مشاهده نسخه کامل : سول از مدیر
M J R
Monday 8 August 2011, 13:33
با سلام وخسته نباشید خدمت مدیر عزیز
1سوال داشتم چرا منو ای که جدیدترین مباحث داخلش هست تا اخر نمیره یعنی هر 9تا موضوعی که میره دوباره میاد از اول
بایک سیستم دیگه امتحان کردم خوب بود ولی با سیستم خودم این جووریه در ضمن از مرور گر فایر فاکس استفاده میکنم
R.Rezazadeh
Monday 8 August 2011, 13:39
سلام
احتمالا به سرعت اینترنت بستگی داشته باشد.
می توانید از منوی ارسالهای جدید استفاده نمائید.
mehdi_jazayeri
Monday 8 August 2011, 13:45
در ادامه فرمایشات جناب رضازادعزیز باید عرض کنم.
من هم این مشکل رو با موزیلا دارم اما با اکسپلوره همچین ایرادی ندارم.با اکسپلوره چک کنید.البته فرمایشات معاون محترم فراموش نشه.
fatia
Tuesday 15 November 2011, 17:26
سلام من یه گوشیه 5800می خوام بخرم ولی نمی دونم در محدوده ی قیمتش گوشی های بهتر از اونم هست .
fatia
Tuesday 15 November 2011, 17:28
را هنماییم کنید لطفا.
RAJABIAN
Tuesday 15 November 2011, 17:35
را هنماییم کنید لطفا.
سلام
خسته نباشید چرا سوالتو اینجا مطرح کردید دوست عزیز اینجا ب جواب نمیرسید یه پست جداگانه بگذارید
1420
Tuesday 15 November 2011, 17:55
سلام عيدتون مبارك مشكل دارم چطور مي تونم مشكلم رو داخل سايت بزارم
IRAN DATA
Wednesday 16 November 2011, 09:09
سلام من یه گوشیه 5800می خوام بخرم ولی نمی دونم در محدوده ی قیمتش گوشی های بهتر از اونم هست .
برای مشکل خود به بخش مربوطه بروید و یک موضوع جدید ایجاد کنید
بطور مثال برای گوشی 5800 خود به بخش زیر مراجعه کنید
([Only registered and activated users can see links]) معرفی گوشی های موبایل ([Only registered and activated users can see links])
IRAN DATA
Wednesday 16 November 2011, 09:12
سلام عيدتون مبارك مشكل دارم چطور مي تونم مشكلم رو داخل سايت بزارم
قبل از هر ارسال جستجو کنید ( آموزش جستجو سریع در سایت ([Only registered and activated users can see links]))
بسته به نوع سوال خود ، انجمن مناسب را انتخاب کنید
بطور مثال : اگر یک گوشی نوکیا با هر مدلی داشتید و مشکل سخت افزاری دارد ، به بخش تعمیرات سخت افزاری نوکیا ([Only registered and activated users can see links]) بروید و یک موضوع جدید ایجاد کنید
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.