مشاهده نسخه کامل : كمممممممممممممممك 5300 Phone restricted Code میخواد !!!!!
kovsarsystem
Friday 7 December 2007, 15:25
سلام كمك
من سریال گوشی رو با ار پی ال خودش برگردوندم ولی وقتی سیم تو گوشی میذارم میگه Phone restricted كد را وارد كنید !! لطفا كمك از كجا این كد رو بیارم ؟؟
در ضمن گوشی رو با یونیورسال كه آنلاك میكنم خاموش میشه !!!
mrtzznd
Friday 7 December 2007, 16:43
Defualt Option كن
kovsarsystem
Friday 7 December 2007, 17:11
Defualt Option كن
عزیزم كار این گوشی با این حرفها حل نمیشه
---------------------------------------
ببین مهندس جان ورژن گوشی 5.51 بود میخواستم فارسیش كنم ورژن 5.50 رو روش زدم !! گوشی بالا نیومد با فایل های ایرس Erace كردم ورژن 5.50 رو روش زدم گوشی اومد بالا ولی شماره سریالش 12345654321 شد . با جف CRT خود گوشی رو روش زدم سریالش درست شد !! اما وقتی سیمكارت میذارم داخلش كد میخواد . در ضمن 5 دقیقه یك بار گوشی خاموش میشه !!!
اگه ممكنه كمك كنید !!در ضمن وقتی با یونیورسال آنلاك میكنم ارور میده و گوشی رو خاموش میكنه و دیگه بالا نمیاد تا دوباره با جف عملیات بالا رو تكرار كنم !!!
EBLIS
Friday 7 December 2007, 20:59
دوباره فلش کامل بزن با Mt
mgg_back
Friday 7 December 2007, 21:08
من یدونه 6280 داشتم تقریبا با همین مشكل دادم با آنلاک کردن واسم درست شد.
خودم باکس رو نداشتم.
saeid1360
Saturday 8 December 2007, 01:20
عزیزم كار این گوشی با این حرفها حل نمیشه
---------------------------------------
ببین مهندس جان ورژن گوشی 5.51 بود میخواستم فارسیش كنم ورژن 5.50 رو روش زدم !! گوشی بالا نیومد با فایل های ایرس Erace كردم ورژن 5.50 رو روش زدم گوشی اومد بالا ولی شماره سریالش 12345654321 شد . با جف CRT خود گوشی رو روش زدم سریالش درست شد !! اما وقتی سیمكارت میذارم داخلش كد میخواد . در ضمن 5 دقیقه یك بار گوشی خاموش میشه !!!
اگه ممكنه كمك كنید !!در ضمن وقتی با یونیورسال آنلاك میكنم ارور میده و گوشی رو خاموش میكنه و دیگه بالا نمیاد تا دوباره با جف عملیات بالا رو تكرار كنم !!!
دوست من مشکل شما کاملا مشخصه شما از قسمت rpl بکاپ گرفتی ولی از قسمت 308 مربوط به pm بکاپ نگرفتی خوب حالا گوشی قفل شده و اریز و دوباره رایت تاثیری نداره تنها راه حل شما انلاک هست و باکس یونی و mt که من اطلاع دارم قدرت انلاک این گوشی را ندارند و گوشی شما برای انلاک احتیاج به یکی از باکسهای انلاکر bb5 احتیاج داره و باید با تست پوینت باز بشه باز هم اگه سوالی بود درخدمت هستم
delphilord
Tuesday 11 December 2007, 16:55
لطفا از گوشی با jaf یه info بگیرید پست كنید
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.