PDA

مشاهده نسخه کامل : حل مشكل E250

mgg_back
Monday 10 December 2007, 23:23
با سلام به دوستان پاناتلی.
فکر کنم یکم دیر اقدام کردم واسه این تاپیک ولی خوب بازم زیاد دیر نشده.

مشکل : گوشی های E250 که فارسی هست یا میکنیم صدای پخش MP3 ، صفحه کلید و گوشی قطع میشه.

حالا راه حل : خیلی ساده هستش شما از سایت رسمی USTPRO 2 ورژن E250d - 28 رو دانلود میکنید.
سپس در همین سایت و در قسمت جستجو ( قسمت پایین سمت چپ ) EEPROM E250d رو سرچ کنید.
بعد از دانلود 2 تا فایل بالا اول MCU , EEPROM اریز میکنید و بعد کامل فلش میکنید با همون EEPROM.
گوشی شما بالا میاد بدون هیچ مشکلی.

توجه داشته باشید گوشی شما فارسی نخواهد شد. البته فعلا. باید منتظر فایل ok شده موند.
فعلا با این راه حل میشه گوشی رو ok کرد.

در ضمن ممکن هستش سریال شما نیز تغییری کند که در این صورت شما باید با USTPRO سریال رو به سریال خود گوشی تغییر بدین.

موفق باشید.

Hossein
Tuesday 11 December 2007, 09:19
با تشكر از ارسال ارزنده جناب آقای رحمانی

این مطلب را برای كاملتر شدن اضافه می كنم:

برای فارسی كردن این مدل می توانید از باكس ان اس پرو نیز استفاده كنید.فقط گاهی اوقات سریال گوشی بكلی صفر می شود كه با رایت سریال این مشكل حل می شود.با این باكس در این زمینه هیچ مشكلی نخواهید داشت.[Only registered and activated users can see links]

mgg_back
Tuesday 11 December 2007, 09:34
حسین جان باتشكر از این مطلب مهمی كه عرض كردین. امكانش هست فایل فارسی رو ارسال كنید.

شما تست كردین شخصا ؟

Hossein
Tuesday 11 December 2007, 10:20
من هفته ایی حداقل به 200 تا از این گوشی ها فارسی می زنم خیالت راحت هیچ مشکلی نیست.

فایل حجم بالایی دارد در لینک دیگری آپ می کنم.

ولی فکر کنم به باکس شما ربط داشته باشد.آقا سعید در مورد باکس یو اس تی پرو اطلاعات خیلی خوبی دارند ولی من از این باکس استفاده نکردم

mgg_back
Tuesday 11 December 2007, 11:22
نه حسین جان با آقا سعید هم صحبت كردم. كلی روی این گوشی كار كردم. نشده. حالا فایل NSPRO میزنم ببینم چی میشه .

اگه فایل رو آپلود کنی ممنونت میشم. Rapidshare خیلی عالیه. چون پریمیوم دارم

saeid1360
Tuesday 11 December 2007, 12:14
من هفته ایی حداقل به 200 تا از این گوشی ها فارسی می زنم خیالت راحت هیچ مشکلی نیست.

فایل حجم بالایی دارد در لینک دیگری آپ می کنم.

ولی فکر کنم به باکس شما ربط داشته باشد.آقا سعید در مورد باکس یو اس تی پرو اطلاعات خیلی خوبی دارند ولی من از این باکس استفاده نکردم

با سلام مشکل فوق مربوط به e250d می باشد نه معمولی

Hossein
Tuesday 11 December 2007, 12:51
سلام
من که تا حالا E250d ندیدم و باکس ان اس پرو این گوشی را در صورت وجود فعلا ساپورت نمی کند[Only registered and activated users can see links]

این عنوان سوال آقای رحمانی بود:
مشکل : گوشی های E250 که فارسی هست یا میکنیم صدای پخش MP3 ، صفحه کلید و گوشی قطع میشه

در تیتر سوال چیزی در مورد گوشی E250d نوشته نشده است.

موفق باشید.[Only registered and activated users can see links]

1349
Saturday 15 December 2007, 11:47
قا بل توجه دوستا ن من یک گوشی e250 d را فارسی کردم مشکل صفحه کلید mp3 پیدا کرد ولی با یک ریسیت مشکلش رفع شد ولی مشکل شبکه پیدا کرد سعی کردم شما ره سر

1349
Saturday 15 December 2007, 12:38
[QUOTE=1349;16951]قا بل توجه دوستا ن من یک گوشی e250 d را فارسی کردم مشکل صفحه کلید mp3 پیدا کرد ولی با یک ریسیت مشکلش رفع شد ولی مشکل شبکه پیدا کرد سعی کردم شما ره سریال دیگه بهش بدم ولی فایلد میده البته شماره سریال دار ه سیم کارت که روش میزارم no sirvicمیده لطفا دوستان کمک کنن در ضمن دوستان اگر وررن d رو دارند بزارند ]

ATA-GSM
Saturday 15 December 2007, 13:05
[QUOTE=1349;16951]قا بل توجه دوستا ن من یک گوشی e250 d را فارسی کردم مشکل صفحه کلید mp3 پیدا کرد ولی با یک ریسیت مشکلش رفع شد ولی مشکل شبکه پیدا کرد سعی کردم شما ره سریال دیگه بهش بدم ولی فایلد میده البته شماره سریال دار ه سیم کارت که روش میزارم no sirvicمیده لطفا دوستان کمک کنن در ضمن دوستان اگر وررن d رو دارند بزارند ]

باNSPRO 3.7.3 فلش بزن

IMAN.POLICE
Saturday 22 December 2007, 19:36
با سلام به دوستان پاناتلی.
فکر کنم یکم دیر اقدام کردم واسه این تاپیک ولی خوب بازم زیاد دیر نشده.

مشکل : گوشی های E250 که فارسی هست یا میکنیم صدای پخش MP3 ، صفحه کلید و گوشی قطع میشه.

حالا راه حل : خیلی ساده هستش شما از سایت رسمی USTPRO 2 ورژن E250d - 28 رو دانلود میکنید.
سپس در همین سایت و در قسمت جستجو ( قسمت پایین سمت چپ ) EEPROM E250d رو سرچ کنید.
بعد از دانلود 2 تا فایل بالا اول MCU , EEPROM اریز میکنید و بعد کامل فلش میکنید با همون EEPROM.
گوشی شما بالا میاد بدون هیچ مشکلی.

توجه داشته باشید گوشی شما فارسی نخواهد شد. البته فعلا. باید منتظر فایل ok شده موند.
فعلا با این راه حل میشه گوشی رو ok کرد.

در ضمن ممکن هستش سریال شما نیز تغییری کند که در این صورت شما باید با USTPRO سریال رو به سریال خود گوشی تغییر بدین.

موفق باشید.

با سلام خدمت دوست عزیز

من فایل E250d - 28 رو دانلود کردم از سایت USTPRO 2 و گوشی را از قسمت erase full felash eep+mcu کردم
وفایل های فلش ffs و eeprom را انتخاب کردم و فلش زدم ولی باز هم گوشی درست نشود

الان هنوز مشکل صدا دارد

لطف کنید بیشتر کمک کنید با تشکر

mgg_back
Sunday 23 December 2007, 09:26
با سلام خدمت دوست عزیز

من فایل E250d - 28 رو دانلود کردم از سایت USTPRO 2 و گوشی را از قسمت erase full felash eep+mcu کردم
وفایل های فلش ffs و eeprom را انتخاب کردم و فلش زدم ولی باز هم گوشی درست نشود

الان هنوز مشکل صدا دارد

لطف کنید بیشتر کمک کنید با تشکر
والا ایمان جان چی بگم ؟

همه ی كار ها رو انجام دادی. فقط الان یه مورد مشكوك داری اونم فایل eep هستش که ممکنه مال E250d نباشه.
من فایل رو که میزنم دم دست ندارم وگرنه حتمی واستون آپلود میکردم.
در ضمن من با همین روش چندین گوشی E250d رو زدم بدون مشکل. حالا از اونجایی که شما همه ی کار های گفته شده رو انجام دادین یک مشکل میمونه اونم اینکه فایلتون مشکل داشته باشه.

خوشحال میشم گزارش کارتون رو بذارین .

موفق باشید.

mgg_back
Sunday 23 December 2007, 09:31
سلام
من که تا حالا E250d ندیدم و باکس ان اس پرو این گوشی را در صورت وجود فعلا ساپورت نمی کند[Only registered and activated users can see links]

این عنوان سوال آقای رحمانی بود:
مشکل : گوشی های E250 که فارسی هست یا میکنیم صدای پخش MP3 ، صفحه کلید و گوشی قطع میشه

در تیتر سوال چیزی در مورد گوشی E250d نوشته نشده است.

موفق باشید.[Only registered and activated users can see links]
خوب من بیشتر به این خاطر اسم تاپیک رو e250d نذاشتم که مشکل بیشتر دوستان از همین جا آب میخورد که نمدوستن E250 شون d هستش.

hossein p
Sunday 23 December 2007, 16:43
دوست عزیز سایت ns pro هم eepromهم فایل رو گذاشته فایله e250dxfgj1 رو دانلود كن مشكلت حل میشه خودم هم این مشكل رو داشتم با گرفتن این فایل 3 تا گوشی را بدون مشكل فلش كردم جواب داد

skymobile
Sunday 23 December 2007, 21:31
با سلام خدمت همه ی اساتید محترم و دوستان عزیز فایل E250d توی ساپورت Nspro اومده (فارسی) میتونید دانلود کنید و حالشو ببرید و اگه با این فایل مشکلی داشتید توی همین پست بزارید تا اگه از دستم بر اومد راهنماییتون کنم البته بعضی وقتها اذیت میکنه که باید یه بار ایپرام رایت کنید بعد Tfs ورزنxfgj1 رو تنها رایت کنید و در اخر هم Bin رو با ورزنjpgj1 رایت کنید و گوشیتون 100% فارسی میشه و درست کار میکنه برای این کارها هم از ورزن 3.7.3 ان اس پرو استفاده کنید و تمام این فایل ها توی ساپورت ان اس هست با تشکر از همه ی دوستان همگی موفق باشید

skymobile
Sunday 23 December 2007, 23:47
[Only registered and activated users can see links] 7 این فایلی رو که براتون گذاشتم با ان اس پرو اول مدل گوشی رو انتخاب کنید (حتما e250D) بعد از FLASH MODE گزینه ی فول فلش رو انتخاب کرده و در NS PRO FILE این فایل رو ادرس بدین و دکمه ی رایت رو بزنین 1000000000000%%%%%%% مشکل E250D شما حل میشه با منوی فارسی تشکر لازم نیست با ارزوی موفقیت همه ی دوستان در تمامی مراحل زندگیتون موفق باشید

skymobile
Monday 24 December 2007, 00:13
دیگه زحمت دانلود فایل ها رو از ساپورت Ns Pro نکشید فایل فول فلش بالا همه ی مشکلتون رو حل میکنه و خودم هم ازش استفاده میکنم Ns Pro بهترین برای سامسونگ

kimiyagostar
Wednesday 16 January 2008, 01:28
salam moshkele e250d faghad ba foll felash kardan +ee2peram ba ver 27 hal mishe ba box ustpro2 va ba rekhtane ver 25 felash+ffs hal mishe ta hala bish az 500ta e250d farsi kardam.

samad_system
Sunday 24 February 2008, 00:15
اگه به نتیجه رسیدید دوستان فرقی نداره كه از تاریخ این تاپیك چند وقته كه گذشته روش حل مشكلتون را هم برای دیگران بفرستید تا اگر كسی دیگر همین مشكل را داشت سریعتر به جواب برسه با تشكر

fanta
Tuesday 26 February 2008, 19:57
اگر از قسمت نرم افزار در مشكلی كه داری نتیجه نگرفتی بردuifراعوض كن

corey
Tuesday 26 February 2008, 23:30
با عرض سلام.
امروز 14 تا e250 با این مشکلو حل کردم.
با ufs3 hwk فایل e250d رایت کردم.بعدش سریال چنج کردم بعدشم ep2rom e250d رایت کردم با nspro.
مشکل همشون رفع شد.
((توجه)): بهتره بعد از انجام این کارا یه ریست فکتوری هم بکنید.
موفق باشی.

ali
Monday 26 May 2008, 08:07
سلام من یک 6131 با ام تی فلش کردم ولی صدا نداره چیکار کنم؟

mgg_back
Monday 26 May 2008, 08:15
علی جان از اونجایی که شما ارسال اولتون هست میگم. شما باید در محل مربوطه یک موضوع جدید ایجاد کنید و در آن مشکلتون رو حل کنید.