مشاهده نسخه کامل : هیتر لیزری (اینفرارد )
skymobile
Monday 21 January 2008, 17:31
با سلام این هیتری كه توی سی دی اموزشی پاناتل با ولوم های اریكسون هست ( همونی كه كانكتور ال سی دی یه 6600 رو باهاش در میارن ) ماركش چیه و قیمتش چنده دوستان اگه مارك خاصی استفاده میكنن و اطلاعاتی دارند بگن ممنون میشم می خوام بخرم موندم چه مدلی و از چه ماركی بخرم
setoop9
Monday 21 January 2008, 17:37
بهترين مدلش كه من پرسيدم ماركش يادم نيست قيمتش 580هزار تومان بود
OMID_JUVE
Monday 21 January 2008, 20:53
سلام
آقا میشه یه مقدار بیشتر راجع اینفرا رد توضیح بدن
آیا با داشتن سشوار دیگه نیازی به آون هست؟
skymobile
Monday 21 January 2008, 21:40
صد در صد سشوار كار خودشو انجام میده هیتر كار خودشو
ali282
Monday 21 January 2008, 21:43
[Only registered and activated users can see links]
b_naam
Tuesday 22 January 2008, 03:10
راستشو بخواید منم خیلی وقته قصد دارم بخرم ولی چون اطلاعاتم در این مورد كم بود منصرف شدم از دوستان خواهش می كنم اگه اطلاعاتی در این مورد دارن دریغ نكنن یه مدلش كه اسمشو فراموش كردم حدود یك ماه پیش تو دبی 360000تومن بود.
mehrany
Tuesday 22 January 2008, 08:46
سلام من قبلآ در این زمینه مطلبی رو در سایت قرار داده بودم میتونید به لینك زیر مراجعه كنید
Dear.Afghan
Tuesday 1 July 2008, 03:49
خوش به حال تون ما كه ازين پولهال نداريم
shahraki
Tuesday 1 July 2008, 11:44
سلام
T862دوست عزیز بنده از هیتر اینفرارد
استفاده می کنم اگر اطلاعات بیشتری نیاز دارید به آدرس زیر مراجعه نمایید
mehdi1382
Tuesday 1 July 2008, 13:01
سلام
من از بازار علاالدین قیمت كردم ولی متوجه شدم كه این هیتر ایفرارد بجای اشعه از گرمامی المنت استفاده میكند . می خواستم از دوستان بپرسم آیا صحت دارد یا نه . اگر صحت دارد فكر نكنم به آن گفت هیتر اینفرارد
فرهاد
Friday 4 September 2009, 21:37
من که دارم پشیمون شدم
امید
Friday 4 September 2009, 23:35
منم تو مغازه همکارام دیدم ازش استفاده کردم زیاد به درد نمیخوره چون که هیتر معمولی جای اونو میده فقط هیتر انفرارد یکم حرفه ای تره.
f14
Monday 21 September 2009, 19:14
با سلام
بعد از مدتی تصمیم گرفتم یه هیتر اینفرا رد بگیرم پس از مدتی جستجو هیتر اینفرا رد تی 862
را و طرز کارش در یک فیلم مشاهده کردم به نظرم خوب اومد حالا از دوستانی که با این نوع هیتر
کار کردند خواستم ببینم کدام نوع المنتی یا ماورائ بنفش اون ارزش داره یا اصلا یه هیتر دیگه با یه
مارک دیگه بگیرم لطفا راهنمایی کنید در ضمن قیمت این مارک در بازار حدود چند هست
hm13862007
Monday 28 September 2009, 18:09
سلام
هیتر اینفرارد مارک تورنادو همراه با پایه نگهدارنده هیتر و پری هیتر (کفی اینفرارد) با گارانتی کاوش تیم در طبقه چهارم پاساژ علاالدین به قیمت فعلی 330000 تومان به فروش میرسه
سوالم از دوستان اینه که آیا با هیتر اینفرارد تورنادو از نوع المنتی که کاوش تیم داره میفروشه کسی کار کرده یا خیر
آیا همکاران از کارش راضی هستند یا نه
اگر واقعا از المنت در داخلش استفاده شده باشه پس چرا اینفرارد نامیده میشه
ظاهرا که باید حرارتی باشه
اگر مدل های دیگه ای هم سراغ دارید لطفا معرفی بفرمایید .
با سپاس فراوان
hm13862007
Monday 28 September 2009, 18:52
این هم نشانی اینترنتی سایت اصلی هیتر اینفرارد تورنادو برای استفاده دوستان و همکاران عزیز
با تقدیم احترام
حامد محمدیان
hm13862007
Monday 28 September 2009, 19:27
در این صفحه ([Only registered and activated users can see links]) هم که باید حتما با استفاده از فیلتر ********* ([Only registered and activated users can see links]) باز بشه میتونید براحتی برداشتن و گذاشتن کامل یک آی سی رو در عرض حدود 30 ثانیه با هیتر اینفرارد اصلی تورنادو که توسط کاوش تیم در حال فروش هستش رو به صورت آنلاین تماشا کنید ، واقعا عالیه و راحت ، فقط حتما بعد از واردن کردن آدرس سایت یوتوب که در بالا براتون قرار دادم ، در پایین صفحه اصلی فیلتر ********* ، در صفحه جدید باز شده توسط فیلتر ********* ، تیک بالای صفحه در نوار فیلتر رو که مربوطه به جاوا اسکریپت میشه بردارید و دوباره کلید (go) رو فشار بدید تا در صفحه اصلی فیلم مربوطه نمایش داده بشه
با سپاس
حامد محمدیان
pourya.nassiri
Monday 28 September 2009, 19:43
خوب دوستان
من از هر دو مدل اشعه ای و حرارتی استفاده کردم
مدل اشعه ای به خاطر زیان بار بودن اشعه برای یوزر و همچنین مدت زمانی که طول میکشد برای برداشتن قطعه تقریبا از دور خارج شد ( البته من هنوز هم از این مدل استفاده میکنم چون ریب امنیتش برای برد بالاتره )
مدل حرارتی چون از المنت های اینفرارد در اون استفاده شده به این نام مشهور شده و ضمن اینکه المنت یک سطح فلزی رو تا حد سرخ شدن گرم میکنه
و تابش اون بیشتر باعث عملکرد دستگاه است
در کل عادت کردن و به دست اوردن قلق های این دستگاه برای خودش دنیایی داره
به این راحتی ها هم که توی فیلم نشان میده نیس
اما به هر حال کارکردن با اون برای بردهای خاص که خیلی نازک یا حساس هستند خیلی با ارزش است
برای کسانی که مدتهاست با هیتر های معمولی همه کار میکنند ( قطعه پلاستیکی یا ای سی های چسبی بر میدارند )
ممکن است زیاد به درد بخور به نظر نرسد
hm13862007
Monday 28 September 2009, 23:41
با تشکر فراوان از توضیحات شما دوست عزیز که در مورد هیتر اینفرارد از نوع المنتی توضیحاتی دادید
دوستان خواهشمندم اگر اطلاعات بیشتری دارند نظراتشون رو از ما دریغ نکنند
منتظر هستیم
shahriar338
Monday 1 March 2010, 22:41
بهترین نوع هیترلیزری به نظرمن yaxon قیمتش 600 تومان
cirrus
Monday 28 February 2011, 13:07
ممنون از تمامی دوستان:121fs725372:
ولی اطلاعات که ارائه شده بسیار کم است :loudlaff:کسی در مورد موج فرکانس اینفرارد،پهنایی موج ،تنظیم ارتفاع هیتر بر روی برد، مدت استاندارد کارکرد هیتر ،لوازم یدکی هیتر مثل لامپ اینفرارد و....،نحویه مدیریت هیترهای اینفرارد توسط کامپیوتر (در مدلهای جدید) و........
توضیحی نداده است
issa_baghban
Tuesday 8 March 2011, 10:59
با سلام دوستان من خيلي وقت هست كه دارم از اين هيتر استفاده مي كنم چيز زياد محشري نيست فقط براي تعويض سوت يا اي سي هايي كه نزديك سوكت ها مي باشند تا حدودي خوب هست اما چون سطح زيادي از برد رو حرارت مي دهد امكان ريسك و صدمه زدن به cpu رو در هنگام كار بر روي اي سي هاي نزديك cpu رو دارد كه براي بدست اوردن مهارت راستش خيلي بايد كار كرد اما همون هيتر هاي قديمي خودشون محشر هستن.يا علي
hamidhzd
Monday 4 April 2011, 19:21
استفاده از این هیتر مضر است و باعث صرطان میشود از دوستان خواهشمندیم در صورت امکان از این هیتر استفاده نکنند
hamidhzd
Monday 4 April 2011, 19:52
استفاده از این هیتر سرطان زا میباشد وباعث ضرر رسیدن به بدن میشود که با داشتن سشوار ویک هیتر میشود تمام کارها رو انجام داد
mehdi-k
Tuesday 5 April 2011, 00:41
ممنون از تمامی دوستان:121fs725372:
ولی اطلاعات که ارائه شده بسیار کم است :loudlaff:کسی در مورد موج فرکانس اینفرارد،پهنایی موج ،تنظیم ارتفاع هیتر بر روی برد، مدت استاندارد کارکرد هیتر ،لوازم یدکی هیتر مثل لامپ اینفرارد و....،نحویه مدیریت هیترهای اینفرارد توسط کامپیوتر (در مدلهای جدید) و........
توضیحی نداده است
تاریخ پست:loudlaff:
mohsen351
Tuesday 5 April 2011, 06:54
تاریخ پست:loudlaff:
تاپیک زیاد هم قدیمی نیست!!!!!!!!!
وفایی
Tuesday 5 April 2011, 21:06
بجای استفاده از هیتر اینفررد بهتره از پری هیتر استفاده کرد.هم ارزانتره و هم کار باهاش راحتتر.سوکت های پلاستیکی رو هم میشه باهاش تعویض کرد هر چند با هیتر معمولی هم میشه اینکار رو انجام داد.
mehdi_jazayeri
Tuesday 5 April 2011, 21:59
بجای استفاده از هیتر اینفررد بهتره از پری هیتر استفاده کرد.هم ارزانتره و هم کار باهاش راحتتر.سوکت های پلاستیکی رو هم میشه باهاش تعویض کرد هر چند با هیتر معمولی هم میشه اینکار رو انجام داد.
دوست عزیز به پست های دوستان هم توجه کنید تاریخ پست قدیمی شده
mehdi-k
Wednesday 6 April 2011, 00:07
تاپیک زیاد هم قدیمی نیست!!!!!!!!!
شما پست 19 به قبل را نگاه کن داداش:42kmoig:
kiaelectronic
Sunday 19 June 2011, 10:31
با سلام
یک راه هل برای آن دسته از دوستانی که نمی توانند کانکتور یا سوکت های پلاستیکی روی برد را بدون اینکه از بین بره عوض کنند
اول یک تکه زر ورق با ضخامت تهیه میکنید بسته به سایز کانکتور یا سوکت مورد نظر تون یک مکعب درست میکنید که این مکعب یک طرفش باز هستش بعد اون را بگذارید روی کانکتور یا سوکت مورد نظر وبا هیتر ودرجه آخر آن میتونید ظرف 30ثانیه اون را هیت بدهید بدون آنکه مشکلی براش پیش بیاد. در ضمن من با تکه چوب های کوچک قالب همه ی کانکتور ها را برای راحتی کار خودم ساختم.
بعد از هیت گرفتن سریع آن کانکتور را از برد جدا کنید
در ضمن بنده کارم تعمیر موبایل نیس برای سر گرمی عضو این سایت شدم
کار اصلی بنده ساخت وطراحی تابلو روان هستش
kiaelectronic
Sunday 19 June 2011, 10:37
سلام مجدد
یادم رفت بگم که هنگام هیت کرفتن سعی کنید ورق مکعبتون مماس روی برد قرار بگیره وباید اون را نگه دارید وحتماً خمیر فلکس بزنید
m.a 2001
Sunday 19 June 2011, 12:58
سلام مجدد
یادم رفت بگم که هنگام هیت کرفتن سعی کنید ورق مکعبتون مماس روی برد قرار بگیره وباید اون را نگه دارید وحتماً خمیر فلکس بزنید
سلام ضمن خیر مقدم وتشکر از شما دوست عزیز که لطف کردین و تجربه خود را در اختیار دوستان قرار دادین ولی از اخرین ارسال در این پست مدت زمان زیادی میگذره:121fs725372:
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.