مشاهده نسخه کامل : n70
ATA-GSM
Wednesday 4 October 2006, 15:48
گوشی n70نو جریان کشی دارد و باطری را زود خالی میکند هیچ علامت ابخوردگی وضربه دار بر دیده نمی شود اگه کسی تجربه کرده لطفا راهنمایی کنید
panatel
Wednesday 4 October 2006, 22:28
در حالتی که کلید پاور را نزده اید با منبع چقدر جریان می کشد البته امیدوارم منظورتان از جریان کشی فقط تخلیه سریع باطری نباشد چون بعضی از دوستان برداشت درستی از جریان کشی ندارند .
NARESTAN
Tuesday 10 October 2006, 15:40
با سلام
دوست عزیز در خصوص تخلیه سریع باطری شما باید کلیه قطعاتی را که مستقیما از باطری تغذیه می شوند را بشناسید و چک کنید
تصور من این است که اشکال گوشی شما از سلف مربوط به مدار ورودی آی سی بلوتوس است که از باتری تغذیه می نماید چک کنید انشاءا... درست باشد بر روی نفشه نوکیا ولوم یک آن سلف را پیدا نمائید و سلف را از مدار خارج کنید بعد باطری را تست نمائید
panatel
Tuesday 10 October 2006, 23:30
با سلام
دوست عزیز در خصوص تخلیه سریع باطری شما باید کلیه قطعاتی را که مستقیما از باطری تغذیه می شوند را بشناسید و چک کنید
تصور من این است که اشکال گوشی شما از سلف مربوط به مدار ورودی آی سی بلوتوس است که از باتری تغذیه می نماید چک کنید انشاءا... درست باشد بر روی نفشه نوکیا ولوم یک آن سلف را پیدا نمائید و سلف را از مدار خارج کنید بعد باطری را تست نمائید
دوست گرامی در اینکه نوشته اید قطعاتی که مستقیما از باطری انشعاب دارند باید چک شوند حرفتان کاملا درست است ولی اینکه نوشته اید سلف .....کاملا اشتباه می باشد چون سلف در مسیرهای dc بصورت سری می باشد و در این مسیر که شما اشاره می کنید یا مسیر های تغذیه در ورودی سلف به عنوان فیلتر جریان استفاده می شود و به صورت سری که هیچ موقع خود سلف نمی تواند با عث این مشکلی که اشاره شد شود و در ضمن قطعاتی که به باطری مستقیم ارتباط دارند در صورتی که گوشی بدون پاور کردن جریان بکشند می بایست چک شوند.
NARESTAN
Wednesday 11 October 2006, 02:17
با سلام
از راهنمائی شما ممنونم
ولی منظور من در مورد خود سلف نبود .بلکه مداری که سلف در آن قرار دارد را گفته ام که با برداشتن یک پایه سلف می توان آن را تست کرد
shahram
Thursday 26 October 2006, 11:47
دوست عزیز اگه اب نخورده ایرا متواند از خود باطری وهم از شرژرتو هم تعویض کن ببین چی میشه
kajmobile
Tuesday 31 October 2006, 01:25
:icon_excl agar moshkel az batri nabod
ehtemal dare goshi shoma viros dashte bashe
bad nist goshi ra ye felash bezani va ram ra ham ba pc format *********
natije ra ersal *********
ba arezoie salamt va sadat
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.