مشاهده نسخه کامل : ****6600****
mobile_iman
Wednesday 1 November 2006, 17:25
گوشی نوکیا6600بعد از30ثانیه صفحه محو میشود بدون سیم کارت وبا سیم فرقی نمیکند بدون مموری کارت erse felashو felash کردم حل نشد سرویس کامل کردم مشتری میگوید شما خراب کردید وباید تاوان بدهید متاسفانه اگر ردیف نشود مجبورم سریع تاوان بدهم البته مشکل کی بد داشت که با سرویس حل شد بی صبرانه منتظر راهنمای شما دوستان هستم
rezamahmoodi58
Thursday 2 November 2006, 09:58
گوشی نوکیا6600بعد از30ثانیه صفحه محو میشود بدون سیم کارت وبا سیم فرقی نمیکند بدون مموری کارت erse felashو felash کردم حل نشد سرویس کامل کردم مشتری میگوید شما خراب کردید وباید تاوان بدهید متاسفانه اگر ردیف نشود مجبورم سریع تاوان بدهم البته مشکل کی بد داشت که با سرویس حل شد بی صبرانه منتظر راهنمای شما دوستان هستم
دوست عزيز من هم با همچين موردي برخورد كرده بودم اما 7610 ولي با كمي سرويس و شتشو اطراف آي سي فلش و cpu كه مقداري توسط فلكس چرب شده بود را خوب تميز كردم حل شد شايد هم اتفاقي بوده چيزي كه به ذهنم رسيد
اگر هم نه چيزيهايي كه تو نقشه پيوست هست رو جك يا تعويض كن
shahram
Thursday 2 November 2006, 14:51
دوست عزیز اگه فقط lcd میره icهای lcd تو چک کن
panatel
Monday 6 November 2006, 00:25
بفرمئید که آیا گوشیتون روشن می مونه و یا اینکه ری استارت می شود .
rezamahmoodi58
Monday 6 November 2006, 15:48
بفرمئید که آیا گوشیتون روشن می مونه و یا اینکه ری استارت می شود .
موردي كه من دارم گوشي روشن مي ماند
panatel
Thursday 9 November 2006, 00:41
اگر این حالتی که می فرمائید باشد به احتمال زیاد گوشی شما ایراد cpu دارد بنده خود چندین مرتبه با این حالت که شما می فرمائید برخورد داشته ام و 90% با تعویض cpu جواب گرفته ام البته می بایست به عرض برسانم این ایراد حالت های مختلف دیگری نیز دارد .
benyamin
Thursday 9 November 2006, 09:32
اين ايراد فقط و فقط uemميباشد چون من تجربه اش را داشتم و احتمالا با log بر طرف ميشود و اگر نشد تعويض ان ونيز به شماره سريال توجه نكن كه سالمه
panatel
Friday 10 November 2006, 00:55
البته جواب دوستمون صحیح می باشد ولی می بایست توجه داشته باشیم که این ایراد فقط و فقط Uem نیست .و در اکثر حالتهایی که Log بر روی این تیپ گوشی ها می زنید جز هدر دادن یک Log کار دیگری انجام نمی دهید چون گوشی دوباره بعد از چند لحطه خاموش خواهد شد و می بایست خود Uem را تعویض کنید و باز هم اشاره می کنم که این ایراد حالتهای مختلف دارد .
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.