مشاهده نسخه کامل : راهنمایی و كمك از مدیران
darvish
Saturday 9 April 2011, 16:12
سلام لطفا من راراهنمایی کنیدکامپیوتر من مدتی خراب بود الان 2و3روزدرست کردم ولی هرچه خواستم واردسایت پاناتل شوم نتونستم می نویسه شماعضو نیستیدیاکدکاربری شمادرست نیست.ولی من مطمئنم هر دو را درست وارد می کنم وقتی می خوام وارد ایمیلم شوم نیزخطای پسووردمیاره نام وکدمن درویش بیابان و172172لطفا کمکم کنید الان هم با ایمیل یکی از اشنایان ثبت نام کردم وضمنن چیز خصوصی ندارم هر چی لازم است همین جا قرا دهید
R.Rezazadeh
Saturday 9 April 2011, 18:23
سلام لطفا من راراهنمایی کنیدکامپیوتر من مدتی خراب بود الان 2و3روزدرست کردم ولی هرچه خواستم واردسایت پاناتل شوم نتونستم می نویسه شماعضو نیستیدیاکدکاربری شمادرست نیست.ولی من مطمئنم هر دو را درست وارد می کنم وقتی می خوام وارد ایمیلم شوم نیزخطای پسووردمیاره نام وکدمن درویش بیابان و172172لطفا کمکم کنید الان هم با ایمیل یکی از اشنایان ثبت نام کردم وضمنن چیز خصوصی ندارم هر چی لازم است همین جا قرا دهید
سلام
نام کاربریتونو از پروفایلتون کپی کنید و رمزتونو وارد کنید :
درويش بيابان
[Only registered and activated users can see links]
در غیر اینصورت اطلاع بدید تا یوزر و پسوردتون تعویض بشه.
masoudnokia
Saturday 9 April 2011, 18:32
سلام
این مشکل را در پیام خصوصی برای آقای رضازاده ارسال کنید.
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.