PDA

مشاهده نسخه کامل : باكس nspro هر كاری كه باهاش انجام بدم كامپیوتر ریست میكنه

Blade
Friday 7 December 2007, 23:22
باكس nspro هر كاری كه باهاش انجام بدم كامپیوتر ریست میكنه لطفا كمك كنید

alakdolak
Friday 7 December 2007, 23:47
دوست عزیز شما باید ویندوز خود را مجددا" نصب کنید

اگر 2 ویندوز داشته باشی و روی یکی nspro نصب بشه بهتره

در غیر اینصورت اول اقدام به نصب اون بکن بعد باکس های دیگه بخصوص یونی

ممکنه بعضی ها بگن مشکل از مادر بودر هست که 100% اشتباهه
موفق باشید

saeid1360
Saturday 8 December 2007, 01:32
باكس nspro هر كاری كه باهاش انجام بدم كامپیوتر ریست میكنه لطفا كمك كنید

دوست من شما احتمالا روی یک سیستم هم setool را نصب کردی و هم nspro و در ان واحد از هردو میخواهی استفاده کنی و دیگه اینکه احتمال بدتر اینکه شما باکس setool رنگ نقره ای داری و با هم تداخل درایور داره

توضیح یک نکته مهم :
کسی زود قضاوت نکنه و یک وقت احتمالات نادرست را حدس نزنه

ولی تمام این توضیحات که باکس setool شما رنگش نقره ای هست پس تقلبی هست و... شامل نمیشه باکس شما اصلی هست و این به این دلیل که درایور های این دو باکس با هم تداخل داره همین البته باکسهای setool سفید درایورهایش با باکسهایی مثل nspro بهتر سازگاری داره

کیمیا
Saturday 8 December 2007, 10:56
با احترام به بقیه نظرات دوستان ، باید خدمتتون عارض بشم که نه مشکل از باکسه نه ویندوز. این مشکل زمانی بروز میکنه که دو باکس و یا دانگل و یا هر وسیله ای که از طریق پورت یو اس پی به کامپیوتر وصل میشه یک پورت رو برای خودشون اختیار میکنند. مثلا Se Tools برای خودش Com Port 5 رو اختیار میکنه و Ns Pro هم Com Port 5 رو اختیار میکنه. شما باید در تنظیمات سیستم کامپیوتر Com Port های مجزا برای هر کدومشون در نظر بگیری.
درست انجام بدی قضیه حله.

EBLIS
Sunday 9 December 2007, 01:36
با احترام به بقیه نظرات دوستان ، باید خدمتتون عارض بشم که نه مشکل از باکسه نه ویندوز. این مشکل زمانی بروز میکنه که دو باکس و یا دانگل و یا هر وسیله ای که از طریق پورت یو اس پی به کامپیوتر وصل میشه یک پورت رو برای خودشون اختیار میکنند. مثلا Se Tools برای خودش Com Port 5 رو اختیار میکنه و Ns Pro هم Com Port 5 رو اختیار میکنه. شما باید در تنظیمات سیستم کامپیوتر Com Port های مجزا برای هر کدومشون در نظر بگیری.
درست انجام بدی قضیه حله.
منم همین مشکل و داشتم ولی نتونستم این مشکل و حل کنم حتا باکس هام پورت هاشونم یکی نبود من روی جند تا سیستم امتحان کردم اما باز هم همین مشکل سر جاش بود تا اینکه nspro را رو یک سیستم مجزا نصب کردم

Blade
Monday 10 December 2007, 00:24
باكس من رنگش سفیده ویندوز رو هم دوباره نصب كردم فقط باكس nspro رو نصب كردم بازم مسكل داره تا 2 روز پیش مشكل نداشت روی همین سیستم نصب بود مشكل نداشت

msn1
Wednesday 12 December 2007, 14:47
سلام شما اگه كا ژورت باكس را روی 3 یا 4 بزارین مشكلتون حل می شه

IMAN.POLICE
Wednesday 12 December 2007, 15:52
دوستان من بیشتر 10 تا باكس روی سیستیم خودم نصب كردم و استفاده می كنم
واز این مشكل ها سر usb زیاد برخورد میكنم وحدود 1 سال هم است كه ویندوز را عوض نكردم
هر وقت هم به این مشكل ها برخورد می كنم كل usb ها را جدا می كنم وسیستم رو به یك یا چند روز قبل Restore می كنم و تمام مشكل های pc من حل می شود .
موفق باشید

System Restore

Blade
Monday 17 December 2007, 18:09
( سلام شما اگه كا ژورت باكس را روی 3 یا 4 بزارین مشكلتون حل می شه ) اقا شرمنده این كا ژورت چیه ؟

Hossein
Monday 17 December 2007, 19:53
من با این روش روی سیستم خودم باكسها را نصب می کنم:
1- UFS
2-Universal box
3-MT- Box
4-Cruiser
5-SETool box
6-NSPro

هیچ مشکلی هم وجود ندارد.در ضمن دو تا کابل فایتر بهمراه کروزر نصب می کنم.

اگر دقت کنید درایورهای این سه باکس شباهت زیادی به هم دارند وهنگامی که این چند باکس روی کامپیوتر شما نصب باشند شما اقدام به تعویض یو اس بی وصل شده به باکس بکنید ویندوز ایکس پی دوباره باکس شما را بعنوان قطعه سخت افزاری جدید شناسایی می کند تا اینجامشکلی نیست ولی وقتی شما دوباره اقدام به شناسایی این سخت افزار جدید می کنید فایل های dll نصب شده در System32 ویندوز به علت شباهت نوع سخت افزار ،بعضی ها پاک شده و برخی با یک فایل دیگر هم اسم جایگزین می شوند (البته نه همیشه) و این باعث ایجاد اختلال درعملکرد ویندوز شده و منجر به ریستارت کامپیوتر می گردد.

دراین حالت باید باکس سیتول و ان اس پرو رابصورت کامل Uninstall کنید و مجدد پس از ریبوت سیستم آنها را نصب کنید.
با استفاده ازSystem Restore هم می توانید به حالت اولیه برگردید ولی باید توجه داشته در اجرای این برنامه ممکن است تصاویر موجود در سیستم شما از بین برود و بعضی از برنامه های شما هم خوب کار نکنند و سرعت سیستم شما کند شود و نیاز به تعویض ویندوز پیدا کنید

موفق باشید.[Only registered and activated users can see links]

00000000
Thursday 3 January 2008, 22:47
سلام من هم این مشكل را داشتم چون یونیورسال وصل بود با دراوردن كابل از سیستم مشكل حل شد كابل دیگر باكسها هم میتواند باشد

armancoroser
Friday 4 January 2008, 12:33
دوست من باید دو تا ویندوز بریزی تا مشكل حل شود

تیم كروزر 09122481989