مشاهده نسخه کامل : نحوه ی جستجوی دیتا شیت آی سی ها
akbar00
Wednesday 25 May 2011, 21:30
سلام عرض می کنم خدمت استادان گرامی . می خواستم بدونم چطوری باید دنبال دیتا شیت آی سی ها بگردم تو گوگل که شماره فنی رو می زنم یه چیز های متفرقه میاد و اطلاعات خاصی نمیده مثل ساختار داخلیش یا جدول اطلاعاتی نمیده می خواستم ببینم از کجا باید دنبال دیتا شیت کامل آی سی بگردم ممنونم
vahid torabian
Wednesday 25 May 2011, 22:05
سلام عرض می کنم خدمت استادان گرامی . می خواستم بدونم چطوری باید دنبال دیتا شیت آی سی ها بگردم تو گوگل که شماره فنی رو می زنم یه چیز های متفرقه میاد و اطلاعات خاصی نمیده مثل ساختار داخلیش یا جدول اطلاعاتی نمیده می خواستم ببینم از کجا باید دنبال دیتا شیت کامل آی سی بگردم ممنونم
سلام
دیتا شیت چی هست؟
mehdi_jazayeri
Wednesday 25 May 2011, 22:13
سلام
دیتا شیت چی هست؟
دیتا شیت هر آی سی حاوی جزئی ترین اطلاعات اون آی سی ازقبیل نوع آی سی.تعداد پایه ها.شرکت سازنده.اندازه(طول.عرض.ارتفا ع)و... میباشد
Nader-g
Thursday 26 May 2011, 06:37
سلام : يه سري از ديتا شيت آي سي ها در مجموعه كتابهاي پاناتل هست .
از اين آدرس هم من خيلي استفاده ميكنم : [Only registered and activated users can see links]
R.Rezazadeh
Thursday 26 May 2011, 09:30
سلام
برای تمامی آی سی ها دیتا شیت ، براحتی در دسترس قرار نمی گیرد .
سریعترین روش جستجو ، نوشتن pdf + بعد از شماره فنی آی سی می باشد.
akbar00
Thursday 26 May 2011, 18:45
با تشکر از دوستان که پاسخ دادند آیا نرم افزار یا سایت یا مرجعی وجود نداره که دیتا شیت آی سی های موبایل رو داشته باشه؟؟؟
akbar00
Thursday 26 May 2011, 18:54
لطفا بفرمایید برای یافتن آی سی های مشابه به کار رفته در گوشی های مختلف باید چه کار کنم ممنونم
موبایل جادوگر
Thursday 26 May 2011, 19:01
با سلام . چرا من تو سایت گزینه ای واسه ارسال موضوع جدید ندارم
R.Rezazadeh
Thursday 26 May 2011, 19:18
با تشکر از دوستان که پاسخ دادند آیا نرم افزار یا سایت یا مرجعی وجود نداره که دیتا شیت آی سی های موبایل رو داشته باشه؟؟؟
نه متاسفانه چنین مرجعی وجود نداره ، فعلا تنها مرجع موجود ، کتابهای ( اطلاعات فنی قطعات پاناتل ) می باشد
R.Rezazadeh
Thursday 26 May 2011, 19:21
لطفا بفرمایید برای یافتن آی سی های مشابه به کار رفته در گوشی های مختلف باید چه کار کنم ممنونم
انشالله در عرض هفته آینده ، در این مورد تاپیک کاملی رو خواهم زد.
با سلام . چرا من تو سایت گزینه ای واسه ارسال موضوع جدید ندارم
باید وارد انجمن مربوطه بشید بعد مثلا اینجا:
[Only registered and activated users can see links]
akbar00
Thursday 26 May 2011, 23:45
با تشکر از شما اگه این کارو بکنید که بسیار عالی میشه ممنونم پس لطفا بفرمایید عنوان تاپیک رو چی می ذارین تا بتونم از گزینه ی جستجو استفاده کنم ممنونم
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.