PDA

مشاهده نسخه کامل : کمک تشخیص ای سی

hasaninew
Thursday 1 September 2011, 18:54
سلام
من تازاوارد کار تعمیرات شدو اموزشگاه هم نرفنم پیش تعمیرکار بودم میخواستم ببینم بدون نقشه خونی چه جوری میتونم ای سی ها را تشخیص بدم مثلان اینکه ای سی کیپد n82رو چه جوری تشخیص بدم

vahid torabian
Thursday 1 September 2011, 20:40
سلام
من تازاوارد کار تعمیرات شدو اموزشگاه هم نرفنم پیش تعمیرکار بودم میخواستم ببینم بدون نقشه خونی چه جوری میتونم ای سی ها را تشخیص بدم مثلان اینکه ای سی کیپد n82رو چه جوری تشخیص بدم

سلام
بدون نقشه خونی تعمیرات موبایل بیهودست ،اینو گفتم که چون تازه وارد کار شدی بچسبی بهش که خوب یاد بگیری بعد تعمیرا تانجام بدی.
در مورد آیسی کیپد هم معمولا اطراف خود کانکتور کیپد هست و زمانی که با آیسی تصویر کنار هم قرار میگیرند با ید آیسی ها را بردارید با تست بوق متوجه شید.

R_Azizzadeh
Friday 2 September 2011, 09:37
سلام.بدون نقشه خونی تصور کنید تویه یه پل نیم متری میخواهید حرکت کنید و کورید؟!!!امکانش است؟اگر امکانش هست میتونید بدون نقشه خونی تعمیرات کنید.
فقط نقشه خونی یاد بگیرید.
موفق باشید.

fiury
Friday 2 September 2011, 10:09
با سلام خدمت اساتید محترم

من خودمم تازه کارم ولی فکر کنم بتونم به این دوستمون کمک بکنم ببین دوست عزیز تو نقشه های موبایل(شماتیک) روی سوکت ال سی دی(یا هر سوکت دیگه ای) یه شماره س(مثلا x2400 تو 6233) همون شماره رو که سرچ کنی(تو نقشه پی دی افش) خودش با مسیری که نشون داده نشون میده که سوکت ال سی دی به کدوم آی سی رفته(تو 6233 z2403 و z2404) این 2تا آی سی رو میگن آی سی های تصویر(آی سی کیپد یا هر آی سیه دیگه ای مشابه همینی که گفتم)

1400
Monday 5 September 2011, 09:26
با سلام خدمت اساتید محترم

من خودمم تازه کارم ولی فکر کنم بتونم به این دوستمون کمک بکنم ببین دوست عزیز تو نقشه های موبایل(شماتیک) روی سوکت ال سی دی(یا هر سوکت دیگه ای) یه شماره س(مثلا x2400 تو 6233) همون شماره رو که سرچ کنی(تو نقشه پی دی افش) خودش با مسیری که نشون داده نشون میده که سوکت ال سی دی به کدوم آی سی رفته(تو 6233 z2403 و z2404) این 2تا آی سی رو میگن آی سی های تصویر(آی سی کیپد یا هر آی سیه دیگه ای مشابه همینی که گفتم)
باسلام خدمت شما
من در نقشه 5320سوکت ال سی دی را سرچ کردم ولی نفهمیدم به کجا راه میدد مثلا مسیر اخرش بهcmt-mesiختم میشه این یعنی کجا

mohsen351
Monday 5 September 2011, 10:20
باسلام خدمت شما
من در نقشه 5320سوکت ال سی دی را سرچ کردم ولی نفهمیدم به کجا راه میدد مثلا مسیر اخرش بهcmt-mesiختم میشه این یعنی کجا
همین گزینه رو تو شماتیک جستجو کنید پیدا میکنید که به کجا میره cmt-mesi

R.Rezazadeh
Monday 5 September 2011, 10:20
باسلام خدمت شما
سلام
یعنی وارد cpu میشه .