PDA

مشاهده نسخه کامل : خریداران لوپ تعمییرات توجه کنند

NARESTAN
Thursday 27 December 2007, 13:33
با سلام

دوستان این تایپک جهت اطلاع دوستانی که قصد خرید لوپ دارند نوشته ام و تمامی گفته ها تجربه خودم است

برای خرید لوپ صا ایران مدل Z-1001 به بازار علا الدین تهران رفتم . همکاران سفارش کرده بودند که حتما صا ایران بخر که الان قیمتش 280 هزار تومان است و کار شرکت اپتیک اصفهان است و الان و بلان ...

در آنجا به هر مغازه ای که می رسیدم می گفتند که لوپ صا ایران را خدا بیامرزدش و این لوپها (مالزی یا چینی یا ... ) بهتر از آن است و قدرت زونش الان و می توانی به جای تلسکوپ به ماه هم نگاه کنی و ... اگر لوپ صا ایران هم گیرت بیاید کمتر از 320 تا 330 هزار تومان نیست , تا اینکه یک مغازه دار گفت که من دارم و مبلغ آن 330 هزار تومان است و دیگر کار شرکت اپتیک اصفهان نیست و این که من دارم کار اپتیک اردبیل است آخرش می توانم با هزار منت به تو 320 هزار تومان بدهم .
پیش خودم گفتم این لوپ مربوط به کارهای آزمایشگاهی پزشکی است و باید بروم و مرکز فروش کالاهای پزشکی را پیدا کنم . پس از پرس و جو سه راه جمهوری به سمت پائین را آدرس دادند

به آنجا رفتم وشروع به پرس و جو از تعداد زیادی از مغازه های فروش کالاهای پزشکی و آزمایشگاهی که در آن خیابان بود شدم و آن را به قیمت 260 هزار تومان زون دار و 180 هزار تومان بدون زون پیدا کردم وخریداری کردم ولی موارد زیر دستگیرم شد که ...

این لوپ مربوط به کشور چین است که با نام تجاری Zenos در دو مدل زون دار و بدون زون وارد می شود , و شرکتهای ایرانی با نامهای مختلف می آیند و مارک آن را پاک می کنند و نام خودشان ویک مدل سوری بر روی آن می گذارند و خیلی که بخواهند کار کنند مثل صا ایران در قسمت سمت چپ دو ولوم برای کم و زیاد کردن نور بالا و پائین زیر کار لنز می گذارند ( البته خود مدل چینی آن را در قسمت بالا سمت راست دارد ) و به قیمت 60 تا 70 هزار تومان گرانتر می فروشند ......... امیدوارم که این تایپک خیلی طولانی به دوستان کمک کند

با ارادت نارستان

mehdi-k
Friday 14 November 2008, 15:12
با این اوصاف حالا من اگه بخوام لوپ بخرم چی بگیرم؟؟؟

taha mobile
Friday 14 November 2008, 15:19
با این اوصاف حالا من اگه بخوام لوپ بخرم چی بگیرم؟؟؟

دوست من به تاریخ پست توجه نمایید حدودا 1 سال پیش

الان شما باید خودتون دوباره تحقیق کنید:)

mehdi-k
Tuesday 25 November 2008, 23:22
درسته ماله یك ساله پیشه ولی آیا به نظر شما تاپیك دوباره باز كردن وشلوغ كردن سایت درسته
در ضمن اگه تو تحقیق كمكم كنید ممنون میشم

mehdi-k
Friday 16 January 2009, 23:47
این پست من ماله خیلی وقته پیشه البته هنوز من لوپ نخریدم ولی حالا دیگه نیاز مبرم دارم و باید تا دو هفته دیگه بخرم
دوستان خواهشا راهنمایی كنند

javad6
Wednesday 24 June 2009, 15:53
با سلام خدمت دوستان گرامی
من خودم 2سال هست كه لوپ صایران مدل 1001 دارم و خیلی هم راضی هستم و پیشنهاد میدم كه فقط صایران بخرید چون لوپای جینی بعد از مدتی دو دید میشن و اگه خواستید از نمایندگی صایران توی پاساژ امجد بخرید ( فروشگاه مركزی )

R.Rezazadeh
Wednesday 24 June 2009, 17:53
لوپ های جدید صا ایران همون لوپهای چینی هستند که فقط مارک خودشو روش چسبونده.

mali1345
Thursday 13 August 2009, 08:40
بهترین لوپ موجود فعلا ak10 است كه من با آن كار می كنم زوم دار است و قدرت دید وسیعی دارد ساخت كشور چین است و قیمت آن 270 هزار تومان شده

teknesean
Sunday 20 September 2009, 19:47
با تشکر از پیام های اخلاقی دوستان عزیز

teknesean
Sunday 20 September 2009, 19:55
کسی از دوستان میدونه بازار موبایل ایران کجاست؟

miri
Monday 21 September 2009, 13:24
کسی از دوستان میدونه بازار موبایل ایران کجاست؟
این مطلب ربطی به این پست نداره و لی بازار موبایل ایران که هنوز راه نیفتاده پایین تر از علاءالدین سر جامی است .