مشاهده نسخه کامل : 3220
tanha
Wednesday 11 October 2006, 14:27
سلام
من يك 3220 دارم كه يك هفته توي مريوان كار كرده بعد از اينكه از مريوان خارج شده آنتن اون قطع شده . من پي ام اش رو عوض كردم اما جواب نداد
به نظر شما مشكل از كجاست.
يعني گوشي ريجستر نشده اس يا اينكه مشكل سخت افزاري داره:que:
MOBILMOHAMMAD555
Wednesday 25 October 2006, 21:18
عید شما مبارک
با باکس یک wr pm3220 را روی گوشی بریزید.:icon_cool
کیمیا
Wednesday 25 October 2006, 22:01
سلام
من يك 3220 دارم كه يك هفته توي مريوان كار كرده بعد از اينكه از مريوان خارج شده آنتن اون قطع شده . من پي ام اش رو عوض كردم اما جواب نداد
به نظر شما مشكل از كجاست.
يعني گوشي ريجستر نشده اس يا اينكه مشكل سخت افزاري داره:que:
احتمال داره وقتی اونجا بوده به صورت Manual جستجوی شبکه شده و همونطوری باقی مونده، توی تنظیماتش بزار روی Automatic ببین تغییری میکنه.
shahram
Thursday 26 October 2006, 11:15
دوست عزیز با گوشی کاری نداشه باش سریل گوشی شما در تمامی btsهای ایران تعرییف نشده شما مبایست به مخابرات تشریف ببرس وسریان گوشیت رو بدی تا دوباره وارد شبکه بکنند تا در تمام ایران برات کارکنه
mardanimohsen
Thursday 26 October 2006, 21:03
به نظر من نظر دوستمون که گفته انتخاب شبکه دستی شده درسته چون در شهرهای مرزی حتما باید دستی باشه وگرنه از شبکه کشور همسایه وصل میشه و حالت رومینگ حساب میشه و به همین علت گوشی در مناطق دیگر داخل کشور آنتن نمیدهد مگر اینکه به حالت اتوماتیک قرار بدهد.
azhiiin
Monday 30 October 2006, 15:10
سلام به همه محل زندگی من سنندج آره دوست عزیز مشکل گوشی شما فقط ریجستره تمام گوشی های که از راه قاچاق وارد ایران میشه فقط تا شهر سنندج کار میکنه و از اینجا به بعد مخابرات اجازه ارتباط نمیده گوشی تو بی خود دستکاری نکن
shahram
Monday 30 October 2006, 15:24
ایول بس حدث من هم درست بود:evil:
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.