PDA

مشاهده نسخه کامل : با قطعات پلاستیکی چه کنیم ؟

yasmobile
Thursday 24 March 2011, 11:21
با سلام
رزومه : تقریباً حدود 8 ماه است که در یک مغازه ی تعمیرات مشغول هستم من هم مثل همه ی دوستان به کلاس های فنی حرفه ایی رفتم و مدرک این کار رو گرفتم و مبا مباحث اولیه و تجهیزات این کار اشنا شدم
ولی متاسفانه یه مشکل بسیار بسیار بزرگ دارم اون هم قطعات پلاستیکیه
تا الان وقتی می خواستم سوکت روی برد را تعویض کنم یا کلاً هر قطعه ی پلاستیکی دیگری خودم این کار رو انجام نمی دادم و این کار رو به همکاران دیگر می دادم و انها هم نامردی نمی کنند و قیمت گزاف از بنده دریافت می کنند
واسه تعوض یه کانکتور ال سی دی گوشی 5800 از بنده قیمت همکار 15 تا هزار تومانی گرفتند
دیگه خسته شدم : البته می دونم واسه برداشتن قطعات پلاستیکی میشه از هیتر لیزری و اینفرارد استفاده کرد
البته بنده به دلیل جوان بودن و دانشجو بودن پولی واسم باقی نمیونده واسه خرید لستر و غیره ...
هرچی هم پول از این کار در میارم خرج خود این کار میشه و تا یه خورده پول تو دستم می مونه استاد میگه یه کتاب بخرین دیگه هیچ پولی واسم نمی مونه
بازهم خدا رو شکر ناراضی نیستم چون به این کار علاقه ی بسیار زیادی دارم
و اما سوال اصلی :
واقعاً امکانش نیست از هیتر معمولی که داریم برای بردشتن قطعات پلاستیکی استفاده کنیم ؟
همکارانه دیگه هم با هیتر معموی و فکر کنم فکر کنم از سشوار صنعتی استفاده می کنند ؟
واقعاً اگه کسی قطعات پلاستیکی رو با هیتر معمولی بر میداره یه اموزش واسه هم من و همکاران دیگه بزار
ممنون میشم کمکم کنید

yasmobile
Thursday 24 March 2011, 11:25
البته بارها روی بردهای مدل پایین و اوراقی امتحان کردم و بسیار تمرین کردم ولی در تمام دفعات قطعه اب شده یا پایه روی برد کنده شده تازه این برای برداشتنش
گذاشتنش که اصلاً هیچ سریع قطع اب میشه
درجه حرارت و تنظیم باد رو هم همه جوره تنظیم کرده زیاد بزارم قطعه اب میشه کم بزارم انگار نه انگار
ممنون میشم کمک کنید

محمد یعقوبی
Thursday 24 March 2011, 11:58
سلام حرارت رو همیشه باید از پشت برد به قطعه پلاستیکی بدی فقط مواظب باش به برد و قطعات دیگر آسیب نزنی!
من اینطوری کار میکنم و مشکلی هم ندارم!

yasmobile
Thursday 24 March 2011, 12:36
با سلام
ممنون از این که جواب دادی
تو بعضی از بردها پشت کانکتور اون ور برد هم ای سی وجود داره و عملاً نمیشه از پشت هم حرارت وارد کرد اونها رو چه جوری برداریم ؟

mehdi_jazayeri
Thursday 24 March 2011, 13:43
با سلام دوست عزیز.
3راه برای تعویض قطعات پلاستیکی وجود داره
1هیتر اینفرارد و لیزری
2سشوار صنعتی
3 هیتر.
روش اول که یک هزینش بالاست.
سشوار صنعتی هم خیلی کارو ساده میکنه اما یکم دقت میخواد چون در اثر گرمای زیاد ممکنه قطعات دیگه صدمه یا خود قطعه پلاستیکی اب بشه.
روش سوم که خودم ازش استفاد میکنم استفاده از هیتر هستش.
هیتر های جورداک چون که هوارو مستقیم به برد میدن قطعا قطعات پلاستیکی آب میشن.
اما چطور با هیتر قطعات پلاستیکی رو در بساریم.
برای اینکه قطعات پلاستیکی رو براحتی آب خوردن از برد جداکنیم به یک هیتر لوکی نیاز داریم چون هیتر های لوکی جلوی خروجی هوا یک پولکی دارن و مانع از خروج هوای گرم به صورت مستقیم به برد میشه و در واقع کار سشوار صنعتی رو انجام میده.
برای تعویض قطعات مثلا کانکتور Lcd K800 ابتدا حدود5 الی 10ثانیه هیتر رو دور قطعی که میخوایم در بیاریم به حالت چرخشی میگردونیم سپس مقدار زیادی روغن فلکسی دور تا دور و روی کانکتور میریزیم سپس گرما رو روی 480 و هوا رو بسته به نوع هیتر لوکی زیاد میکنیم مثلا از 100٪ هوا حدود70٪ میزاریم سپس هیتر رو به طور چرخشی دورتا دور کانکتور میچرخونیم بعد از آب شدن قلع براحتی کانکتور رو در میاریم بدون اینکه کانکتور آب بشه با بهش صدمه زده بشه برای نصب کانکتور هم قبع عای روی کانکتور رو با قلع نو پایه سازی میکنیم یعنی پایه هارو میاریم بالا بعد کانکتور رو تنظیم میکنم بعد هوارو مثل موقع در آوردن دور تا دور میچرخونیم تا کانکتور براحتی سرجاش بشینه.
اگر توضیحات واضح نبود بفرمایید تا فیلم آموزشی تهیه کنم و بدم خدمتتون.

mohammadc4
Thursday 24 March 2011, 13:47
سلام. دوست عزیز این روش خودمه: اول خمیر فلکس زیاد میزنم بعد درجه حرارت را کم میکنم در عوض باد را زیاد می کنم چون قطعه پلاستیکی به حرارت کمتر نیاز داره بعد حدود 1 دقیقه با پنس با کاکتور میزنم ببینم تکون میخوره یا نه. اگر تکون خورد یعنی باید برداشته بشه .شما باید دقت کنی که وقتی کانکتور را برداری که تکون بخوره .هیتر من یاکسونه حرارت میزارم روی 270 و باد 7 .
موفق باشید.

R_Azizzadeh
Thursday 24 March 2011, 13:53
دوست عزیز با هیتر معمولیم میشه قطعات پلاستیکی و تعویض کرد.
شما سری هیترو کلا بردار.
درجه هیتر رو 380 و باد 1.
روی قطعه ای که میخوای برداری روغن فلاکس زیاد بنداز و هیت و کم کم از بالا بیار به پایین در فاصله 1.5 سانتی بگیر تا موقعی که دیدی قلعها ذوب شدن کانکتور یا هر چیزه دیگر و بردار.
فقط چند تا تمرین کن.
من حتی پریروز کانکتور فلتی خود ال سی دی n70 و برای رو کم کنی یکی از دوستان تعویض کردم!!!8 تومن ازش گرفتم؟؟!!
فقط و فقط تمرین یادت نره؟!!
موفق باشید.

manim
Thursday 24 March 2011, 14:39
با سلام دوست عزیز.
3راه برای تعویض قطعات پلاستیکی وجود داره
1هیتر اینفرارد و لیزری
2سشوار صنعتی
3 هیتر.
روش اول که یک هزینش بالاست.
سشوار صنعتی هم خیلی کارو ساده میکنه اما یکم دقت میخواد چون در اثر گرمای زیاد ممکنه قطعات دیگه صدمه یا خود قطعه پلاستیکی اب بشه.
روش سوم که خودم ازش استفاد میکنم استفاده از هیتر هستش.
هیتر های جورداک چون که هوارو مستقیم به برد میدن قطعا قطعات پلاستیکی آب میشن.
اما چطور با هیتر قطعات پلاستیکی رو در بساریم.
برای اینکه قطعات پلاستیکی رو براحتی آب خوردن از برد جداکنیم به یک هیتر لوکی نیاز داریم چون هیتر های لوکی جلوی خروجی هوا یک پولکی دارن و مانع از خروج هوای گرم به صورت مستقیم به برد میشه و در واقع کار سشوار صنعتی رو انجام میده.
برای تعویض قطعات مثلا کانکتور lcd k800 ابتدا حدود5 الی 10ثانیه هیتر رو دور قطعی که میخوایم در بیاریم به حالت چرخشی میگردونیم سپس مقدار زیادی روغن فلکسی دور تا دور و روی کانکتور میریزیم سپس گرما رو روی 480 و هوا رو بسته به نوع هیتر لوکی زیاد میکنیم مثلا از 100٪ هوا حدود70٪ میزاریم سپس هیتر رو به طور چرخشی دورتا دور کانکتور میچرخونیم بعد از آب شدن قلع براحتی کانکتور رو در میاریم بدون اینکه کانکتور آب بشه با بهش صدمه زده بشه برای نصب کانکتور هم قبع عای روی کانکتور رو با قلع نو پایه سازی میکنیم یعنی پایه هارو میاریم بالا بعد کانکتور رو تنظیم میکنم بعد هوارو مثل موقع در آوردن دور تا دور میچرخونیم تا کانکتور براحتی سرجاش بشینه.
اگر توضیحات واضح نبود بفرمایید تا فیلم آموزشی تهیه کنم و بدم خدمتتون.

با سلام
میشه درمورد لوازم حرفهای مثل انواع هیتر و... توضیح بدید.
ممنون میشم گه با عکس باشه .

yasmobile
Thursday 24 March 2011, 14:55
با سلام
ممنون از همه ی دوستان خیلی ممنون
سوال دیگه :
سشوارهای صنعتی گرمای زیادی را در حد فاصل زمانی کوتاه ایجاد می کنند برای کار با این نوع سشوارها چگونه باید عمل کنیم ؟
ممنون میشم جواب دید
اقا مهدی اگه فیلم بزاری به خدا دعات می کنم

mehdi_jazayeri
Thursday 24 March 2011, 15:24
با سلام
ممنون از همه ی دوستان خیلی ممنون
سوال دیگه :
سشوارهای صنعتی گرمای زیادی را در حد فاصل زمانی کوتاه ایجاد می کنند برای کار با این نوع سشوارها چگونه باید عمل کنیم ؟
ممنون میشم جواب دید
اقا مهدی اگه فیلم بزاری به خدا دعات می کنم

برای کار با سشوار صنعتی درجه رو روی 4 و هوارو روی 1 دور تا دور قعه رو با چسب یا شیلد یا چسب نسوز عایق کنید.توجه داشته باشید حتما از چند لایه چسب استفاده کنید.
روغن فلکسی زیاد بزنید و دور کانکتور هوارو بچرخونید بعد از چند ثایه کانکتور رو تکون بدید تا ببراحتی تکون بخوره بعد با پنس در بیارید.
فیلم هم بروی چشم

mehdi_jazayeri
Thursday 24 March 2011, 15:29
با سلام
میشه درمورد لوازم حرفهای مثل انواع هیتر و... توضیح بدید.
ممنون میشم گه با عکس باشه .

در لینک زیر طریقه استفاده از سشوار صنعتی توضیح داده شده البته نه روی برد موبایل بلکه فکر میکنم روی برد یکی از قطعات کامپیوتر باشه.امید وارم مفید واقع بشه:
خدمت شما:
[Only registered and activated users can see links]

yasmobile
Thursday 24 March 2011, 15:43
با سلام
با روش اقا رضا : سر هیتر رو برداشتم تنظیم باد رو روی یک گذاشتم حرارت : 380 حدود 2 -3 دقیقه داشتم حرارت می دادم پلاستیک کانکتور داشت اب می شد ولی قلع رویبرد نه
با این روش هر کاری کردم نتونستم
با روش اقا محمد هم : هرچی حرارت دادم کانکتور اصلاً تکون نخورد تا 4 دقیقه حرارت دادم اصلاً قلع اب نشد
ممنون

reza_sezar
Thursday 24 March 2011, 17:15
:reading:سلام
من خودم از یه تیکه از قرص هایی رو که قلع رو شل میکنن و خاصیتشونو از بین می برن روی پایه ها میریزم بعد روش روغن یا خمیر فلکس میزنم و با نوک هویه یا با هیتر گرمای کمی بهش میدم و زود قلع ها اب میشن قبل از پلاستیک
من با این قرص ها و نوک هویه بیشتر قطعات پلاستیک از جمله جویستیکها رو برمی دارم
ناگفته نماند که همیشه بهتره از ماسک استفاده کنیم چون میگن بخاری که از گرم شدن این قرصا بوجود میاد سمی هستش

yasmobile
Thursday 24 March 2011, 17:27
:reading:سلام
من خودم از یه تیکه از قرص هایی رو که قلع رو شل میکنن و خاصیتشونو از بین می برن روی پایه ها میریزم بعد روش روغن یا خمیر فلکس میزنم و با نوک هویه یا با هیتر گرمای کمی بهش میدم و زود قلع ها اب میشن قبل از پلاستیک
من با این قرص ها و نوک هویه بیشتر قطعات پلاستیک از جمله جویستیکها رو برمی دارم
ناگفته نماند که همیشه بهتره از ماسک استفاده کنیم چون میگن بخاری که از گرم شدن این قرصا بوجود میاد سمی هستش
با سلام
خیلی ممنون از جواب شما ولی با هرکی دربارهی قرص smd یا قرص ضد قلع صحبت می کنم می گن ارزش استفاده از این قرص ها نداره حتی برای یکبار بسیار بسیار سمی هستند

reza_sezar
Thursday 24 March 2011, 19:22
با سلام
خیلی ممنون از جواب شما ولی با هرکی دربارهی قرص smd یا قرص ضد قلع صحبت می کنم می گن ارزش استفاده از این قرص ها نداره حتی برای یکبار بسیار بسیار سمی هستند
حرف شما هم درسته اما همیشه احتیاط خوبه حتی موقع استفاده از مایع یا خمیر فلکس یا اروغن لحیم
بخاری که از این مواد ایجاد میشه ضرر داره زیاد یا کم
من از یه فن و این قرصا استفاده میکنم حدود دوساله و مشکلی پیدا نکردم
روی میز کار بنظر من باید یه هود باشه
به هر حال قصدم کمک بود

R_Azizzadeh
Thursday 24 March 2011, 19:33
دوست عزیز دوستان سعی میکنن به هر طریقی کمک کنند ولی اون روشی مفید و کارآمد هست که خودت راحت باشی و بتونی اون کارو به نحو احسن انجام بدی.
این از روشهای مختلف انجام کار فقط تمرین میمونه که با کدوم روش به بهترین و سریعترین جواب برسین.
موفق باشید.

ali 3g
Thursday 24 March 2011, 20:02
با سشوار دیجیتالی آلمانی مثل آب خوردن
من برای تفریح کانکتور پلاستیکی بر می دارم
قیمت حدودا 200
سری مناسب و اندازه

JAF-GSM
Thursday 24 March 2011, 20:09
با سلام
رزومه : تقریباً حدود 8 ماه است که در یک مغازه ی تعمیرات مشغول هستم من هم مثل همه ی دوستان به کلاس های فنی حرفه ایی رفتم و مدرک این کار رو گرفتم و مبا مباحث اولیه و تجهیزات این کار اشنا شدم
تا الان وقتی می خواستم سوکت روی برد را تعویض کنم یا کلاً هر قطعه ی پلاستیکی دیگری خودم این کار رو انجام نمی دادم و این کار رو به همکاران دیگر می دادم و انها هم نامردی نمی کنند و قیمت گزاف از بنده دریافت می کنند
واسه تعوض یه کانکتور ال سی دی گوشی 5800 از بنده قیمت همکار 15 تا هزار تومانی گرفتند
دیگه خسته شدم : البته می دونم واسه برداشتن قطعات پلاستیکی میشه از هیتر لیزری و اینفرارد استفاده کرد
البته بنده به دلیل جوان بودن و دانشجو بودن پولی واسم باقی نمیونده واسه خرید لستر و غیره ...
هرچی هم پول از این کار در میارم خرج خود این کار میشه و تا یه خورده پول تو دستم می مونه استاد میگه یه کتاب بخرین دیگه هیچ پولی واسم نمی مونه
و اما سوال اصلی :
واقعاً امکانش نیست از هیتر معمولی که داریم برای بردشتن قطعات پلاستیکی استفاده کنیم ؟
همکارانه دیگه هم با هیتر معموی و فکر کنم فکر کنم از سشوار صنعتی استفاده می کنند ؟
واقعاً اگه کسی قطعات پلاستیکی رو با هیتر معمولی بر میداره یه اموزش واسه هم من و همکاران دیگه بزار
ممنون میشم کمکم کنید
سلام دوست عزيز فقط يه كم اعتماد به نفس ميخواد من اين كارها رو با هيتر gordak وبا درجه حرارت 380 تا 400 وبا فشار باد 2.5 تا3 انجام ميدم واينكار حاصل نميشه جز با تمرين زياد برد اوراقي كه داري تمرين وتكرار حتي يه حرفه اي هم كه باشي تمرين وتكرار لازمه موفق باشيد

yasmobile
Friday 25 March 2011, 11:27
با سلام
از همه دوستان ممنونم ولی باز هر کاری می کنم نمی شه : یا کانکتور اب میشه یا اصلاً قلع روی برد آب نمیشه
یعنی باید تمرین کنم ؟
ممنون

mehdi_jazayeri
Friday 25 March 2011, 12:10
با سلام
از همه دوستان ممنونم ولی باز هر کاری می کنم نمی شه : یا کانکتور اب میشه یا اصلاً قلع روی برد آب نمیشه
یعنی باید تمرین کنم ؟
ممنون

دوست عزیز
قلعی که توی برد های موبایل استفاده میشه قلع بدون سرب هستش و دمای بیشتروزمان بیشتری میبره.
با هیتر لوکی امتحان کردی؟100٪جواب میگیری.فیلم آموزشی رو هم سعی میکنم امروز آماده کنم بدم خدمتتون.

yasmobile
Saturday 26 March 2011, 13:32
با سلام
اقا مهدی خیلی ممنون
باعث زحمتت شدم
اقا مهدی چون می خوام این هیتر رو تهیه کنم ؟ بی زحمت نوع هیتر قیمت هیتر و اگه امکانش هست از سر هیترتون چندتا عکس یزارید که موقع خرید متوجه باشم ممنونم

mehdi_jazayeri
Saturday 26 March 2011, 13:56
اختیاردارید.
هیتر لوکی موتور بزرگ سری متوسط.
عکس هم بروی چشم

alfba
Sunday 27 March 2011, 00:36
با سلام
و اما سوال اصلی :
ممنون میشم کمکم کنید
سلام دوست عزیز دقیقا من هم مشکل شما را داشتم البته اون همکار را نداشتم که قیمت زیادی ازم بگیره .این راهو یکی از دوستان گفت منم انجام دادم هیتر من گرداک952 است باد رو روی2.5 یا 3 میذارم حرارت راهم روی300 البته میدونی هیترهای درون بازار بعد از مدتی کار کردن قلقش میاد دستت که باید ببری رو 400 تا ای سی رو برداره .بعد روی قطعه پر میکنم از ژل فلکسی و هر سری که داره بر میدارم فقط با خود دسته وفاصله 2 تا3 سانتی میگیرم در حین کار نمیذارم خشک بشه و ژل فلکسی زیاد میزنم خیلی راحت و تمیز بلند میشه.از کانکتور ال سی دی k750 که سخت تر نیست که دو رو برش پر از قطعه است با این روش کار کن نتیجه میگیری البته تمرین تمرین تمرین یادت نره. موفق باشی

yasmobile
Sunday 27 March 2011, 10:56
سلام دوست عزیز دقیقا من هم مشکل شما را داشتم البته اون همکار را نداشتم که قیمت زیادی ازم بگیره .این راهو یکی از دوستان گفت منم انجام دادم هیتر من گرداک952 است باد رو روی2.5 یا 3 میذارم حرارت راهم روی300 البته میدونی هیترهای درون بازار بعد از مدتی کار کردن قلقش میاد دستت که باید ببری رو 400 تا ای سی رو برداره .بعد روی قطعه پر میکنم از ژل فلکسی و هر سری که داره بر میدارم فقط با خود دسته وفاصله 2 تا3 سانتی میگیرم در حین کار نمیذارم خشک بشه و ژل فلکسی زیاد میزنم خیلی راحت و تمیز بلند میشه.از کانکتور ال سی دی k750 که سخت تر نیست که دو رو برش پر از قطعه است با این روش کار کن نتیجه میگیری البته تمرین تمرین تمرین یادت نره. موفق باشی
با سلام
خیلی ممنون دوست عزیز از این که جواب دادی حدوداً باید چند دقیقه حرارت بدی ؟
ممنونم

mehdi_jazayeri
Monday 28 March 2011, 15:38
این هم فیلم آموزشی خدمت شما در این تاپیک قرار دارم.
خدمت شما:
[Only registered and activated users can see links]

hamidhzd
Sunday 3 April 2011, 17:47
فقط سشوار صنعتی با اینفراید هم میشه ولی هم ضرر زیاد داره هم قیمت بالائی داره درجه اون هم گفتنی نیست تجربی هستش باید خودت یاد بگیری

Nader-g
Monday 4 April 2011, 06:48
سلام : پستهاي زيبا و فني دوستان عزيز رو خوندم ، واقعاً دست مريزاد كه همه شما قصد كمك و راهنمايي داريد ، احسنت ، انسان لذت ميبره همچين جوي رو در پاناتل مي بينه .
منم يه توصيه كوچيك بكنم اونم ظريفترين نكات اين كاره ، چرخوندن هيتر روي قطعه پلاستيكي ، شما نبايد حرارت رو مستقيم اعمال كنيد بلكه با حركتهاي چپ و راست به هيتر حرارت غير مستقيم اعمال كنيد .
روغن فلكس فراوان
اگه شما كانكتوري كه ميخواهيد برداريد خراب هست ، با خيال راحت حرارت بديد و برش داريد ، خراب بشه مهم نيست .بعد كانكتوري كه ميخواهيد جايگزين كنيد پايه هاشو قلع بزنيد و با هويه زير لوپ براحتي نصب كنيد .بدون دردسر

kiaelectronic
Sunday 19 June 2011, 11:00
با سلام
یک راه هل برای آن دسته از دوستانی که نمی توانند کانکتور یا سوکت های پلاستیکی روی برد را بدون اینکه از بین بره عوض کنند
اول یک تکه زر ورق با ضخامت تهیه میکنید بسته به سایز کانکتور یا سوکت مورد نظر تون یک مکعب درست میکنید که این مکعب یک طرفش باز هستش بعد اون را بگذارید روی کانکتور یا سوکت مورد نظر وبا هیتر ودرجه آخر آن میتونید ظرف 30ثانیه اون را هیت بدهید بدون آنکه مشکلی براش پیش بیاد. در ضمن من با تکه چوب های کوچک قالب همه ی کانکتور ها را برای راحتی کار خودم ساختم.
هنگام هیت گرفتن سعی کنید ورق مکعبتون مماس روی برد قرار بگیره وباید اون را نگه دارید وحتماً خمیر فلکس بزنید
بعد از هیت گرفتن سریع آن کانکتور را از برد جدا کنید
در ضمن بنده کارم تعمیر موبایل نیستش برای سر گرمی عضو این سایت شدم
کار اصلی بنده ساخت وطراحی تابلو روان هستش
:121fs725372::greenstars::47b20s0:
و یامیتونید از هیتر اینفرارد دندان پزشکی استفاده کنید

md_elect
Sunday 10 July 2011, 15:38
با سلام
و اما سوال اصلی :
ممنون میشم کمکم کنید

با اجازه دوستان من هم دو روش پیشنهاد کنم!
1 خراب کردن اون قطعه پلاستیکی و جدا کردن پایهاش براحتی(وقتی قطعه خرابه و می خواید عوضش کنیدوبهش نیاز ندارید)
2-باتوجه به اینکه قلع فلز نرمی هستش،با استفاده از یه تیغ جراحی به آرامی سعی کنید قلع بین قطعه وبرد رو ببریدو جدا کنید،البته باید خیلی احتیاط کنید که به برد آسیب نرسه!(البته درصورتی که فضای مناسب برای این کار موجودباشه چون زاویه ای که تیغ رو می گیرید مهمه)
ارادت

mehdi_jazayeri
Sunday 10 July 2011, 17:26
با اجازه دوستان من هم دو روش پیشنهاد کنم!
1 خراب کردن اون قطعه پلاستیکی و جدا کردن پایهاش براحتی(وقتی قطعه خرابه و می خواید عوضش کنیدوبهش نیاز ندارید)
2-باتوجه به اینکه قلع فلز نرمی هستش،با استفاده از یه تیغ جراحی به آرامی سعی کنید قلع بین قطعه وبرد رو ببریدو جدا کنید،البته باید خیلی احتیاط کنید که به برد آسیب نرسه!(البته درصورتی که فضای مناسب برای این کار موجودباشه چون زاویه ای که تیغ رو می گیرید مهمه)
ارادت

البته قلع روی برد رو باید با هویه و یا سیم قلع کش بردارید هم خطرش کمتر هست هم تمام قلع جدا میشه.
البته در نظرداشته باشید قلع استفاده د برد های موبایل از قلع بدون سرب هست و زمان بیشتری برای ذوب شدن نسبت به قلع عادی میبره.

air_chair256
Thursday 1 September 2011, 17:21
باعرضه سلام خدمته همه دوستان
من خودم براي تعويض قطعاته پلاستیکی از هيتر انفرارد ويا سشوار استفاده ميكنم ولي يه روشي ميتونم پیشناهاد كنم واميد وارم بدردتون بوخوره من خودم بعضي وقتا از اين روش استفاده ميكنم وكاملا جواب ميده سر هيتر رو بطوره كامل جدا كنيد يعني از هيتر بدونه سر استفاده كنيد بعد درجه حرارت روي 350 باشه وهوا روي اخر و از فاصله 2 سانتي روي قطعه پلاستیکی بگیرید يك دقيقه طول نميكشه كه قلع ذوب ميشه وقطعه از جاش جدا ميشه
(حرارته لازم براي ذوب شدن پلاستیک 370 درجه است)

click12345
Thursday 29 September 2011, 12:18
باعرض سلام خدمت اساتید محترم بنده تمامی قطعات پلاستیکی رو باهیتر برروی برد قرار می دم .حتی کنکتور 6500یا82یا250.برای این کار تجربه نیاز است .برای این کار بایدچند چیز در نظر بگیری 1.نوع هیتر (من تفاوت را باتعویض هیتر کاملن احساس میکنم)2.درجه حرارت وهوا 3.فاصله نوک هیتر تا قطعه 3.از همه مهمتر فلکسی خوب4.نوع سری هوا برای هیتر ...........مقداری فلکس را به کنکتو زده وهیتر را را در فاصله 3سانتی می گیریم تاکمی اطراف کنکتور هم گرم شود بعد از چند ثانیه نوک هیتر را نزدیک تر میکنیم .ومداوم حرارت را بر روی قطعه پلاستیکی متمرکز نمی کنیم بلکه اطراف قطعه روگرم می کنیم همینطور که اطراف قطعه رو به طور مداوم گرم میکنی اگر قطعه ای اطراف کنکتور است مانند مقاومتی.... باپنس یک تکان ریز بهش مدیم تا بفهمیم قلع پایه ها کاملااب شده یانه .....اگر اب شده در این صورت نوک هیتر رو روی کنکتور میبریم بعد از چند ثانیه قطعه رو سالم بیرون ماوریم........(در ضمن بردهای که ای سیهای جسبی دارن ارروشهای دیگر استفاده می کنم که مطلب بعدی نقل می کنم )

leon
Thursday 29 September 2011, 17:23
خیلی جالب بود مرسی

عاشق دل خسته
Tuesday 13 December 2011, 21:57
تشکر از نظرات دوستان
من هم از هیتر استفاده میکنم مشکلی هم ندارم
یا علی