PDA

مشاهده نسخه کامل : مشورت در مورد مسئله k300

nhz
Sunday 30 December 2007, 21:54
با سلام
دوستان یه k300 آوردن که موقع فقط موقع غیر فول شارژ بودن و دریافت زنگ گوشی خاموش میشه.البته بطور طبیعی نه برق رفت.راه حلی به نظرتون میرسه؟!
البته موقع فول شارژ بودن خاموش نمیشه.فقط وقتی کمی از گوشی شارژ خالی کنه(مثلا نصف باشه)
فلش هم کردم فرقی نکرده.
مشکل از صدا و اسپیکر نیست.چون اسپیکر رو از مدار خارج کردم و فرقی نکرد.
خواهشا اگه دوستان قبلا چنین موردی رو تجربه کردن راهنمایی کنند.در غیر اینصورت خواهشا اگه راهنمایی به نظرتون میرسه به شاگردتون بکنید.

nhz
Monday 31 December 2007, 10:20
یه تعدادی قطعه از جمله خازن و مقاومت و سلف(از هر کدوم یکی) از روی برد کمه.
بعد از شستشوی برد صدای پخش آهنگ نا مفهوم و نازک مثل خش خش شده.
یعنی از این قطعاته؟
اگه از ین قطعات باشه چرا قبل از شتشو کار می کردن؟
یانه از بلندگو؟

Nader-g
Monday 31 December 2007, 13:55
منكه منظور شما رو نفهميدم اينكه راهنمايي رو به شاگردمون بكنيم يعني چي ؟ يعني اينكه شما خودت كاملا واردي و ما ناواردها حرف نزنيم يا نه منظورتون چيز ديگست؟

nhz
Monday 31 December 2007, 23:09
با سلام
دوستان یه k300 آوردن که موقع فقط موقع غیر فول شارژ بودن و دریافت زنگ گوشی خاموش میشه.البته بطور طبیعی نه برق رفت.راه حلی به نظرتون میرسه؟!
البته موقع فول شارژ بودن خاموش نمیشه.فقط وقتی کمی از گوشی شارژ خالی کنه(مثلا نصف باشه)
فلش هم کردم فرقی نکرده.
مشکل از صدا و اسپیکر نیست.چون اسپیکر رو از مدار خارج کردم و فرقی نکرد.
خواهشا اگه دوستان قبلا چنین موردی رو تجربه کردن راهنمایی کنند.در غیر اینصورت خواهشا اگه راهنمایی به نظرتون میرسه به شاگردتون بکنید.

nader-g کجا نوشم ((شاگردمون))؟
شما همیشه اینطور راهنمایی می کنی؟
من هرچی یاد گرفتم از دولتی فرومهای موبایل فارسی است الان هم همینطور(پس من شاگرد جز و ناواردم).
حالا شما جواب بده اگه جواب سوال رو ندونیم باید ملت رو خراب کنیم؟

فرید کارگر
Tuesday 1 January 2008, 00:45
ba arz saalam khedmat dost azez va gerame shoma aval jaryan kashe goshero chek koned be nazar man pf goshe shoms nashte dare ya enke nem soz mebashad be hanen khater mebashad enshaalah ke movafaq bashed motmaenan age dar moqe sohbat kardan chenen cheze pesh meayad az icpf mebashd tavez koned

Nader-g
Tuesday 1 January 2008, 07:55
nader-g کجا نوشم ((شاگردمون))؟
شما همیشه اینطور راهنمایی می کنی؟
من هرچی یاد گرفتم از دولتی فرومهای موبایل فارسی است الان هم همینطور(پس من شاگرد جز و ناواردم).
حالا شما جواب بده اگه جواب سوال رو ندونیم باید ملت رو خراب کنیم؟

دوست عزيز من بهيچ عنوان قصد خدايي ناكرده خراب كردن شما رو نداشتم(استغفرا...) فقط چون نوع نگارش شما يه جور خاصي بود من فكر كردم فقط اساتيد بايستي اظهار نظر كنند . لطفاً خودتون دوباره بخونيد والا من خودم رو كوچكترين عضو اين خانواده ميدونم

Nader-g
Tuesday 1 January 2008, 08:00
خب ببخشيد حالا كه سوءتفاهم حل شد و ما كوچولوها هم ميتونيم اظهار نظر كنيم(جهت شوخي) شما اشاره اي به استفاده از يه باتري اصلي نكرديد با توجه به موج باتريهاي تقلبي توي بازار خيلي ايرادهاي شارژ يا تخليه يا خاموشي به باتري مربوط ميشه ضمن اينكه خود گوشي هم ميتونه شارژ ظاهري داشته باشه و باطناً باتري رو فول نكنه .در ضمن در مورد كيفيت بيزر پس از سرويس و كمبود قطعات خب بايستي به نقشه گوشي مراجعه بشه كه آيا اين قطعات در سر راه بيزر هستند يا نه و اشكال ميتونه از خود بيزر هم باشه بهتره با يه سالم تست بشه . موفق باشيد.

nhz
Tuesday 1 January 2008, 11:23
ba arz saalam khedmat dost azez va gerame shoma aval jaryan kashe goshero chek koned be nazar man pf goshe shoms nashte dare ya enke nem soz mebashad be hanen khater mebashad enshaalah ke movafaq bashed motmaenan age dar moqe sohbat kardan chenen cheze pesh meayad az icpf mebashd tavez koned

nader-g عزیز ما مخلصیم & شاگرد. ;)
دوستان من خودم احتمال رو به ic تغذیه می دم.jigar جون فقط موقع زنگ خوردن خاموش میشد(خدا رحمتش کنه) توی ارسال و دریافت مشکلی نداشت.
اما بشنوید بلایی که به سرم اومد:(اومدم ابروشو درست کنم زدم چشمشو کور کردم)‍
من اومدم ic ملودی و رگلاتور این ic رو بردارم جهت ic یادم رفت(فقط رگلاتور) نگاه کنم حالا نمی دونم جهتش چیه!
اگه دوستان برد k300 دارن راهنمایی کنند.چون آهنگ گوشی خاموش شده!
منظورم ic کوچیک سمت چپ ic ملودی سمت راست بازر و زیر خازن است.
در ضمن باتری عوض شده ولی بازم همونطوره.

nhz
Tuesday 1 January 2008, 23:45
فکر کنم نمی تونم منظورم رو خوب برسونم چون راهنمایی از طرف دوستان!!!!!
فقط بفرمایید رگلاتور 9 پایه ic ملودی جهت داره یا نه؟
اگر دوستان به نقشه دسترسی دارن شماره قطعه در نقشه n2310 است.دقیقا سمت چپ ic ملودی.
این رو هم بگم توی نقشه جهت مشخص نیست!