مشاهده نسخه کامل : مشكل هنگ كردن ان70
javadhashemi
Thursday 17 January 2008, 15:01
با سلام خدمت دوستان و مدیر محترم سایت.خدمتتان عرض كنم یك ان70 اوردند كه در حین كار با گوشی یعنی موقع اهنگ گوش دادن ویا موقعی كه زنگ میاد به كلی دكمه ها كار نمیكنه و یا در بعضی مواقع گوشی ریستارت میشه گوشی رو چون ورزن پایین بود3.40 با ufs3فلش كردم با ورزن 5.705 اما باز همون مشكل قبلی داره به نظر شما مشكل نرم افزاریه یا سخت افزاری؟لطفا مرا راهنمایی كنید
DOCTOR MOBILE
Friday 18 January 2008, 05:59
با سلام خدمت دوستان و مدیر محترم سایت.خدمتتان عرض كنم یك ان70 اوردند كه در حین كار با گوشی یعنی موقع اهنگ گوش دادن ویا موقعی كه زنگ میاد به كلی دكمه ها كار نمیكنه و یا در بعضی مواقع گوشی ریستارت میشه گوشی رو چون ورزن پایین بود3.40 با ufs3فلش كردم با ورزن 5.705 اما باز همون مشكل قبلی داره به نظر شما مشكل نرم افزاریه یا سخت افزاری؟لطفا مرا راهنمایی كنید
اگر از رم كارت استفاده میشود آنرا هم فورمت كن+گوشی
Farshid-jan
Friday 18 January 2008, 15:09
سلام.
دقیقآ گوشی شما به ویروس Camvarior مبتلآ شده.
گوشی را که فلش کردین و اگر بعد از فلش مموریه آلوده را روی گوشی گذاشتید مججد گوشیرا فرمت کنید.
مموری را هم با کامپیوتر ابتدا فرمت و بعد با گوشی فرمت کنید.
javadhashemi
Sunday 20 January 2008, 15:06
بازم سلام.اولا گوشی من بدون مموری كارته و از این لحاظ كه گوشی ویروسیه باشه مطمئنم كه نیست چند بار هم فلش زدم اما همون مشكل قبلی رو داره اگه امكان داره كمك كنید
hekmat
Monday 2 June 2008, 01:30
باسلام. من یه گوشی n70 دارم . می خواستم بدونم آی سی های چسبی چطوربرداشنه می شه؟ البته با حلال چسب این كارو كردم ولی بلند نشد. چون مشكل گوشی من با همین آی سیه. خواهش می كنم كمكم كنین
bitaphone
Monday 2 June 2008, 02:02
آیا شما دوست عزیز گوشی رو فرمت کردید؟! فرمت دستی تا جایی که امکان داره اگه نشد با باکس!
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.