مشاهده نسخه کامل : صدای ناهنجار از هیترquick706
kalhor2010
Wednesday 30 March 2011, 15:09
با سلام و تبریک سال نو به همه دوستان مخصوصا به مهندس عزیز
من یک هیتر quick706 دارم که حدودا 3 ماهه که دارم از اون استفاده میکنم کارش خیلی خوب هستش حتی با اون سوکت های پلاستیکی هم بر میدارم فقط یک مشکلی هست
خیلی صدا میده دوستان کسی نیست راهنمایی کنه اون چهار تا پایه نگهدارنده را هم در اوردم ولی مشکل پا برجاست کمممممممممممممممممممممممک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
kili
Wednesday 30 March 2011, 15:34
دوست عزیز هیتر یه پمپ داره.صدا از همونه.اگه خیلی صدا داره ببر تعمیر
miri
Wednesday 30 March 2011, 23:37
من یک هیتر quick706 دارم که حدودا 3 ماهه که دارم از اون استفاده میکنم کارش خیلی خوب هستش حتی با اون سوکت های پلاستیکی هم بر میدارم فقط یک مشکلی هست
خیلی صدا میده دوستان کسی نیست راهنمایی کنه اون چهار تا پایه نگهدارنده را هم در اوردم ولی مشکل پا برجاست کمممممممممممممممممممممممک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عليك سلام
آيا شما بعد از خريد هيتر، پيچي كه در زير هيتر قرار دارد را در آورديد؟
mehr2
Thursday 31 March 2011, 16:59
دقیقا فقط یه پیچ هست که تو کاتالوگ هم اشاره شده و باید اونو باز کنید نه چهار تا پیچ!
MNO
Thursday 31 March 2011, 17:09
دوست خوبم
زیر هیتر یه دونه پیچ هست
اونو بازش کن صداش قطع میشه با تشکر...............
kalhor2010
Wednesday 6 April 2011, 22:21
باسلام
دوستاند عزیز ه مه این کارها را کردم مشکل همچنان پا بر جاست هیتر من جدید هستش پمپ نداره به جای پمپ از فن استفاده شده است دوستان با تجربه کمک کنند واقعا صداش اذیتم میکنه کمممممممممممممممممممممممم مممممممممممممممممکککککککک ککککککککککککک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
moslem.R
Monday 25 April 2011, 01:21
با سلام
این هیتر هیتر فوق العاده ای در نوع خودشه.
صداش چه جورییه؟
دفترچه راهنماشو خوندی؟
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.