PDA

مشاهده نسخه کامل : تایپ فارسی

NARESTAN
Saturday 28 October 2006, 22:16
با سلام

از دوستان عزیز تقاضا دارم , به نوشته هائی که به صورت حروف خارجی تایپ می شود جواب داده نشود چون هم این سایت به زبان فارسی است و هم اینکه تصور نمی کنم حروف فارسی از لحاظ زیبای چیزی کم از حروف خارجی داشته باشد . چندین مرتبه از طریق آقا شهرام و دیگر دوستان نسبت به عدم تایپ حروف خارجی تذکر داده شده , ولی متاسفانه کم توجهی می گردد . خواهشمند است جهت جا افتادن این موضوع به اینگونه تایپ ها جواب ندهید . با تشکر :icon_idea

کیمیا
Sunday 29 October 2006, 10:44
به نظر من نوع نوشتن مهم نیست ، اینجا یک محیط مجازی برای تبادل دانش و تخصص است و فارسی یا لاتین نوشتن مهم نیست. تازه به نظر من چه بهتر که با جملات انگلیسی ( البته به طور صحیح ) بیان شود.
اوکی ؟

محسن
Sunday 29 October 2006, 12:42
به نظر من تایپ انگلیسی خوب است برای بالا بردن مفاهیم کلمات انگلیسی ولی آنچه که باید در نظر داشته باشیم
اول آنکه بعضی از دوستان برنامه تایپ فارسی ندارند.
دوم تایپ انگلیسی نیست بلکه finglish میباشد
با درنظر گرفتن اینکه زبان بین المللی انگلیسی میباشد واکثر اصطلاحات و وازگان نیز بدون معادل فارسی است تمام گناه را به گردن کاربران نیاندازیم.
من به زبان فارسی افتخار میکنم.

kajmobile
Sunday 29 October 2006, 17:19
man ham ba dostan ham aghide hastam
mohem hadaf ast na jozeiat
ba arezoye sadat va salamt

NARESTAN
Sunday 29 October 2006, 22:05
با سلام

ضمن تشکر از دوستانی که در این خصوص نظر داده اند , در هنگام خواندن تایپ ها مشاهده می شود که یک کلمه فارسی به صورت مختلف و سلیقه ای به اشکال مختلف تایپ می شود که من را با مشکل خواندن مواجه می کند واگر نظری داده ام به خاطر متهدالشکل شدن تایپ ها و تسریع در مطالعه بوده و نه چیز دیگری
با تشکر :ate:

کیمیا
Monday 30 October 2006, 17:22
حالا شد . این دلیل منطقی و قانع کننده ای هستش. من هم باهات موافقم.