مشاهده نسخه کامل : کاربرد روغن فلکس؟
mobile_man
Sunday 13 January 2008, 20:23
دوستان کاربرد روغن فلکس چیه؟اگه امکان داره کامل توضیح بدید که چی کار می کنه؟
kahkeshan
Sunday 13 January 2008, 21:06
دوست عزیز مایع یا خمیر فلكس یك ماده احیا كننده قلع است كه در اثر تماس با قلع شكل كروی یا محدب شكل به ان میدهد این مسئله سبب میگردد کار تمیزتر و همچنین اتصالات بهتر ایجاد شود.
mobile_man
Sunday 13 January 2008, 21:14
یعنی فقط برای ظاهر لحیم کاری؟
پس برای برداشتن ic و گذاشتن آن چرا استفاده میشه؟
ali282
Monday 14 January 2008, 03:52
دقت به صحبت ایشون نكردید گفتنند اتصال بهتر قلع
Nader-g
Monday 14 January 2008, 08:05
ضمناً در حد معقولي از اتصال بين پايه ها هنگام برداشت و نصب جلوگيري ميكنه
kahkeshan
Monday 14 January 2008, 10:59
ضمنا این ماده با این خاصیت كمك بزرگی به عدم پخش شدن قلع به اطراف كار ( كه سبب خوردن پایها بهم یا اتصالی پایها میشود) میكند.
delphilord
Monday 14 January 2008, 11:28
تعمیر بدون فلكس مثل رانندگی بدون روغن موتوره!
فرمایشات دوستان صحیحه
mehdi-k
Saturday 26 January 2008, 01:39
راسته كه مايع فلكس سرطان زاست؟
NOricsson
Saturday 26 January 2008, 08:41
بخار فلكس های معمولی كه در بازار هست سرطان زاست چون این فلكس ها برای وان قلع هستش نه برای كار موبایل . برای موبایل باید از فلكس های مخصوص استفاده بشه . چیزی كه تو بازار هست مایع فلك هوزان ژاپنی هستش كه قیمتش 11 تومنه . البته مقدارش به اندازه ظرف لاك ناخنه ولی چون كیفیتش بالاست مقدار بیشتری قابل استفاده است . این فلكس بخار تولید نمیكنه و مخصوص كار با smd هستش.
mobile_man
Sunday 18 May 2008, 22:43
آیا روغن (مایع) فلکس با خمیر فلکس فرق می کنه؟چون من یه مایعی به نام روغن لحیم مایع فلکس خریدام(اسمش آساهی یه) و بصورت مایع هست ولی توی فیلم های آموزشی پاناتل اون رو به صورت خمیر دیدم که بعد از اونکه اون رو زدن دیگه بهش لحیم اضافه نکردن! یعنی خمیری که اونها بهش زدن خودش لحیم هم داشت یا توی فیلم نبود؟!
اگر فرق میکنه لطفا موارد کاربرد هر کدوم رو هم بفرمایید.
راستی پیشنهاد شما برای خرید خمیر فلکس چه خمیری است؟
samada
Monday 19 May 2008, 09:48
آیا روغن (مایع) فلکس با خمیر فلکس فرق می کنه؟چون من یه مایعی به نام روغن لحیم مایع فلکس خریدام(اسمش آساهی یه) و بصورت مایع هست ولی توی فیلم های آموزشی پاناتل اون رو به صورت خمیر دیدم که بعد از اونکه اون رو زدن دیگه بهش لحیم اضافه نکردن! یعنی خمیری که اونها بهش زدن خودش لحیم هم داشت یا توی فیلم نبود؟!
خمیرفلكس معمولاًدربسته های شبیه سرنگ 10 سی سی است وبرای نرم كردن وبهترذوب شدن پایه های آی سی های BGA وقطعات دیگری كه با قلع درگیرهستند بكارمیره . شایدشمامنظورتون خمیرقلع باشه كه برای ریبال كردن آی سی موقع شابلون زدن استفاده میشه.
دركل خمیرفلكس كثیف كاری اش ازمایع فلكس كمتره بهتروسریعترازروی بردپاك میشه بخارش هم خیلی كمه (البته از1500 تومن داره تا6500 تومن)
mobile_man
Monday 19 May 2008, 14:34
شایدشمامنظورتون خمیرقلع باشه كه برای ریبال كردن آی سی موقع شابلون زدن استفاده میشه.
خمیر قلع؟
اگه میشه راجع به این توضیح بدید.
اولین باره اسمشو می شنوم.
ممنون
samada
Monday 19 May 2008, 15:51
خمیر قلع؟
اگه میشه راجع به این توضیح بدید.
اولین باره اسمشو می شنوم.
ممنون
خمیرقلع تشكیل شده ازدانه های كروی شكل خیلی كوچك قلع + روغن لحیم كه بیشترین استفاده اش همین پایه زدن آی سی های BGA است ومعمولادربسته های كوچك 30 یا50 گرمی موجوده رنگ خاكستری داره واگرزیرلوپ نگاه كنیدمثل تخم خاویارمیمونه .البته ازخمیرقلع درموارددیگری هم میشه اسفاده كرد . مثلاًپایه های كانكتورهای مختلف كه جای هویه كاری خیلی كمه یااصلاًنمیشه باهویه كاركرد.
sinisha
Wednesday 3 September 2008, 11:09
دوست عزيز در مورد موارد استفاده خمير فلكس بايد عرض كنم كه خمير فلكس دماي ذوب قلع را پائين مي اورد و بهترين چيز براي برداشتن اي سي هستش و از مايع فلكس براي متمركز كردن قلع در محل خودپايه ها ف.ی.ل.ت.ر های esd كه بيشتر در مواردي كه با هويه كار ميشود استفاده ميشود و بهترين چيز براي تميز كردن و عدم اتصال قلع بين پابه ها ميباشد;)
mohandes87
Sunday 12 October 2008, 12:23
منهم همین سوال دارم
soshiyanet mobile
Sunday 12 October 2008, 19:06
منهم همین سوال دارم
خمیر فلکس پى پى دى امرکای اما خوبه از همه نضر
تنها اشکالش اینه که تو کار زیاد دووم نداره در مقابل حرارت..
Behzad52
Sunday 19 October 2008, 19:18
سلام
یه نکته مهم که در صحبتهای دوستان جا افتاده بود
مایع یا خمیر فلکس بعد از تمام مسائل طرح شده توسط دوستان، باعث خوب پخش شدن حرارت میشه و در کنارش به عنوان مایع خنک کننده هم کار برد داره همونطور که میدونید در صورتی که حرارت به طور یکنواخت بر روی قطعات smd پخش بشه توانایی تحمل حرارت 600 درجه رو در مدت زمان سه دقیقه دارند که البته استثنا هایی هم وجود داره . . .
aliagha1382
Friday 2 January 2009, 10:03
با سلام(قابل توجه mobile-man)
احتمالا چیزی که شما نگاه کردین خمیر قلع بوده وبرای لحیم کردن آی سی های بی جی ای (پایه از زیر) کاربرد داره
کاردان
Tuesday 6 January 2009, 17:31
استفاده از فلکس در حین تعمیرات به منظور هیترکشی آی سی یا جداسازی آی سی دو مزیت دارد .
1- باعث افزایش درجه حرارت هیتر
2- تجمع قلع دور پایه های آی سی
در هر صورت استفاده از فلکس باعث میشود راحت تر وسریعتر آی سی جداسازی شود
kimiyagostar
Tuesday 6 January 2009, 20:58
ممنون از ارسال مفید
موفق باشید
کاردان
Friday 9 January 2009, 00:25
با سلام
بنده نیز بسیا از شما به خاطر ارسال تاپیكهای علمی خوب تشكر میكنم با آرزوی موفقیت تمام جوانان ایران زمین
tomas
Friday 9 January 2009, 15:05
ممنون از راهنمايي دوستان
RAZAVI
Friday 6 February 2009, 21:21
بخار فلكس های معمولی كه در بازار هست سرطان زاست چون این فلكس ها برای وان قلع هستش نه برای كار موبایل . برای موبایل باید از فلكس های مخصوص استفاده بشه . چیزی كه تو بازار هست مایع فلك هوزان ژاپنی هستش كه قیمتش 11 تومنه . البته مقدارش به اندازه ظرف لاك ناخنه ولی چون كیفیتش بالاست مقدار بیشتری قابل استفاده است . این فلكس بخار تولید نمیكنه و مخصوص كار با smd هستش.
با سلام خدمت دوست عزیز
این فلكس كه میگید كجا گیر میاد؟ادرس شماره تلفن فروشنده ؟
من از شیرازم واینجا چند جا سر زدم گیرم نیامد
میخوام برام ارسال كنند برای این شماره وادرس میخوام
ممنون میشم
mr_saman_eng
Sunday 8 May 2011, 23:50
یه سوال داشتم از دوستای عزیز.من تو استفاده ازخمیرقلع موقع شابلون زدن مشکل دارم با وجوداینکه از خمیرفلکسی استفاده میکنم اما موقعی که با کاردک خمیرقلع رو روسطح شابلون پخش میکنم خمیرقلع از اطراف چیپ گرافیک بیرون میزنه و موقع حرارت دادن همش یه جاجمع میشه.ازدوستای عزیز میخوام بپرسم ایرادکارمن کجاس؟البته چیپ گرافیک مثل آی سی های تخت نیس یه آی سی کوچولوروی چیپ هست که سطح چیپ روناهموارمیکنه
mehdi_jazayeri
Monday 9 May 2011, 00:28
یه سوال داشتم از دوستای عزیز.من تو استفاده ازخمیرقلع موقع شابلون زدن مشکل دارم با وجوداینکه از خمیرفلکسی استفاده میکنم اما موقعی که با کاردک خمیرقلع رو روسطح شابلون پخش میکنم خمیرقلع از اطراف چیپ گرافیک بیرون میزنه و موقع حرارت دادن همش یه جاجمع میشه.ازدوستای عزیز میخوام بپرسم ایرادکارمن کجاس؟البته چیپ گرافیک مثل آی سی های تخت نیس یه آی سی کوچولوروی چیپ هست که سطح چیپ روناهموارمیکنه
دوست عزیز ابتدا به تاریخ پست توجه کنید.
برای شابلون زدن نیاز نیست از روغن فلکسی استفاده کنید.
از خمیر قلع مرغوب استفاده کنید که در حال حاضر بهترین نوع ppd هست.
شما اون آی سی رو با چسب کاغذی به شابلون نمیچسبونید؟
ممکنه شما زیاد خمیر قلع ستفاده میکنید که از اطراف میزنه بیرون.
akbar00
Monday 9 May 2011, 10:40
ایراد کار شما می تونه از خمیر قلع نا مطلوب باشه دوست عزیز من هم این مشکل رو داشتم خمیر قلع خوب بگیر کارت حل میشه ...موفق باشی
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.