PDA

مشاهده نسخه کامل : يك گوشي موبايل چگونه راه اندازي ميشود؟

shirin
Friday 28 December 2007, 22:45
از اساتيد محترم خواهش مي كنم در مورد راه افتادن يا Boot شدن يك گوشي توضيح بدهند.:)
اينكه مثلا در سري مختلف گوشي هاي نوكيا چه اتفاقاتي ميافتد و چه قطعاتي باعث روشن شدن يك گوشي مي شوند؟
ممنون از لطف هميشگي شما ...

alakdolak
Saturday 29 December 2007, 01:12
نحوه روشن شدن گوشی در نوكیا:

آی سی تغذیه ولتاژی در حدود 3.7 ولت از باطری دریافت كرده وبه وسیله پایه ای از این آی سی بنام pin powronx از

این آی سی و بوسیله خطی به همین نام به كلید پاور ارسال میگردد.

آی سی تغذیه می تواند uem-retu-avilma باشد.

كلید پاور كه دگمه فشاری می باشد به همین خط متصل می باشد ودر زمان فشار دادن توسط ما از حالت یك دیجیتال

به صفر تبدیل میشود.(چون به گراند متصل میباشد)

یك نكته را در نظر داشته باشید كه بسیار متداول است و اینكه اگر این خط از بین برود دیگر نمیتوانیم گوشی را روشن كنیم وبیشتر یك مقاومت نزدیك كلید پاور هست و دوستان با متالیزه اون را میكنند و دیگه گوشی روشن نمیشه!!!!!

ادامه:
حالا اگه پایه پین pwronx در آی سی تغذیه برای مدت 62 میلی ثانیه در وضعیت صفر دیجیتال قرار بگیره گوشی فرمان

روشن شدن را دریافت كرده است.

به نقشه مراجعه كرده و مطالب بالا را بررسی كنید

اگه مفید بود ادامه میدم...........

shirin
Saturday 29 December 2007, 12:39
آفرين ! خيلي ممنون ! لطف كرديد!
خواهش مي كنم ادامه دهيد...
اگر روي نقشه يك گوشي اين مقاومت و مسير روشن شدن و عبور جريان را نشان دهيد كمك بزرگي كرده ايد
راستي چرا بايد كليد پاور را نگهداريم تا گوشي boot شود ؟ چرا از يك كليد معمولي استفاده نشده است؟
باز هم سپاسگذارم!

shirin
Saturday 29 December 2007, 12:57
جناب alakdolak - جناب مهنس قنات :
لطف كنيد منو اينجا راهنمايي بفرماييد : [Only registered and activated users can see links]

alakdolak
Saturday 29 December 2007, 14:01
من تا آخر عمر شاگرد مهندس قنات هستم هر چند ایشان را زیارت نكردم

ولی پاسخ شما را اینجا میدهم كه بنوعی حق شاگردیم را ادا كرده باشم

شبكه موبایل تا حالا از چهار فركانس استفاده كرده(بجز ماهواره ای)

آخری اون wcdma هست كه در ایران كاربردی نداره وخیلی سیستم خوبی داره ویكی از بهترین مزیتش امكان ارسال تصویر با صوت میباشد

شما در بررسی مدار به این قسمت كاری نداشته باشید چون این فركانس را نداریم و در گوشیهای جدید سونی هم به همین صورت هست

این سیستم در bb5 بیشتر كاربرد دارد ولی همه آنها این سیستم را ندارند حالا خطهایی كه در نقشه به رنگ معمولا"
سبز یا بنفش هستند این محدوده را شامل میشوند

در قسمت GSM=GOLOBAL SYSTEM MOBILE سه فركانس هستند كه بیشتر با آن سر كار داریم 900-1800-1900

هر كدام از اینها دارای ارسال ودریافت r=recive t=transfer میباشند ودر نقشه به رنگ خاصی نشان داده میشوند

شما در ایران فقط بدنبال خطوطی كه با 900 مگا هرتز كار میكنند بگردید

كه معمولا" به رنگ زرد برایRX یا همان دریافت وقرمز یا TX (ارسال)میباشد.

بعضی از گوشیها دارای دو قسمت مثلا" 900و 1800 هستند (2300-2600-1100)

همین.

ashkan154
Saturday 29 December 2007, 20:06
من تا آخر عمر شاگرد مهندس قنات هستم هر چند ایشان را زیارت نكردم

دوستان یه پیشنهاد
بهتر نیست دوستان عکس واقیشون رو توی پروفایلشون بزارن

shirin
Saturday 29 December 2007, 21:53
خيلي ممنون لطف كرديد...
لطف كنيد بقيه سوالات را هم جواب بديد