PDA

مشاهده نسخه کامل : شابلون خوب از کجا تهیه کنم ؟ (نوکیا - سونی اریکسون - چینی)

yasmobile
Sunday 3 April 2011, 17:09
با سلام
تا حالا چند تا شابلون یونیورسال خریدم ولی : سوراخ های این شابلون مناسب نیست و کلاً هرچه شابلون موجود در بازه همینجوره و همین مشکل رو داره: دقیقاً مشکل من اینه که وقتی ای سی را درون شابلون می گذارم اول ای سی کامل در شابلون قرار نمی گیره و خلاصه وقتی با چسب کاغذی می چسبونم و قلع که می زنم البته با فلکس مخلوط می کنم موقعی که می خوام ای سی را در بیارم پایه ها دوباره کنده مشه
قبل از شابلون به شابلون حرارت می دم .
با همکاران که مشورت کردم گفتن شابلونات مشکل داره فیلم اموزشی شابلون رو هم چند تا دارم و نگاه کردم
ولی شابلون خوب ندارم و تو بازارم نیست
ولی شابلون ها ی همکارام واقعاً عالیه خیلی خوبه و سوراخ های بزرگ و خوبی داره

می خواستم بدونم شابلون خوب رو از کجا تهیه کنم : ست کامل شابلون برای برندهای : نوکیا - سونی اریکسون - گوشی های چینی
(آدرس + قیمت) من شیراز هستم . اگه فروشگاه انلاین هم سراغ دارید ممنون میشم
درباره ی قلع خوب هم صحبت کنید من هرچی قلع می خرم خشک شده است
ضمناً :
پایه های ای سی را چگونه تمیز کنیم پایه های روی خود ای سی منظورمه ؟ ایا با هیتر و کشیدن تیغ درسته این کار ؟ یا این هم با هیتر + هویه ؟
ممنون

hamidhzd
Sunday 3 April 2011, 17:38
شاید از نظر جنس ورق فرق کنه ولی از لحاظ سوراخ اگر به درستی انتخاب بشه امکان نداره مطمئنی درست انتخاب کردی ؟

yasmobile
Sunday 3 April 2011, 18:25
با سلام
ممنون دوست عزیز
اره مطمئن هستم : شابلون خود شما چه جوریه ؟ از کجا تهیه کردید ؟ آیا جدیداً شابلون خریدید ؟

as_dele_mani
Sunday 3 April 2011, 23:23
شابلونا همه رو چین میزنه فنلاند که نمیزنه!! همچون تقریبا یکی هستند .

yasmobile
Monday 4 April 2011, 08:54
با سلام
با این وجود من شابلون های جنس بهتر رو از کجا تهیه کنم ؟
دوست عزیز من نگفتم شابلون فنلاندی می خوام .

hamidhzd
Monday 4 April 2011, 19:39
ار علائدین میشه تهیه کرد باید بگردی ولی کم نیست ورق هایی هستند که اغلب دیدم شبیه کاغذ میمونه راحت خم میشه که اصلا خوب نیست یه سری هستن که ضخیم ترن اونها خوبند ولی بازم میگم اگه درست انتخاب بشه حتی اونها که جنس خوبی ندارند باز هم سوراخها روی هم میفته و مشکلی نداره

hamidhzd
Monday 4 April 2011, 19:44
برای تمیز کردن پایه باید از سیم قلع کش استفاده کرد که اونو روی پایه هایی که مونده میزاریم و هویه را روی ان قرار میدیم و شروه به حرکت میکنیم تا صاف بشه باید دقت کرد حرارت زیاد باعث میشه پایه سیاه بشه و ابدا از تیغ نباید استفاده بشه چون به برد صده میزنه