظيم كرده و از مولتي‌متر به عنوان اهمتر استفاده مي‌كنيم سپس دو سر پراپ اهمتر را بر روي دو پايه مقاومت قرار داده مقدار اهم نشان داده شده را يادداشت كرده حال دو سر پراپ را عوض كرده و اهم مقاومت را گرفته چنانچه مقدار اهم نمايشي از هر دو طرف يكسان باشد مقاومت سالم است در غير اينصورت مقاومت مورد نظر معيوب است و مي‌بايست تعويض شود. اين قطعه توسط هيتر قابل تعويض مي‌باشد.

JAF-GSM
Saturday 14 January 2012, 12:02
دوست عزیز از این تاپیک کمک بگیرید
[Only registered and activated users can see links]

mlotos
Saturday 14 January 2012, 15:03
با سلام خدمت شما دوست عزيز :
من همه آنچه رو كه نياز داري تو اين تاپيك قرار دادم . موفق باشي
[Only registered and activated users can see links]

صدف‌های دریا ، صدای دریا را با خود دارند،
و فلس‌های ماهی بوی ماهی را؛
کاش کاری کنیم که در زندگی و بودنمان ، عطر و بویی از انسانیت، دنیا را احاطه کند ...