PDA

مشاهده نسخه کامل : انتخاب سر هویه

viliam
Thursday 23 June 2011, 10:57
با سلام کدوم سر هویه برای تعمیرات گوشی بهتره سر کج یا سر صاف یا باید هر دوشو داشته باشی بعد جنس خوبشو لطف کنید معرفی کنید تا من از بازار بگیرم با تشکر.

Nader-g
Thursday 23 June 2011, 11:44
سلام
چند وقتي است كه با سركج كار ميكنم و خيلي راضي ترم

m.a 2001
Thursday 23 June 2011, 12:19
سلام بستگی داره چه کاریو میخوای انجام بدی معمولا سر صاف بهتره البته دو نوع یکی نوک تیز برای قطعات ریز و برای کارهای ظریف و نوک کمی درشت برای نصب السیدی وغیره.......

miri
Thursday 23 June 2011, 15:41
با اينكه هويه هاي سركج بهتره ولي هويه نوك كج براي من عمر زياد نداشت مجبور شدم از هويه هاي صاف استفاده كنم

mehdi_jazayeri
Thursday 23 June 2011, 22:12
من از هویه سرصاف استفاده میکنم و خیلی هم راضی هستم.
البته شاید من عادت کرده باشم با هویه صاف کارکنم اما 1بار هم نتونستن از هویه سرکج استفاده کنم.:electricf:

mohsen351
Friday 24 June 2011, 11:30
من از هردوتا استفاده ميكنم ولي با سر كج ديدت روي برد بهتره و تسلط بيشتري داري

شما بايد تمرين كني تا دستت روون بشه ...ببين با كدوم راحتتري

saber.63
Friday 24 June 2011, 15:25
با سلام
منم از هر 2 مدل استفاده میکنم.به تازگی هم از سر کج بیشتر استفاده میکنم.همان طور که اقا محسن گفتن تسلط روی برد بیشره مخصوصا جاهایی که مجبور به سیم کشی هستید.نوک هویه سر کجه منم عمر کوتاه تری داشت.به نظرم نوک هویه هایی که به رنگ مشکی هستند و پایه های کوتاه تری دارند بهتر کار میکنند نسبت به طلائی و نقره ای ها

akbar00
Friday 24 June 2011, 15:28
دوست عزیز من هم فکر می کنم نوک سر صاف بهتر باشه البته من خودم نوک هویه ام رو عوض کردم ولی جنسش خوب نبود و سرش زود اکسید شد در خریدن نوک هویه دقت کن که حتما جنس خوبشو بخری که اکسید نشه موفق باشی

Mehdi-omidiyan
Friday 24 June 2011, 15:31
سلام باید ببینی با کدوم بهتر میتونی کار کنی من از هویه سر صاف استفاده میکردم که دیدم راحت نیستم خودم کجش کردم:electricf:

tanha66
Friday 24 June 2011, 15:32
من هم از هویه سر کج استفاده میکنم-اگه هم هویه سر کج گیرم نیاد یه سر صاف میگریم و وقتی گرم شد با انبر سرش رو کج میکنم در واقعه اصلا از سر صاف استفاده نکردم و تا جایی که یادم میاد همون هیتر اولی که سه چهار سال پیش خریدم سرش رو کج کردم-مزایا:دید کافی - راحتی دست- تسلط بیشتر-راحتی در هنگام تمیز کرد پایه های ای سی روی برد-راحتی در هنگام سیم کشی-به جرات میتونم بگم اگه کسی از هویه ی کج استفاده کنه اون وقت تعمیراتش خیلی راحت تر و سریع تر میشه
یه ترفتد برای اینکه سر هویتون زود خراب نرشه-من این رو خودم روی یکی از سر های هویم امتحان کردم و سر هویم بعد یک سال و نیم که دیکه از تیزی در اومد گذاشتم کنار-یکی دیگه هم تازه این کار رو روش انجام دادم نمیدونم تا که خوب کار کنه(این ترفتد از تجربیات خودم هست و برای اولین بار در پاناتل دارم مینویسم)
هویه رو روشن میکنید و میزارید تا داغ بشه-بعد یه ظرف فلزی یا نسوز (مقاوم در برابر حرارت) لازم دارید-سر هویه رو میزار تو ظرف و سیم لحیم از نوع روغن دار(معمولا در هویه کاری های صنعتی استفاده میشه(اگه ندارید لحیم را با روفن لحیم اسفاده کنید) ) به سر هویه نزدیک میکنید انقدر لحیم استفاده میکنید که سر هویه کاملا بره زیر لحیم و بعه همین طور هویه رو روشن بزارید تا 12 تا 24 ساعت بعد هویه رو خاموش کنید و بزارید لحیم ها سرد شود (سر هویه رو بیرون نکشید)وقتی که لحیم قشنک سرد شد تقریبا بعد نیم ساعت دوباره هویه رو روشن کنید و بزارید داغ بشه البته درجه هویه رو کم کنید که فقط لحیم های دور خودش رو گرم کنه و وقتی احساس کردید که سر هویه آزاد شده بیرون بیارید و تمیز کنید و درجه هویه رو کم کم ،کم کنید تا به تجریج به صفر برسه و خاموش بشه(یک ساعت کم کردن طول بکشه)
و بعد از سر هویه میتونید استفاده کنید.البته این کار رو من روی سه تا سر انجام دادم که یکی رو فروختم و نمیدونم چقدر کار کرده و یکی دیگه که گفتم یک سال و نیم طول کشید سومی هم الان یک ماهه که استفاده میکن و با هاش راضی هستم.

کورش کبیر
Friday 24 June 2011, 19:39
خیلی ممنون