مشاهده نسخه کامل : تمیز کردن نوک هویه
hosein-sat
Tuesday 5 April 2011, 12:42
با سلام خدمت اساتید محترم می خواستم ببینم بهترین چیز واسه تمیز کردن نوک هویه چی هست چون من هر کاری میکنم نوک هویه سیاه میشه و سیم لحیم روی سرش نمیچسبه
سعيداذرسل خوي
Tuesday 5 April 2011, 13:09
سلام
من خودم يه خميري گرفتم كه خيلي به دردم ميخوره ماركش ya xon هستش..اسمش همrefreshere..........
Nader-g
Tuesday 5 April 2011, 13:10
سلام : اگه بمدت زياد هويه روشن و بدون استفاده باشه امكان سوختن نوكش زياده . هر از گاهي داخل روغن لحيم بزنيدش
sarzamin mobile
Tuesday 5 April 2011, 13:52
با سلام دوست عزيز
روغن هويه و اسپنج هويه واقعا عاليه
mehdi_jazayeri
Tuesday 5 April 2011, 14:29
سلام.
من از برس مخصوص طلا ساز ها استفاده میکنم.
یک برس سیمی طلایی رنگ هست ولی بسیار نرم هست نوک هویه رو بسیار تمیز میکنه
وفایی
Tuesday 5 April 2011, 20:50
اگر دمای هویه رو همیشه حدود 300 نگه دارید هیچوقت نمیسوزه و همیشه تمیز و اماده قلع خوری است.برای تمیز کردن هم میتونید از اسفنج خیس استفاده کنید.
فراتل
Wednesday 6 April 2011, 11:13
دوست من .من هم این مشکلو داشتم که با گرفتن روغن لحیم خوب واستفاده از اسکاج ریز برای تمیز کردن مشکلم حل شده
saeid34
Wednesday 6 April 2011, 11:17
با سلام به همه دیروز برام یه گوشی k750 اوردند که مشکل نرم افزاری داشت که cid49 بود داشت فلش می خورد که یه دفعه وسط فلش قطع شد و گوشی خاموش شد بعد هر کاری کردم دوباره فلش نخورد یه ریکاوری کردم بعدش دیدم cid36 شده بود دوباره با همون فایل قبلی فلش زدم هر دو فایل کامل رایت شدند ولی موقعه که فایل gdfs می خواد رایت بشه یه دفه قطع میشه واین اررور رانشون میده
GDFS startup failed,error is 04 [1D]
loader GDFS startup failed, that is fatal
:greenstars:
amin_sam72
Wednesday 6 April 2011, 11:33
با سلام به همه دیروز برام یه گوشی k750 اوردند که مشکل نرم افزاری داشت که cid49 بود داشت فلش می خورد که یه دفعه وسط فلش قطع شد و گوشی خاموش شد بعد هر کاری کردم دوباره فلش نخورد یه ریکاوری کردم بعدش دیدم cid36 شده بود دوباره با همون فایل قبلی فلش زدم هر دو فایل کامل رایت شدند ولی موقعه که فایل gdfs می خواد رایت بشه یه دفه قطع میشه واین اررور رانشون میده
GDFS startup failed,error is 04 [1D]
loader GDFS startup failed, that is fatal
:greenstars:
اولا شما برای سوال خود تاپیک جداگونه باز کنید و در جای مناسب
ثانیا از چه وزرژن باکس اسفاده میکنید
گوشی نیاز به gdfs @eromدارد
از کابل usb il هم استفاده نکن
sio2_164
Thursday 27 October 2011, 22:37
ضمن سلام به دوست عزيز بهترين كار براي تعميز كردن نوك هويه اسكاچ سيمي براي ظرف شستن خوب است
کاوش
Friday 28 October 2011, 03:11
بعد از اینکه ولوم حرارت هویه را کم کردی با تیغ خوب تمیز کن و سپس مجددا قلع اندود بکن
RAJABIAN
Friday 28 October 2011, 09:43
سلام سوهان های ظریف هم برای اینکار مناسبه ولی خیلی جزیی و کم
عاشق دل خسته
Tuesday 13 December 2011, 22:00
سلام خدمت دوستان
سر هویه من هم زودسیاه میشهقلع اندوه میکنم ودرجه هویه روهم گذاشتم رو320 بازم جواب نمیده.
sarzamin mobile
Tuesday 13 December 2011, 23:34
سلام خدمت دوستان
سر هویه من هم زودسیاه میشهقلع اندوه میکنم ودرجه هویه روهم گذاشتم رو320 بازم جواب نمیده.
با سلام دوست عزیز
از نوک هویه اصلی و مرغوب استفاده کنید
همیشه نوک هویه رو قلع اندود کن و از اسپنج نوک هویه استفاده کن. اینجور خیلی کار میده همیشه هم قلع رو جذب میکنه...
موفق باشید
عاشق دل خسته
Wednesday 14 December 2011, 12:41
تشکر از دوست عزیز
نوک هویه من مال خود هیتر هستش. ایا اونو عوض کنم
عاشق دل خسته
Wednesday 14 December 2011, 12:43
ببخش یادم رفت بگم هیتر منgordak 952d هستش.
ممنون از راهنمایتون.
یا علی
mahmoodkh
Thursday 15 December 2011, 00:38
دوست عزیز
من خودم برای تمیز کردن نوک هویه از سیم ظرفشویی استفاده می کنم چون استفاده از اسفنج با آب سبب انبساط و انقباض سریع نوک شده و نوک ظرف مدت کوتاهی خراب می شود. در ضمن اگر دمای هویه به بالاتر از 400 برسد نوک هویه سوخته و عملا به کار نمی آید
شاید
Thursday 15 December 2011, 13:29
منم از سیم ظرفشویی استفاده میکنم :47b20s0:وبعضی وقتها تو کار نوک هویه رو میزارم تو یه مقدار فلکسی:electricf:
mostafa-asl
Friday 16 March 2012, 08:23
سلام دوستان
معمولا سر هویه ها به علت درجه حرارت بالا و چسبیدن پلاستیک در حین کار به نوک هویه باعث کثیفی میشه من یه راه حل کلی می دم چون من هم دچار این مشکل شده بودم شما اول درجه حرارت هویه رو استاندارد کنید (مهم) سر هویه رو خوب با سیم ظرف شویی تمیز کنید ( در صورت تمیز نشدن با سوهان یا چاقو تمیز کنید) بعد موقع کار حد الامکان از روغن لحیم استفاده کنید (در حین کار مواظب باشید نوک هویه به بدنه پلاستیکی نخوره چون باعث میشه نوک هویه کثیف بشه) اگه مشکل شما حل نشد سر هویه رو عوض کنید (حتما سر هویه ای که می خرید جنس خوب باشه)
vahid torabian
Friday 16 March 2012, 15:54
سلام دوستان
معمولا سر هویه ها به علت درجه حرارت بالا و چسبیدن پلاستیک در حین کار به نوک هویه باعث کثیفی میشه من یه راه حل کلی می دم چون من هم دچار این مشکل شده بودم شما اول درجه حرارت هویه رو استاندارد کنید (مهم) سر هویه رو خوب با سیم ظرف شویی تمیز کنید ( در صورت تمیز نشدن با سوهان یا چاقو تمیز کنید) بعد موقع کار حد الامکان از روغن لحیم استفاده کنید (در حین کار مواظب باشید نوک هویه به بدنه پلاستیکی نخوره چون باعث میشه نوک هویه کثیف بشه) اگه مشکل شما حل نشد سر هویه رو عوض کنید (حتما سر هویه ای که می خرید جنس خوب باشه)
سلام
دوست عزیز با این کارایی که شما گفتید اول و آخر به همون نتیجه ی تعویض نوک هویه میرسه . . .!!!
استفاده روغن لحیم برای هویه درست نمیباشد(کلا هیچ نوع روغنی برای نوک هویه مناسب نیست)
برای تمیز کردنه نوک هویه فقط از اسفنج خیس مخصوص این کار باید استفاده کرد نه هیچ چیز دیگه ای،حتی اگر پلاستیک چسبیده باشه به هویه . . .
axon
Tuesday 20 March 2012, 21:21
دوستان عزیز نوک هویه ذارای یک پوشش نسوز میباشد که همین پوشش باعث میشود قلع به نوک آن بچسبد در صورت استفاده از سیم ظرفشویی ویا آب و رطوبت به هر شکلی فقط و فقط طول عمر نوک کمتر خواهد شد .
بهترین راه برای پاک کردن نوک هویه استفاده از یک پاچه نخی میباشد که هم نچسب است وهم در مقابل حرارت هویه که غیر مستقیم است مقاوم.
البته اگر پس از پایان هر بار لحیم کاری مقداری از قلع را روی هویه باقی بگذارید در دفعه بعد بسیار راحت با پارچه تمیز و صیقلی خواهد شد با این روش یک نوک را حتی تا یک سال میتوان مثل روز اول استفاده نمود...:cancan:
موفق باشید
0130
Thursday 22 March 2012, 17:44
همین الان نوک هویه باعث شده کارمو تعطیل کنم از تمام تجربیات دوستان استفاده کردم اما نوک هویه 12 تومن بنام اصلی گرفتم کلافم کرده مارکشم hakkoامان از دوستان که دست مارو تو پوست گردو میزارن دوستان چه مارکی رو پیشنهاد میدن استفاده کنم
jamal65
Thursday 22 March 2012, 23:31
همین الان نوک هویه باعث شده کارمو تعطیل کنم از تمام تجربیات دوستان استفاده کردم اما نوک هویه 12 تومن بنام اصلی گرفتم کلافم کرده مارکشم hakkoامان از دوستان که دست مارو تو پوست گردو میزارن دوستان چه مارکی رو پیشنهاد میدن استفاده کنم
سلام. منم همین مشکل رو دارم.همون مارک هاکو بهترینشونه من 3تومن میخرم. بیشتر از ده نوع مارک ته حالا خرید کردم این رنگ طلاییاش که دیگه آشغالن.
09361105558
Friday 23 March 2012, 01:49
با سلام خدمت دوستان گرامی میدونم که خیلی از دوستان از نوک هویه خود و قیمتهای بالایی که بابت اونها میپردازن به شدت نا راضی هستن از این رو خواستم روشی کاملا کم هزینه و پر کاربرد در این مورد خدمت دوستان ارائه بدم
شما برای یک نوک هویه مبلغ 3الی12 هزار تومان پول پرداخت میکنید پس یک بار این روش رو که ابداعی خودم هست امتحان بکنین اگر یک متر سیم میله ایی شماره 10 تهیه کنید میتونید تا 6 ماه شاید هم بیشتر استفاده کنید به این صورت که یک عدد هویه 30w تهیه کنید و از مفتول مسی که بهش اشاره کردم 10cmجدا کنید و با چکش 100 گرمی نوک آن را به صورتی که دلخواه خودتان می باشد در آورید و با سوهان به اندازه ایی که می خواهید نازک نمایید و با نوک هویه خود عوض کنید و برای اولین بار قلع اندود کنید و وقی خراب شد فقط کافی هست که یک بار روش سوهان بکشید تا مثل روز اول بشه. سعی میکنم چنتا عکس از وسایل مورد نیاز براتون بزارم.
این سیم میله ایی رو هم میتونید از مغازه های لوازم الکتریکی صنعتی پیدا کنید
با کرال تیم باشین راحت تعمیر کنین
[[Only registered and activated users can see links] .com]

vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.