PDA

مشاهده نسخه کامل : اقافرشيد بخونند

farhad_776
Wednesday 21 November 2007, 23:08
با عرض سلام و خسته نباشي خدمت استاد عزيز اقافرشيد
اولا" كمال تشكر و قدر داني را از زحمات بي دريغ شما در اطلاع رساني صحيح و درستتان دارم
چون كه من پس از كلي پرس و جو و تحقيقات و رفتن به سايت هاي مختلف به اين نتيجه رسيدم
كه براي فلش گوشيهاي چيني و.... باكس اينفينيتي بهترينه
ثانيا" ميخواستم بگم اگه براتون زحمتي نيست در مورد چگونگي خريد باكس اينفينيتي و هماموزش ان
مرا راهنمايي كنيد
"""با ارزوي موفقيت هرچه بيشتر وسلامتي براي شما وخانواده محترمتان """"

ehsan-mobail
Thursday 22 November 2007, 12:22
سلام

كار با اینفنیتی سخته تا وقتی استاد بشی گوسش های چینی از مد میوفته

بازم خود دانی

Hossein
Thursday 22 November 2007, 13:04
آقا احسان فوقش 4 روز

ehsan-mobail
Thursday 22 November 2007, 20:51
سلام حسین جان

شما كار با اینفینیتی رو بلدین؟

ساختنو كابلو؟

Hossein
Thursday 22 November 2007, 21:06
نه اصلا کار نکردم
ولی باکس هر چقدر پیچیده باشه سه چهار روز وقت بذاری به آخرش میرسی

farhad_776
Thursday 22 November 2007, 22:00
سلام
بله من هم كاملا" با نظر حسين جان موافقم چون فكر ميكنم ارزش وقت گذاشتن داره چرا كه حداقل ميتونه
گوشيهاي چيني را بر اساس فايلهاي موجود فارسي كنه كه ديگر باكسها اين قابليت را ندارند
و براي ساختن كابل هم با كمك اساتيد محترم و نقشه هاي موجود ديگه فكر نمي كنم مشكلي پيش بياد

Farshid-jan
Friday 23 November 2007, 18:07
ثانيا" ميخواستم بگم اگه براتون زحمتي نيست در مورد چگونگي خريد باكس اينفينيتي و هماموزش ان
مرا راهنمايي كنيد
سلام.
دوست عزیز برای آموزش که در مورد تمامی مراحل فلش در سایت خودش فایلهای آموزشی گذاشته .البته به انگلیسی.بازم در مورد آموزش به جواب دوستمون که در زیر میدم توجه کن.

برای خرید هم از هر کی خریدین میتونین آموزش را هم بگیرین و اگر جایی سراغ نداشتین در خدمتم.

سلام

كار با اینفنیتی سخته تا وقتی استاد بشی گوسش های چینی از مد میوفته

بازم خود دانی
سلام.
و اما جواب مورد شما اینه که نظر من که با باکسهای موجود در بازار کار کردم این هست که اینفینیتی و Nspro از ساده ترین باکسها هستن.
و یا بقول همکار عزیزمون حسین آقا که جا داره ازشون تشکر ویژه برای زحماتشون بکنیم هر باکسی 3 یا 4 روز که باهاش کار کنید دیگه سادست خصوصآ اینفینیتی که دیگه از مواردی چون read pm , imei backup , write pm , Log or Credit , gdfs , rest , Do job ...و خیلی مراحل جانبیه باکسهای دیگه خبری نیست و با چند عملیات ساده فرمت و فلش و آنلاک قابل تعمیره.
و همینطور مخصوصآ اگر کمی زبان هم بلد باشید که دیگه از آبخوردن هم ساده تره.
تنها موردی که برای این باکس و کلیه باکسهای گوشیهای چینی هست مسئله کابله که اونهم بدلیل فراوونیه گوشیهای چینی هست.
در صورتیکه با 58 تا کابل همراه خوده باکس اینفینیتی شما براحتی با مدلهایی که روی کابل نوشته شده میتونی مثل باکسهای دیگه انتخابشون کنی.
چون برای گوشیهای اصلی مثل ال جی یا پاناسونیک دیگه از 4 یا 5 مدل پین اوت برای مثلآ گوشیه ال جی KG300 یا سونی اریکسون K800 وجود نداره و شما با یدونه کابل J100 که همراه باکس هست میتونی کل سونی اریکسونها رو روش کارکنی.
اما این تنوع بالای گوشیهای چینی باعث شده بدلیل کثرت این تنوع برای هر ورژنی از گوشیهای چینی یک نوع پین اوت برای اون در نظر بگیرن .
برای اینهم یه مثال بگم که گوشیه نوکیا N95 چینی چند نمونه پین اوت داره که ولی در بالا دیدیم که یک گوشیه الجی مثل مدلی که گفتم فقط با همون یک کابل همراهش فلش میشه.

حالا اینفینیتی برای این مورد چه پیشنهادی کرده؟؟
اینفینیتی در سایتش بوضوح گفته شما براحتی با نقشه هایی که ما از پین اوت گوشیها در هر آپدیت در اختیارتون میزاریم میتونید در حدود 2 الی 3 دقیقه کابل گوشی را بسازید.
توجه کردین که تنها 2 ال 3 دقیقه
در اینحال شرکت بزرگ آیفون ( i-phone ) اقدام به ساخت 80 عدد کابل برای گوشیهای چینی کرده که قابلیت شناسایی 95 درصد این گوشیها رو داره.
حداقل بیشتر مدلهایی که در ایران میاد را میشناسه و قیمت این 80 تا هم که قبلآ در معرفی باکس اینفینیتی گفتم.( 280.000 تومان ) و برای فروش هم الان موجود داریم.

آخر هم براتون باید بگم که دلیل انتخاب من که اینفینیتیه تنها و تنها حرفه ای بودن و بروز بودن و بنوعی همه کاره بودنه این باکس هست.
من اصلآ برای سود حاصل از فروش اون سفارش بکار با این باکس نمیکنم چراکه شما حتی یک تبلیغ از بنده در این سایت برای فروش هیچ باکسی نمیبینی در حالیکه نیمی از کارم همین هست.
امیدوارم پی به اصل مطلب برده باشید.

اینفینیتی از نظر توانایی بالای ساپورت گوشیها و برندهای مختلف حتی از ام تی و یونیورسال هم مقام بالاتری داره.

موفق باشید.

Farshid-jan
Friday 23 November 2007, 18:08
اوووووووه

چقدر نوشتم.
خودش شد یه مقاله بدرد نخور برای این باکس

farhad_776
Friday 23 November 2007, 22:08
:pسلام اقا فرشيد اگه ممكنه شماره تماستون را برام بذارين چون من فقط ميخواهم از خود شما اين باكس را بگيرم
با تشكر از شما .