مشاهده نسخه کامل : چگونه پایه های روی برد آی سی را تمیز کنیم ؟
yasmobile
Saturday 2 April 2011, 12:10
با سلام
با توجه که بنده یک تعمیر کار تازه کارم سوال هایی که می پرسم واقعاً مشکل تمام تازه کارا است و ین مشکل حل نمی شود جز با تمرین و تلاش و توسط خودمان و استفاده از تجربه اساتید مجرب .
الان مشکل من اینه که وقتی ای سی رو بر می دارم (ای سی رو خوب بر می دارم چون خیلی تمرین کردم) همون ظور که می دونید قلع بروی این پایه های روی برد ای سی موجوده و اگه قلع اضافه روی پایه های ای سی موجود بروی برد
را تمیز نکنیم هرچه هم دقت کنیم موقع گذاشتن ای سی جدید این قلع های اضافه پخش می شوند و بین پایه های دیگر اتصال کوتاه می شوند
سوال اصلی :
پایه های ای سی روی برد را چگونه یک دست کنیم ؟ و فلع اضافی را چگونه جمع کنیم ؟
چرا بعضب مواقع حتی با این که از فلکس و روغن لحیم استفاده می کنیم باز هم پایه کنده می شود ؟
از چه هویه ایی استفاده کنیم ؟ 30 وات یا 60 وات ؟ چه مارکی ؟
خیلی ممنون میشم کمک کنید
mehdi_jazayeri
Saturday 2 April 2011, 13:05
با سلام
با توجه که بنده یک تعمیر کار تازه کارم سوال هایی که می پرسم واقعاً مشکل تمام تازه کارا است و ین مشکل حل نمی شود جز با تمرین و تلاش و توسط خودمان و استفاده از تجربه اساتید مجرب .
الان مشکل من اینه که وقتی ای سی رو بر می دارم (ای سی رو خوب بر می دارم چون خیلی تمرین کردم) همون ظور که می دونید قلع بروی این پایه های روی برد ای سی موجوده و اگه قلع اضافه روی پایه های ای سی موجود بروی برد
را تمیز نکنیم هرچه هم دقت کنیم موقع گذاشتن ای سی جدید این قلع های اضافه پخش می شوند و بین پایه های دیگر اتصال کوتاه می شوند
سوال اصلی :
چرا بعضب مواقع حتی با این که از فلکس و روغن لحیم استفاده می کنیم باز هم پایه کنده می شود ؟
از چه هویه ایی استفاده کنیم ؟ 30 وات یا 60 وات ؟ چه مارکی ؟
خیلی ممنون میشم کمک کنید
با سلام دوست عزیز همونطور هم که خودتون هم فرمودید با تمرین زیاد قلق ها میاد دست آدم.
شما وقتی آی سی رو درمیارید با هویه 40 وات و هوا بلوور و روغن فلکسی میتونید براحتی تمام پایه های روی برد رو صاف و یک دست کنید به این صورت که:
ابتدا روغن بزنید بعد بلوور رو روی برد بگیرد و بعد از چند ثانیه هویه رو هم اضافه کنید و خیلی آروم روی تمام پایه ها بکشید تا پایه ها صاف بشند برای بهتر صاف و یکدست شدن پایه های روی برد هم میتونید از سیم قلع کش اصتفاده کنید. اما توجه داشته باشید هنگام استفاده از سیم قلع کش روغن فلکسی رو حتما عوض کرده باشید یعنی اینکه بعد از اینکه پایه هارو با بلوور و هویه صاف کردید برد رو سرویس کنید و دوباره روغن بزنید و با هویه و سیم قلع کش روی پایه ها بکشید خیلی آروم اینکارو انجام بدید تا پایه ها قطع نشوند.
قطع شدن پایه ها چند علت میتونه داشته باشه.
1:گوشی آب خورده باشه و شما آی سی رو در میارید و هنگام صاف کردن پایه های آی سی بدلیل آب خوردگی و سولفاته شدن و ضعیف شدن پایه های روی برد هنگام صاف کردن پایه قطع میشه.
نکته معمولا پایه هایی که براحتی لز روی برد کنده میشن معمولا یا منفی هستند یا nc یعنی به جایی وصل نیستند و فقط نگه دارنده هستند.
2:گوشی ضربه خورده و پایه از قبل ضعیف شده بوده و هنگاهی که گرما بهش میرسه قطعی پایه رو در پی داره.
3:حرارت بیش از حد و غیر اصولی:
زمانیکه بیش از حد و غیر اصولی روی برد و آی سی حرارت گرفته شده باشه و برد به اصطلاح باد کنه و پایه روی برد هم به رحمت ایزدی به پیونده.
3:حرارت بیش از حد هویه و فشار:
زمانی که هویه شما بیشتر از حد معقول گرما تولید کنه و برای صاف کردن پایه های روی برد از فشار استفاده بشود.
بهترین هویه برای هویه کاری و صاف کردن پایه ها هویه خود لوور هست با دمای 380
yasmobile
Saturday 2 April 2011, 18:03
با سلام
خیلی خیلی ممنون با این روش که شما گفتید مشکلم حل شد
مشکل من : دمای زیاد هویه ، حرارت زیاد بلوور ، استفاده نکردن بلووور با هویه ، استفاده نکردن از روغن لحیم و فلکس البته موقعی هم که استفاده می کردم چون حرارت زیاد بود بازهم فایده نداشت
خیلی خیلی ممنونم
خدا خیرتون ده
ممنونم
mehdi_jazayeri
Saturday 2 April 2011, 18:42
خواهش میکنم فقط یه موضوع رو از قلم انداختم سعی کنید بیشتر از روغن فلکسی استفاده کنید تا روغن لحیم.من الان در حدود 2 یا 3 سالی میشه که از روغن لحیم برای هویه کاری استفاده نمیکنم.به نظر من روغن فلکسی بهتره.
موفق باشید
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.