مشاهده نسخه کامل : محصول جدید وحید شهابی
bandad-hamid
Monday 17 December 2007, 21:40
بله این هم باكس هم وطن خودمون اقای وحید شهابی
[Only registered and activated users can see links]
این باكس یكی از قدرتمند ترین باكسها در زمینه گوشی های چینی هستش كه امكانات زیادی داره
امكانات این باكیس
bandad-hamid
Monday 17 December 2007, 21:40
سلام
قابلیت خواندن و نوشتنFull Flash MCU + FFS/NAND + EEPROM
قابلیت خواندن و نوشتنFirmware Part only MCU
قابلیت خواندن ونوشتن EEPROM NVM
محاسبه كردن اتوماتیك بخش امنیتی گوشیهای(RPL) سری MTK بعد از فلش كردن گوشی.
عوض كردن زبان گوشی
پیدا كردن اتوماتیكFirmware/EEPROM/FAT در cpuهایMTK
قابلیت Format FFS كردن گوشی های كه cpuانها mtk است
تعمیر بخشEEPROM / FAT
انلاك كردن قفل انها
درست كردن و تعویض شماره سریال گوشی ها
درست كردن Flash IMEI برای cpuهای MTK -این كار برای اولین بار در دنیا صورت گرفته شده است
امكان خواندن اطلاعات گوشی(info)
خواندن و نوشتن ایپیرام گوشیهای سری Spreadtrum كه به گوشی های فوتبالی معروف هستن
استفاده ازusb برای گوشی های فوتبالی(SPD)
انجام عملیات با اخرین سرعت
پیدا كردن TX-RX-GND در حالت روشن-این كار نیز برای اولین بار در جهان توسط وحید شهابی نابغه سامسونگ صورت گرفته
bandad-hamid
Monday 17 December 2007, 21:41
سلام
قیمت هم فكر كنم در حدود400 تومان باشه
mgg_back
Monday 17 December 2007, 23:07
باید دید با كدوم باكس ها لجه ...
ولی بازم ایول داره.
alakdolak
Monday 17 December 2007, 23:11
جای تبریك داره
bandad-hamid
Tuesday 18 December 2007, 00:05
سلام
واقعا باید به وحید افتخار كرد
Hossein
Tuesday 18 December 2007, 09:17
مایه سربلند ی هر ایرانیه
hossein5511
Tuesday 18 December 2007, 09:47
چشم مايي وحيد شهابي[Only registered and activated users can see links]
ehsan-mobail
Tuesday 18 December 2007, 10:21
با سلام
میشه یه كم بیشتر درباره وحید شهابی توضیح بدین؟
بیو گرافی
bandad-hamid
Tuesday 18 December 2007, 17:22
سلام
وحید شهابی كه حدود 5 ماهی میشه كه به سن 23 سال رسیده است.اهل شهر قم هست .از محصولات این مغز متفكر میتوان به دانگل UST كه تا ورزن 8 ارائه شد و یكی از بهترین ابزارها در زمان خود برای گوشی های سامسونگ بود .بعد از ان میتوان به باكس UST PRO2 كه یك باكس بسیار قدرتمند وبی نظیر در زمینه گوشی های سامسونگ میباشد اشاره كرد.بعد از این میتوان به باكس ULT كه برای LG ساخته شده است نام بردو اكنون نیز این فرد كم نظیر با این محصول خود MC-TOOL باز هم به تمام دنیا نشان داد كه باز هم در زمینه GSM حرفهای زیادی برای گفتن دارد.
البته دیگر به راحتی نمیتوان خدای سامسونگ ها و شاید به زودی خدای گوشی های چینی را با یك تماس یا 1000 تماس پیدا كرد.اگر بخواهید در سایت زیر براش پیام بزارید شاید تا یك سال اینده جواب بگیرید!!!!!!
گ
benyamin
Tuesday 18 December 2007, 17:43
واقعا به این جوون رعنای ایرونی باید دست مریزاد گفت
saeid1360
Tuesday 18 December 2007, 20:56
واقعا به این جوون رعنای ایرونی باید دست مریزاد گفت
من خودم هفته قبل سعادت داشتم از نزديك با ايشون ملاقات داشته باشم و از ديدن اون تعجب كردم چون من فكر ميكردم كه بايد سن اون بيشتر از اين خرفا باشه و تازه اين رو هم شنيدم كه تو سن 16 سالگي ust نوشته جاي تحسين داره من كه نميدونم كه ئيگه چي بايد بگم به اين مغز متفكر
فقط يك كلام هميشه سالم و تند درست باشه و همه ما شاهد موفقيت اون در عرصه جهاني باشيم
kimiyagostar
Thursday 6 March 2008, 04:17
vahid ye marde bozorge va ostade chand saleye man
moz
Thursday 6 March 2008, 08:26
من خودم هفته قبل سعادت داشتم از نزديك با ايشون ملاقات داشته باشم و از ديدن اون تعجب كردم چون من فكر ميكردم كه بايد سن اون بيشتر از اين خرفا باشه و تازه اين رو هم شنيدم كه تو سن 16 سالگي ust نوشته جاي تحسين داره من كه نميدونم كه ئيگه چي بايد بگم به اين مغز متفكر
فقط يك كلام هميشه سالم و تند درست باشه و همه ما شاهد موفقيت اون در عرصه جهاني باشيم
ببین تو خودتم میدونی 16سال پیش گوشی سامسونگ تولید نشده بود چه برسه این بچه مایدار الدنگ سوسول بخاد برنامه بنویسه
زر نزن وحید شهابی فقط یه بچه مایه داره كه با پولای باباش حال میكنه چند بارم گند بالا اورد كه ماسمالی كردن رفت
هر چند سالم میره پول زبون بسه ی این مملكتو میده از این كس شرا میاره میزنه كه اره من ساختم
اینو به خودشم گفتم
ehsan-mobail
Thursday 6 March 2008, 09:20
بهتره به افراده ارزشمنده مملكتمون احترام بزاریم .
چند روز پیش دیدم یه نفر تو یه تاپیك برا بیل گیتس با چند نفر در گیری داشت برای یه فرد خارجی و سرمایه دار از جون و دل مایه میزاشت حالا شما درباره یه نابغه كشورمون اینگونه میگین؟
mgg_back
Thursday 6 March 2008, 09:43
ببین تو خودتم میدونی 16سال پیش گوشی سامسونگ تولید نشده بود چه برسه این بچه مایدار الدنگ سوسول بخاد برنامه بنویسه
زر نزن وحید شهابی فقط یه بچه مایه داره كه با پولای باباش حال میكنه چند بارم گند بالا اورد كه ماسمالی كردن رفت
هر چند سالم میره پول زبون بسه ی این مملكتو میده از این كس شرا میاره میزنه كه اره من ساختم
اینو به خودشم گفتم
__________________________________________________ ___________
16 سال پیش که آقا وحید شهابی که سنی نداشته داداش گلم.
سعید جان فرمودند در سن 16 سالگی.
به نظر من بهتره به جای این نظر دادن های بی خودی به در رابطه با افراد یکم دقت خودمون رو بالا ببریم. در ضمن مسائل شخصی یه نفر به خودش ربط داره. به هر حال آقای شهابی در سطح بین المللی شناس هستند. اینشون اگه باکسی رو از خارج از کشور به ایران اورده باشن و به فروش رسونده باشن هیچ وقت در سطح بین المللی مطرح نمی شدند.
موفق باشید
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.